Ev sahibim eylül ayına kadar evden çıkmamızı istiyor, ne yapabilirim?

2012 yılından beri aynı evde kiradayım. Düzenli olarak kiramı ödeyen biriyim , ev sahibimiz de aslında iyi insanlardır çünkü herkes 3 e 5 e katlayıp zam yaparken onlar hep olması gerektiği kadar yaptılar ama akşam ev sahibimin eşi çağırdı beni.. anne ve babasının evleri kentsel dönüşüme girmiş annesi de hastaymış zaten bu yüzden onları bu eve yerleştirecekmiş. Ev sahibimle aynı apartmanda yaşıyoruz evinde boş odası da var ama ev ev üstüne olmaz diye alamazmış. Evliyim 2 çocuğum var , borçlarım var , araba kredim var her şeyi de biliyordu aslında ama yapacak bir şeyim yok bende üzgünüm dedi kadın. Ağlaya ağlaya eve geldim. Şu an bir evden çıkabilmek kolay değil ki.. kiralar olmuş 10.000 tl bir de bunun nakliyecisi , depozitosu ıvırı zıvırı var. Eylül ayına kadar nasıl çıkarım.. ben bu eve 2000 tl kira ödeyip de zorlanan biriyim.

Evimde bodrum kat bir daire insan yaşlı anne babasını buraya nasıl sokmak ister anlamıyorum. Aynı apartmanda bir dairesi daha var ama o kiracıyı çıkartmıyor nedense. Onlar eninde sonunda çıkacaklarmış bu yüzden çok düşünmüşler bizde karar kılmışlar. Bu ev 3 +2 daire gibi bir şey büyük baya o kadar tuhafıma gitti ki buraya sadece 2 kişiyi oturtmak istemesine.. ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes yattı uyudu ben yatamadım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı beni ama nafile.

Ev sahibim eylül ayına kadar evden çıkmamızı istiyor, ne yapabilirim?