Kocamla hiç rahat edemiyoruz. Hep normal giyinik olmak zorundayız.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi o kadar iyi anlıyorum ki. Özellikle işi gücü oğlu olan biriyse çok zor. Benimde benzer derdim var. Kayınvalidemin işi gücü oğlu. şu an yaşadığımız şehirde benim ailem yok. Çok uzaklar. Kimseyi tanımıyorum hiç arkadaşım yok. Buna rağmen evime gelip ah oğlumun evi ay oğlumun evine kurban olurum. Oğluma ne yaptın. Bıktık artık. İyice yanlızlaştım onum yüzünden. Eşin o çizgiyi korumadığı sürece yapabilecek hiç bir şeyin yok. Eşinle huzurunu kaçıracak bir şey söyleme kendine hakim ol. Yorumlara baktım erkekler annelikten vurmaya çalışmışlar. Yaşamayan anlamıyor. Biz sevdiğimiz adamla birlikte ömür sürmek için ailemizi, sevdiklerimi, hayatımızı bırakıp evleniyoruz. Ama erkekler bunu farkına varmıyor. Bizim fedakarlıklarımı görmeden yorum yapıyorlar öyle davranıyolar. Kaldı ki senin ailenden biri gelse aynı sorunu eşinde yaşayacak. Bunlar evliliği yıpratır, mental olarak yorar tahammülsüzlüğe sebep olur. Eşinle biraz daha canım cicim yaşamaya çalışın ki rahatsız olsun. Eşiniz yapmıyorsa örneğin; eşinizle telefonda konuşup kapattığınızda gülümseyin kendi kendinize gizemli davranın ne oldu diye sorarsa bişey yok diyin. ya da eşinizle diyalog arasında bakışmaya çalışın gözünüzle bir şeyler anlatır gibi davranın. Vs vs bu tip olaylarla belki bir ihtimal rahatsız olacaktır. Ayrıca nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin. Zorlamayın kendinizi. Orası sizin eviniz. Siz rahat olun ki o rahatsız olsun. Yanlışta anlaşılmasın 4 atanın hakkı birdir. Saygıda kusur etmemek gerekir. Saygı duyulmuyorsa bile göstermek haktır. Ama bir zaman sonra insanı çok yoruyor çokk.
817 Yorumla- +1 yıl
Valla kuzeniminde aynıydı ama sonra öyle şeyler yaptık kaynanası şimdi izin almadan gelemiyor bile
- +1 yıl
Birgün oğlunun evine diye başlarsın
Cevap sahibi+1 yıl@askadami5834 merakımdan sorucam ne yaptınız acaba? Ben saygısızlık yapmak eşimlede kötü olmak istemiyorum. Çok büyük bir kültür farkı yaşıyorum. Babam iyi bir iş adamı, annem öğretmen. Kendi ailem çok modern insanlar. Geçenlerde annemin fiziği çok düzgün ve bikini giyiyor. Bunu duydu demediği laf kalmadı. Kendisi çarşaflı. Ya ben dinsiz vs biri değil sadece o kadar dindar büyümedim. Yakın arkadaşlarım hatta ananem kapalı. Ama çarşafa karşıyım. Defalarca kuranı türkçe okudum. Çarşaf hiç bir kaynakta yok. Tava boyutu dedim sustum. Ama artık tahammül edemiyorum. Eşimde modern bir adamken bir anda anneci oldu. Bazen bakakalıyorum. Benim burda ne işim var ben naptım diyorum. Benim ailem şaraplarını almak için şirinceye kapadokyaya giden insanlar. Ben burda eve çat kapı gelecekler diye köşe bucak saklıyorum bardaklarımı kadehlerimi. Geleceklerini 5 dakika önce haber veriyolar. Gelip gidip oğlum nasıl diyo. Gelmese bile günde 2 arayıp oğlunu soruyo. İşte diyorum daha ne var ne yok iyi mi diyo. Beni yanlızlaştırdı garip tahammülsüz bir insana çevirdi. Bir kedim bir köpeğim var. Birine 9 birine 11 yıldır bakıyorum. Yanıma almak istedim birinide olsa, kıyameti kopardı. Zahirlemekle tehdit etti. Ben hariç babannemi dedemi annemi arayıp olmaz vs diye laf sokmaya çalıştı. Annemler naif insanlar. Görüşmüyorlar bu aile ile. Anlaşamıyorum anlamıyorum kızım napalım diyolar. Nefes alamıyorum artık. Ya evinin olduğu sokak başında ki doktora gitmiyor tek başına. Sonra eşimin teyzelerini arayıp bir kızımız yok ki götürsün, çok hastayım diyo. Hastalığı baş ağrısı ve kabızlıkmış meğer. Ne yapıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Morning_Dream bu gidişle saygı diye diye kendimi yiyip bitiricem. İçimden söylediğiniz gibi çığlıklar atıyorum.
