En sevdiğim yepyeni tişörtüm delindi. Bazı tişörtlerin birkaç yerinde delik var. Kazanı kontrol ettim bir şeyde takılmadı elime. Makineyi de yeni aldık. Neden oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Onu çamaşır makinesi delmiyordur. Penye kumaşı kalitesiz iplikten yapılmıştır. En ufak yıkamada dahi kopabilir bu nedenle. Makineyle değil kumaş kalitesiyle ilgili bir durumdur diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kumaşla ilgisi yok. Colinsten aldığım canım tişörtüm bile delindi 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılBizim de aynı sıkıntı vardı makinenin tahliye hortumunu bulunduğu delikten biraz daha yukarı Çek dedi tamirci kurtardık sıkıntıdan
04 Yorumla
Soran+1 yılHortumla ne alakaymış ki😂
- +1 yıl
Bende aynısını dedim ve güldüm ama artık delinmiyor çamaşırlar
Soran+1 yılBen makineyi aldığım yere bildireyim bir servis göndersinler bakalım.
- +1 yıl
Tamam nasıl istersen öyle yap
+1 yılMakine delmez. Delikleri dolaptaki güveler yapıyor. Naftalin koymalı veya kokulu sabunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır güve yok. Makinede deliniyorlar.
Yüksek derecede yıkıyor olabilirsin, kumaşı narinse el yıkama bölümüne atman lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman yıkadığım çamaşırlar. Nasıl gösterdilerse öyle yıkıyorum. Hızlı 60C /60dk yazıyor. O ayarda yıkıyorum hep.
Soran+1 yılMakineyi kuranlar iki seçenek gösterdi. En çok bunları kullanırsınız zaten dedi. Birinde 30C/15dk yazıyor birinde de 60C/60dk
u +1 yılSıkarken kıstırmıştır bir yere
03 Yorumla
Soran+1 yılHep oluyor ama
- +1 yıl
Kapasiteyi aşıyorsa, ceplerde bir şey kalmışsa veya fermuar gibi metal parçalar zarar verebilir. Gözünden kaçan bir şey var muakkak. Ya da kusurlu ürün satıldı size.
Soran+1 yılHer zaman nasıl yıkıyorsam öyle yıkıyorum. Fermuarlı hırkalarım var şimdiye kadar hiç delmedi.
+1 yılYeni aldıysanız servisle görüşün yardımcı olsunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılServisi arayacağım da bir fikir alayım dedim 😁
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler