Ev & Yaşam 2 ay Geri dönüşüme dikkat ediyor musunuz? Sizce de artık herkesin elini taşın altına koyma vakti gelmedi mi? Çokçamuhabbet Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Güncellemeler2 ay Bu konuda bireysel ve toplumsal neler yapabiliriz? Ne tür projeler gerçekleştirilmeli ve evlerde nelere dikkat edilmeli? Geri dönüşüme dikkat ediyor musunuz? Sizce de artık herkesin elini taşın altına koyma vakti gelmedi mi? Cevap Yaz 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AyzTmrFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 2 ay Ev & Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Yağmurrluu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Dikkat ederim evet. Ambalajları, poşetleri vb. ürünleri ayrı bir yerde biriktirip, geri dönüşüm kutusuna atıyorum. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Dikkat edebildiğim kadar ediyorum. 0 0 Yorumla
_Akşamyıldızı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Tüm dünyaca yapılmalı ama işte kimse el atmıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.
Dikkat ederim evet. Ambalajları, poşetleri vb. ürünleri ayrı bir yerde biriktirip, geri dönüşüm kutusuna atıyorum.
Geldi geçiyor bile
Evet dikkat ediyorum
Dikkat edebildiğim kadar ediyorum.
Tüm dünyaca yapılmalı ama işte kimse el atmıyor
Olan yerlerde atıyorum ben
dikkat etmeye çalışoyoruz
Dikkat ederim
Yok hiç dikkat etmem böyle şeylere.
Evet geldi geçiyor