- +1 yıl
tabikide ama saygı çerçevesinde Dm den yazarnisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@askadami5834 dm kullanmıyorum. Burdan bahsetseniz. Soran arkadaşada yardımcı olur
- +1 yıl
Ben değil kuzenim yazicak o yüzden de vli ilan
- +1 yıl
Nereye kadar içinden çığlık atacan
- +1 yıl
Yaptiginiz yoruku sonuna kadar okudum sizi tebrik ce takdir ediyorum ayni seyler cok se digim bir yakiniminda bsina geldi
Heralde aynisini benim annem yapsa esimi rahatsiz edicek sekilde gelmeler gitmemeler olsa ben annemi uyaririm sadece annemle ilgili değil baska akrabalrimlada alakali olabiir insan evinde hazir kita bekliyosa esiyle ne anlami kaldi ha evdesin ha disardasin ne farj ediyo - +1 yıl
Ben sizi çok iyi anladım ama düsunsenize oglunuz sizi evden kovuyor. erkekler yapamıyor bazen
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 ne güzel bir erkek olarak empati yapabiliyorsunuz. Başlarda benim eşimde öyleydi. Kaldı ki daha 11 aydır evliyim. Evlilik yıldönümümüzden konu açıldı aynen şu cümleleri kurdu ‘onlar boş işler, insan çalışsın yeter, uğraşmayın öyle şeylerle boş hep boş’ zoruma gidiyor artık. Yakınınız nasıl başa çıktı acaba? Verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Eşimle paylaşamıyorum bazen ima ediyorum hemen tavır alıyo kavgaya sürüklüyo.
Cevap sahibi+1 yıl@askadami5834 peki teşekkürler o zaman. 🙌🏻
- +1 yıl
Ozel olarak mesaj atarmisiniz rica etsem
Cevap sahibi+1 yıl@NickBırakmadınız kovmak çok çirkin. Olmaz zaten. Soruyu soran arkadaşın yerinde olsam eşim kovsa ben araya girerim. Ama erkek annelerininde artık o eve karışmaya hakları yok. Bunu bir şekilde belli etmek gerekiyor
Cevap sahibi+1 yıl@aliali1926 dm kullanmıyorum. Bir arkadaş daha söyledi ama maalesef
- +1 yıl
Yakinim eedigim sblam onunnicin boyke acik bir yerde anlatmam hos olmaz iyi günler
- +1 yıl
İşte hata yapıyorlar. En başında tepki koyamadıkları için öyle oluyor. Bana kalırsa ben yaptırmam
En İyi Cevaplar
Benimkiler de zamanında evlenirken bize ev konusunda sorun yarattılar babamın bana yaptığı evde değil kirada oturacakmisiz evi sattirmaya çalıştılar sonra paramız yok yeni ev alamayız dediler babam çalışıyor hala onlar emekli bir kere ev tadilatının yardım etmediler herseyi babam halletti annem ben kardeşim esim onlar hiç yoktu ev yerleştirirken de yoktular. Hatta bunları yaparken gidip kendi evlerini satıp temelden dublex ev alıp onunla ilgilendiler sattıkları evde kiracı olarak oturuyorlardi ev bitmedi yeni ev sahibi çıkın dedi şimdi adam hala ben o adamın evine gelmem demeye yüz bulup karısını bize gönderiyor. Kadın ben ağlarken evinin manzarasını beğenmediğini konuşuyordu. Şimdi onlar kiraya çıksınlar deyince ben ayıp mı yapmış oluyorum. O zamanlar kocam ne yapayım diyordu şimdi eve gelecek ne kadar kalacak belli değil bu arada evliliğimin 2. Ayından itibaren çıkarmadılar sorun kalmadı. Nefret ettirdiler. Cul çaput alacakları için suratlar astılar hakaretler ettiler
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@meraklıbirpandaa e tabiii ve bu sadece bir tanesi daha akla hayale gelmeyecek neler neler var o kadar kirildigin insan gelsin sende kalsın kimse istemez bir kere güvenemiyorsun ya yine aramı bozarsa diye
- 1 yıl
İzin verme sen de
