AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Benimde kendi odam yok bide üstüne annemle birlikte kalıyorum. Bu yüzden pısırık bi insan oldum. Kesinlikle okulun bitince ayrı eve çıkmalısın senide istedikleri zaman göremeyip özlesinler.
Benimde yok be kardeşim 29 yaşındayım bu zamana kadar hiç odam olmadı hatta öyle genç yatağı falan da değil çekyatta yatıyoruz doğduğumuzdan berii 😆😆
Dostum babanla konuş, televizyonu mutfaga almayi teklif et. Odayi, erkek odasi haline getir. Kabul etmezse kapiyi kilitle odada kalirken, bir süre dişini göster.
Bende de durum aynı nereye kadar gidecek böyle artık delirmek üzereyim
Çok sinir bozucu. Solonun kapısını kiletle eğer kilit falan yoksa kilit al. Bişey derlerse özel hatima saygı duyun falan biseyler de.
Olmaz oburturlu
Ben 26 yasindayim benimde yok. Kiz kardesim ile ayni odada kaliyoruz. Cokta guzel, cunku ilerde böyle bir luksum olmayacak.
Sonuçta beraber de paylaşsanız size ait olan bir alan mevcut. Burası bizim odamız diyerek yatakta yattığınız bir yer var. Keşke kardeşimle paylaşıyo olsaydim ama bi odam olsaydi
Ben de ablamla kalıyorum, kendine ait bir yatağın dolabın, masan var. Bu onla bir mi? Orası seninde odan zaten.
Ütü odası dediğin yer ne kadar büyüklükte bilmiyorum ama o odaya bi yatak alsanız olmaz mı bende şuanda oyle bi oda da yatıyorum küçük olsun kendi özel alanın olsun bence düşün bunu
Rahat rahat 31 de cekemiyon.. yazık hakikaten keşke bir odan olsa
Normal değil ama herşeyin fiyatı uçmuş kiradaysanzda babanın tarafndan bak olaylara kiralar çok pahalı yeni eve çıkmayı düşünmüyordur.
Eğer evde fazla oda yoksa normal ama yine de bilemeyeceğim 20 yaşındasın kendine ait bir ortam olması lazım
Normal değil tabiki. Ütü ve süper gece falan yatak odasında durabilir ama bir erişkin yaştaki bireyin odasının olmaması normal değil bence.
Ben de 23 yaşındayım, 16 yaşındaki kardeşimle kalıyorum. Oda kavgası yapıyoruz. 😅
Biz bir evde 15 kişi yasiyoz milletin derdine bak 😂
2 1 evde normal ayrıca benim de tam olarak yok. Kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz
Tabiki de normal değil ama napicaksin bazen elinden bir şey gelmez mecbur katlanacaksin
Normal tabiki neden mücadele edip daha iyi bir konuma hem aileni hem kendini getiriyorsun
Canimyaa kiyamam kötü bir durum ama isyan etme olur mu ailen çok üzülür
Bu yaşında anne ve babanın arasında mı yatıyorsun?
Hiç normal değilll
Al yanına senle yatsın
Yok kalsın ben memnunum halimden
Büyük bir motivasyon kaynağı çalış ve villa al
Bizde de aynı insan özel odası olsun ister abimde de aynı senin gibi
Senin adina cok uzuldum kendi meslegini eline alana kadar sabretmekten baska sansin yok gibi
Ütü masası katlanıyor zaten buzdolabı da fazla yer kaplamaz kendine bir yatak al durumun yoksa yer yatağı yap ve o odada uyu bence
Güçleri yetmiyor demek ki.
valla bu kiralarla 2+1 iyi bulmuşsunuz. çok zor ev bulmak o eve bile en az 5.000 veriyorsunuzdunr
Haklısın peki okulu ne yaptın?
