Ev & Yaşam Geri dönüşüme dikkat ediyor musunuz? Sizce de artık herkesin elini taşın altına koyma vakti gelmedi mi? Çokçamuhabbet Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Güncellemeler+1 yıl Bu konuda bireysel ve toplumsal neler yapabiliriz? Ne tür projeler gerçekleştirilmeli ve evlerde nelere dikkat edilmeli? Geri dönüşüme dikkat ediyor musunuz? Sizce de artık herkesin elini taşın altına koyma vakti gelmedi mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Yağmurrluu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dikkat ederim evet. Ambalajları, poşetleri vb. ürünleri ayrı bir yerde biriktirip, geri dönüşüm kutusuna atıyorum. 1 0 Yorumla
TwitterBabacan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yok hiç dikkat etmem böyle şeylere. 0 0 Yorumla
_Akşamyıldızı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tüm dünyaca yapılmalı ama işte kimse el atmıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet dikkat ediyorum
Dikkat ederim evet. Ambalajları, poşetleri vb. ürünleri ayrı bir yerde biriktirip, geri dönüşüm kutusuna atıyorum.
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.
Geldi geçiyor bile
Dikkat edebildiğim kadar ediyorum.
Yok hiç dikkat etmem böyle şeylere.
Tüm dünyaca yapılmalı ama işte kimse el atmıyor
Olan yerlerde atıyorum ben
dikkat etmeye çalışoyoruz
Dikkat ederim
Evet geldi geçiyor