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
70Cevap
Durumu eşine anlat ilk baş olaya o nasil bakicak bir dinle sonra eşinle bu konu üzeri fikir alişverişi yapın ve kayinvalidenize uygun hoş bir dille aciklayin ha egerki oyle yapmassaniz bir oyun gibi bisi ceviein biz 1 aylik tayille gidiyoruz anne sende evine git falan diyin sonrada iptal oldu diye onun yani bir sekilde ayarlarsiniz ama direkden soylemekde cok kiricakdir oglu ile anne arasinada acmis olursunuz gercekten i durum ya da imali sekikde hissetirin oda bir yöntem ama kesinlikle size katiliyorum evde kayinvalideniz varken esinize istediginiz gibi gozukmek ve seslenmek mumkun olmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHer şeye küsüyor
ne zararı var size canı sıkılıyor ya da hiç arkadaşı yok ya da aileden bakan yok
17 Yorumla
Soran+1 yılYalnız yaşıyor
Soran+1 yılHep geliyor ve yatili kalıyor
Soran+1 yılEşim konuşmuyor o halinden memnun
Soran+1 yılBilmemki
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayinvalidenin hep sizin evde olmasini sorun eden tek kişi sen isen , yani kocan bu durumu sorun etmiyorsa , sen yanlis kisiyle evlenmişsin demektir.. kocan bu durumu sorun ediyorsa bu sorunu sen degil, kocan çözmeli.. bye
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle konuş durumu oda annesine söylesin ya da annesini ikna edebilecek bir kişi ile diyalog kurun. Olmadı bir kaç günlüğüne bir yerlere gidin Oraya da gelmek isterse eşin artık ses çıkarsın o da olmadı sürekli boş vakitlerinizde gezin.
20 Yorumla
+1 yılyaa 😂 . öyle soğuk davranın. Öyle mutfakta falan öp seni öpsün kendi br yerlerde görürse gider zaten kesinn
10 Yorumla
+1 yılAçıkça eşine soyle böyle insanlardan nefret ediyorum sanki anlayamıyorum kayinvaliden bennkovarim abi herkes yerini bilsin
147 Yorumla- +1 yıl
Annelere elbette saygım var bile bile hep kalana saygı gösterilmez bu inadına yapılan bir şeydir.
- +1 yıl
Her dakika kalınmaz evi sağlığı yerinde bir sebebi yoksa öne öyle çekmek zorunda değil kimse
- +1 yıl
Artık iki kişi evlenmiş yuva kurmus elbet gidilir zırt pırt gidilmez benim kadar annelere düşkün değilsindir bilmeden eleştiri yapma
- +1 yıl
Ben kimseye her gün kalarak rahatsızlık vermem kardeşim çocuklarıma sağlıklı sıhhatli olursam inşallah her saniye durulur mu insanların özel hayatı var
- +1 yıl
Eşim git deniyorsa elbette konuşur gönderirim yani kovmak değil de artık anlayışlı olmasını beklerim eşimin kolesimiyim elbette fikrimi belirtirim boş konuşma. Çok iyi bilirim böyle yapışık kayinvalideleti yaşamış bir ablm vardı insanların özel hayatı var boş yapma burda
- +1 yıl
O evde bende yaşıyorum ve ben yuva kurmusum Kız gitmediğini söylüyor fikrime laf yapma
- +1 yıl
Ben burda kadının ağzını yüzünü kırıp gönderirim demedim. Benim aileme ve bir sorunu yoksa bile bile rahatsızlık veriliyorsa bal gibi de gidin derim yani bunu başka bir düzgün hitapla kırmadan denebilir. İnsanların özel hayatı kadına elbette laf düşer kimsenin her gün kalmasını çekmek zorunda değiliz orda özel hayat ilişki var
- +1 yıl
Düşer boş yapma orda kadının da söz hakkı var ne o köle mı alıyorsunuz. Bile bile sırf oğlunu maliymis gibi rahat vermeyen benim annemde yaşadı bunu ve çok çekti savunana da oylelerini çok fena yaparım. Kıskançlık fesatlık olan kaynana kayınvalide ne derseniz artık söylenir hadi bak yoluna
- +1 yıl
Saygı duyan saygı gösterilir bu yaşında bunu anlayamadiysan bana düşmez yazma
- +1 yıl
Kardeşim saygı duyan saygı gösterilir. Sağlığı ve evi yeri olan kadın anne yani arada elbette gelir her daim evden çıkmayan biri rahatsızlık verir benim özel hayatım var evimde rahat gezmek isterim. Senden güzel evlilik yuruturum benim babannrm o kadar kötüydü ki huzur vermiyordu annem ruh sağlığını kaybetti benden iyi bilemezsin beyin yoksunu karışma milletin hayatına kimse ananizin fesatligini çekmek zorunda değil. İyiler saygım sonsuz onlarda yerini ne zaman geleceğini bilir. Beyin yoksunu güzel kardeşim
- +1 yıl
Genelde beni tanıyanlar yaşadığını söylüyor haklı olarak kuduzlaşma :), kendimi biliyorum yasanmisliklarim var kızı çok iyi anlıyorum şimdi gidip evde kalmaya bak
- +1 yıl
Kocamla hiç rahat edemiyoruz rahat giyinemiyoruz demiş arkadaşım. Sen beni anlamak istemiyor musun dediklerim gayet doğal normal olan şeyler bize saygı göstermeyen fesatlık çıkaran birine asla saygı duymam. Senin de annen surunseydi ki inşallah anlar ve yaşarsın bir şekilde de kadın bile bile gitmiyormus insanların özel hayatı ilişkileri var senim anlama zorluğun beni germez
- +1 yıl
İnsanlar rahat etmek ister her dakika zorunda mı kız katlanmaya belli ki rahatsız ediliyor.
- +1 yıl
Bana ergen yanıtları verip evliliğime kadar karistin 😂 anca gülerim bak işine.
- +1 yıl
26 yaşında olup hala saygı duymayana saygı gosterilmeyecegini bilmeyecek birisin. Yazık kafana.
- +1 yıl
Senin gibisini Allah belasını verir umarım dediği şeye bak belli ki karın yok olmamalı da. Sapık it
- +1 yıl
Senin gotunden kal alırlar inşallah
- +1 yıl
Saygı göstermeyip neleri katiyor umarım evde kalırsın engelliyorum ananın amina kadar yolun var pislik
- +1 yıl
Annesi için karisini harcayan veya karısı için annesini harcayandan adam olmaz. Sıkıntısı olursa kadın gider konuşur tehdid ettiğin şeye bak eşini. Yazık
- +1 yıl
Hayır elbette demeye popon varsa surunmeye de olacak eşlerine saygı göstermeyen itleri kâle almıyorum. dediğin şey mide bulandırıcı s*ki olan adam olmuyor aksine senin gibi itin soyu anne terbiyesi olmayan oluyor çoğu. Git babana de annene yapsın aynısını rezil kopek
- +1 yıl
Ne yazık ki yaş fark etmiyor adam olmayan senin gibi olamıyor bunu bir kere daha anladım şimdi bak yoluna
- +1 yıl
Evet çünkü benim bildiğim şeyler var senin annen eşine saygısızlık yaparsa kandın da laf söylerse tehdid ettiğin hakaret ettiğin iğrenç yola bak. Allah korusun senin gibi iğrenç mahluklardan. Senin gibisi annesi için karısına da döver de sover de analdan bilmem ne yapacakmış dilerim sana yaparlar bin beter olursun. Ne iğrenç düşünce insan olmayı bilmeyen biri gelmiş bana evlenemezsjn diyor. Evet inşallah senin gibi biriyle karsilasmam. Yoksa ben onun hotunden kan almayı çok iyi bilirim. Benim annem pislik fesat kadından çok çekti oda annesinime düşkündü annem şiddet bile gordj bana bunu yapacaklar ve kadınlar susaxak he. Tez zamanda ailecek gebersenize?
- +1 yıl
Biz köle değiliz kötü ailelerinixe rahatsız edenlere katlanmak da zorunda değilsin büyük ihtimalle evde kalmış evlenemeyen birisin diye düşünüyorum acizligini başka yerde sergilesen lütfen.