2 yıllık üniversite okuyorum son dönemim
sirf bu yuzden evlenirdim ben ayri eve cikmama da izin vermezlerdi
Durumlar bunu gerektiriyorsa yapacak birşwt yok
Ben 22 yaşındayım kardeşimle aynı odadayim
Normal benimde hiç kendime ait bir odam olmadı
Bende senin gibi derdim artık umursamıyorum
Ben 30 yol sonra pda sahibi oldum bıseferde evlen diyolar 😀😀😀
işte herkes çocuk yaparsa böyle olur
Bende 25 ama odm yok normal
Fazlalık odasına yatak at.
Bende aynı durumdayım...
değil ama bu ekonomide olabilir.
Zengin değilsen sorun etme
Oda dediğin nedir kaç oda istiyorsan ayarliyalim
Valla mı 😂 tek oda yeter ajdhsjdj
Aynen tek oda çift oda
Abi bu kadar kolaymı ya oda ayarlamak şaka falan mı yapıyosun
Niye şaka yapayim sana
Sen ayarlama derken yer bulma konusunda diyorsan onu bulmada sorun yok. Sorun benim öğrenci olmam ve çalışmıyor olmam. He maddi olarak da diyosan ve ciddiysen çok sağol ama kabul edemem.
Hangi şehirde okuyorsub
İstanbul
Ne okuyorsun
Sağlık, neden sordun ki abi
Neden calismiyorsun part time işler var
Abi normal çalışanlar bile 2 odalı evlere paralarını zor yetirirken ben öğrenci halimle bulacağım part time işle kira ödeyebilir miyim?
Zor bı durum İstanbul'da tanıdıklarım var istersen yardımcı olabilirim
Nasıl bir yardım abi?
Nasıl bır yardım istiyorsun
Ben nasıl bir yardım isteyebilirim ki? Senin yardımdan kastın nedir önce onu bir konuşalım.
Ne demek istiyosun imalı imalı
Yardım karşılığında senden bişey istemiyoruz
Estağfurullah yazdığım cevapta ima olarak anlaşılmaya müsait tek bir kelime bile yok. Sadece bana sağlayacağın yardımın ne olduğunu soruyorum. Ben durumumu yazmışım sen de anlamışsın ki bana yardım etmeyi düşünüyorsun. Ama yardımın ne olduğuna dair net bir cavap alamadim henüz. Yani oda mı bulacaksın parasını sen mi vereceksin ne yani yardım olarak onu soruyorum
Bende sana diyorum ki ne istiyosun
Oda
İstanbulun neresi
Yani abi kabul edemem zaten ne kadar sorun yaşasam da bu evde. Sağol yine de düşüncen için ama şaşırdım açıkçası bir öğrenciye oda tutup parasını ödeyecek kadar temiz kalpliyseniz helal olsun
Bu hayatta çok iyi insanlar var görülmeyen duyulmayan bı şekilde herkes kısmetini bulacak sen doğru ol yeterki
Doğru söyledin abim. Çok sağol yinede. Ama merak ettim, olur deseydim ne yapacaktın kime haber verecektin ya da ne diyecektin?
Ben 20 sene İstanbul'da yaşadım
Tanıdığım çevrem çok
Vay 20 sene. Oda ayarlayın parasını ben vereceğim diyecektin yani
Böyle işleri yapan gurubumuz var
Supurge odasini sana yapsinlar
O kadar küçük ki ya sadece yatak koyacağım ya da küçük bir masa ve küçük bir dolap olacak salonda yatmaya devam edeceğim. Salonda yatmak da istemiyorum artık
Yok haklisin yani bi dr ogrencissin valla ne diyeyim
İmkan yoksa normal
Dua et yatacak yerin var
Benim durumun da böyle birlikte eve çıkalım
Bence çalış ve ayrı eve çık. Hem yetişkinsin de
benim kendime ait odam var bir numarası yok
🤷♀️ ne normal ki
Benimde olmadı normal
Normal
Olabilir
Çaresi 3+1 eve taşınmak 🤷🏻♂️
Normal tabi bban zengin degilse