- +1 yıl
Gram umrumda değilsin. Asil sen benden özür dileyeceksin. Kimsenin fikrine ve evlenemezsin şu bu analdan bilmem ne yaparım hepsini ss aldım ve çok takipçisi olan hesabında paylaşacağım. Dilerim bulunursunuz.
- +1 yıl
Fikrime saygı duymayi bileceksin. Öncelikle insan olup sevdiklerinizin korumayı karinizi ezmeemyei öğrenin mümkünse benim yasanmisliklarim var anlattığım gibi senin gibisini gram saygı göstermem hadi şikayet et karşıma çık. Edene kadar da sus. Çünkü ben çoktan paylaşmış olacağım. Eyw
- +1 yıl
Ver ben aile avukatına attım. Bakalım ne diyecek ona göre yol izleyeceğim. Gotunden diyip hakaret ettiğin ve teşvik ettiğin suçuna bakalim ne cevap vereceksin bayy😂
- +1 yıl
Avukat olup analdan böyle yaparım karıma diyeni çok az gördüm😂 . Yazık bekle sen.
- +1 yıl
Gene midem kalktı. Normal birşey değil o. Hele tehdid ile ilgili birşey söylenecek değil. İstediğini karının rızası varsa elbette yaparsın banane. Ama burda rızası yok gibi söylersen istediğim gibi konuşurum. Ha bu arada yok evlenemezsin yok bu şu saolsun avukat arkadaşım da bilgilendirdi. Tahrik etme suçu ve kışkırtma. Yasanmisliklarim var elbette herkese saygı duyulmaz ve bana saygı duymayana Zarar verrene saygı duymam. Şimdi cezanı umarım çekersin. Elimden geleni yapacağım. Özür dilemeden özür bekliyor Suna bak😂 yorumuma saygı duyup sussaydin. Herneyse hadi bekliyorum baybay
- +1 yıl
Sende Instagram'da adın duyulunca ne yapacaksın merak ediyorum. Nefret ediyorum senin gibi eşini ezmeye meraklı insanlardan
- +1 yıl
Arkadaşımla gülüyoruz gerçekte inan inanma. Bekliyorum
- +1 yıl
Yanlız avukat olmadığını buradan çok iyi anlıyorum. Sen başından beri tehdidi ediyorsun attığım avukat arkadaşım bu boş dedi. Haklı da. Avukat çevrem Cok oradan biliyorum. Direk cezayı söyleyen biri olman için hakim olman gerektiğini bilsrn keşke. İkisaatfir özür dile seni mahkemeye vericem diyen sensin kanki hadi boş konuşma da esine sergile terbiyesizliklerini keşke annene bizzzat atma şansım olsa bunlari. Eşini bu yönden tehdid eden biri ve kadını eden söz hakkını alan biri benim için kale alınma olasılığı 00
- +1 yıl
Özelden yazdığım karekodlu dilekçeyi aticam sana gel
vatandas.uyap.gov.tr/main/vatandas/giris.jsp
Dilekçeyi netten veriyoruz zaten
Gel ozele inandırıyım
Siz Gidin o zaman bir yerlere tatile falan uzunca bir süre gelmeyin😃
20 YorumlaKayin valdene biz sevisecegiz de
Dahada gitmiyorsa sende anneni cagir yatili gelsinler.
Kocanda senin annenin yaninda rahatsiz olacaktir evin icinde dikkat ederek kisitlanacaktir hareketleri.
O zaman haaaa der.10 Yorumla
+1 yılSürekli evdeyse pantolonla oturma sen de pijama giy rahatına bak
10 YorumlaSesli güldüm vallaha giyinik derken anadan üryan gezip seks partisi vermeyi planlıyosanın kayınvaldeni gönderdiginde bunu bir kutlama olarak yapabilirsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrtam değişikliği olsun, biraz da hep beraber sizin evde kalalım de...
20 Yorumla
+1 yılKocanin istahıni kabartıp , evde yalnız olsanız ona neler yapabileceğini anlat..
10 Yorumla
+1 yılayakkabısına tuz koy bir tuttam :) babannemden duydum
20 Yorumla
+1 yılBenim kaynanam olsaydı sktr git şurdan demek çok isterdim
35 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 o zaman annesiyle evlensin zaten türk erkeğiyle işim olmaz
+1 yılAnacım bak biz evliyiz ihtiyaçlarımız var eğer ki gitmezsen akşama değişik şekilde şeylerde görebilirsin duyadabilirsin ya da torun istiyon mu evet deyince o zaman git de😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTerbiyezlik ya anlamıyorum öyle insanları evli insanlarin evinde kalmak nedir?
20 Yorumla Eee neymiş o yüzden kaynanaya yakin evde oturmayacaksiniz kabul etmiyecektin basta bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılIlk başta sadece çay içmeye gelmişti. Hala da gitmedi.
+1 yılÇok kötü be valla ben direk kovarım sabırda bir yere kadar
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 gündür bizde
+1 yılMidem bulandı senden. Ne kadar ucuz bir kadınsın. bir tarafta zulüm goren katledilen kadinlar, diğer tarafta uçkur uğruna annesini kayınvalidesini evden kovma derdinde olan ucuz bayağı kadınlar
10 Yorumla
+1 yılEve çocuk al. İlla vardır akrabalarınız çocuğu. Bir hafta bizde kal de ne bilim.
Sonra da sen yemek yap, çocuğu başına bırak.00 YorumlaKocanın hatrına kayınvalidenin sizde kalmasına karşı sabırlı ol. Bence evden gönderecek en ufak bir davranışın dahi kalbini kırabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcık acık kocamla baş başa kalmak istiyorum diyebilirsiniz veya açık giyininn onun yanında bilerek cilveleşinn 🤷♀️😂
00 Yorumla
+1 yılKendi evi yok yok mu? Kocası sa mı yok. Eşinle konuş ve o söylesin.
011 Yorumla
Soran+1 yılKocamın umrunda bile değil. Kayinbabam vefat etmiş eskiden. O da yalnız yaşıyor.
- +1 yıl
Sexse düşkün değil mi? Yapmıyor mu seni? İstersn mj kutm açık.
Soran+1 yılO çıkan seslerden rahatsız olmuyor. Kim duyarsa duysun diyor. Ama ben öyle değilim. Kendimi kısıtlamak istemiyorum.
- +1 yıl
Çokmu çığlık atıyorsun? İnliyormusun?
Soran+1 yılÇiğlik değil inleme
- +1 yıl
Çıplakta gezemiyorsun? Yaşın kaç?
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Kayınvalidenin evi nerede? Onun yaşı ne?
Soran+1 yıl59 yaşında ve evi bizden fazla uzak değil
- +1 yıl
Kocana verme, annen varken olmaz. Rahat edemiyorum de. Sesimin duymasını istemiyorum de. Sen çalışıyormusun?
Soran+1 yılAna okul öğretmeniyim ama eşim çalışmama izin vermiyor. Maddi durumumuz iyi çünkü.
+1 yılTerbiyeli ol kayinvalidene karşı. Eminim yaşlı kadının yüzüne de böyle carliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi o carliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşup bir şekilde çözmeye calisin kalp kırmadan bir ara yol bularak😌
10 Yorumla
+1 yılZaten evde normal giyinik olman gerekmiyor mu, ben mi yanlış biliyorum. :DD
11 Yorumla
+1 yılDurumun gerçekten çok zor. İnsan rahat rahat ne seks yapabilir ne çıplak kendi evinde gezebilir. Çok zor bir durum. Nasıl tahammül edebiliyorsun?
00 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum öyle kocakarilardan. Yatak odanizida karistiriyordur
20 Yorumla
+1 yılNasıl yaparsın bilmem ama kalbini kırarsan hem onunla hemde eşinle aranıza soğukluk girebilir.
00 Yorumlaevde çıplak dolaşın gider gitmezse de artık giyinik durmaniza gerek kalmaz
00 YorumlaKanka o birkaç ay ev teftişinde bulunur, eyer gönlüne sinerse evden çıkar gider
00 Yorumla
+1 yılkaynana torun sahibi olmak istiyorsan bizi yalnız bırak de
10 Yorumla
+1 yılBak kardeşim aynen karşısına geç ve s.. git de bak o zaman gidiyo mu gitmiyo mu gitmiyorsa gel yüzüme tükür
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılişte böyle birşey başıma gelir diye evlenemiyorum yabancı gelin alıcam mümkünse çin'den falan olsun. d
00 YorumlaEşin göndersin söyle o farkında değil mi ya da tatil filan yapın uzaklaşın hep evde olur mu yazık
10 Yorumla
+1 yılben sırf bu yaşadığını eşim yaşamasın aynı evde olmadım yoksa evimiz büyük tü 4 aile rahat yaşardı ama eşimin rahat etmesi için ayrı eve çıktım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsimde bazen misafir gelince böyle rahatsiz oluyor sizin zihniyetinizin ta mk kncklar
06 Yorumla- +1 yıl
La eşin var KizlarSoruyor uygulamasının sende ne işi var
Cevap sahibi+1 yıl@Cllcldlxldlxld takiliyorum arkadas ediliyorum ne var ki
- +1 yıl
Eşinin haberi var mı ARKADAS EDİNDİGİNDEN
Cevap sahibi+1 yıl@Cllcldlxldlxld evet var o uyurken söylüyorum
- +1 yıl
Pislik kadına acıdım
Cevap sahibi+1 yıl@Cllcldlxldlxld pislik kadina mi acıdin
Pislik, kadina mi acidin
+1 yılBir iki saatliğine gönderin 😉
15 Yorumla
Soran+1 yılHala gitmiyor
- +1 yıl
Siz gidin biyerlere
- +1 yıl
Ben olsam otele giderdim
Soran+1 yılOtele gidip napıcaz öyle olmaz
- +1 yıl
Hiç olmazsa çırılçıplak tadını çıkarın demi 😉
+1 yılAnnen gelince evden göndermek istiyomusun
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Bizde derdimiz var sanıyoruz
10 YorumlaAh yazık çok üzüldüm kıyamam geceyi bekleyin uyku ilacı atarsın içeceğine erken uyuması için
11 YorumlaHaklısın kanka cidden
10 YorumlaAlttan alttan mesaj ver olmazsa eşin konuşsun
10 YorumlaKapıyı açmayın. Dışarıda olduğunuzu söyleyin
10 Yorumla
+1 yılkayınvaliden gitse çıplak mı dolaşacaksınız 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanın jendi evinde rahat olması doğal degilmi
+1 yılBaldiriciplak geç ewde o utansın gitsin 😁
10 Yorumla
+1 yılYani baş başa bırakması lazım yoksa torun yok deyin 😊
00 Yorumlagidecek yeri yoksa gitmez yok varda gitmiyorsa sen gidicen gibi duruyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanı boşa gel bana anne, baba yok sabaha kadar çıplak gez s#kerim seni kocamdan çok fazla zevk aldırırım.
010 Yorumla
Soran+1 yılSıktır gif
Cevap sahibi+1 yılAşkım deme öyle. Seni ben mutlu ederim.
Soran+1 yılkardeşim olma
Cevap sahibi+1 yılOlmam sabaha kadar
Soran+1 yılKüfür etmiştim küfür değiştirilmiş. Yav şak lık etme
Soran+1 yılGizliden çık bakim kimsin
Cevap sahibi+1 yılNiye banamı vercen
Soran+1 yılkorkakmisim
Cevap sahibi+1 yılÇok korkağım
Cevap sahibi+1 yılSize bişey öğreteyim. Korkak kendini etiket yapar ego yapar. Özgüveni yüksek kendini saklar çünkü onlarca sevgilisi vardır. Biraz insan tanıyın
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇözüm basit odada iliskiye girin kocanı kandır bağır bilerek utanır gider 😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılUtanırım
Cevap sahibi+1 yılO zaman esinle konuşup çözüm bulmasını iste
Soran+1 yılOnun umrunda degil
Çadır karışmadan gitmez gibi görünüyor🤦♀️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kaynananın da hayırlısını versin
00 Yorumla Eşine söyle çözümü bulacak olan o 😄
02 Yorumla@Weblycker oha olaya bak
00 Yorumla
+1 yılNeden gitmiyor sorunu ne?
00 Yorumla
+1 yılAhaha bosver ya vardır sorunladı
00 YorumlaYa bırakın bu özenti işlerini
00 Yorumla
+1 yılÇaydanlıkla üstüne su dök. yanlışlıkla. :P
00 Yorumla
+1 yılMisafire git denmez. Gece soyunursun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bunu kocanla konusmalisin
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem