Çeyiz ne ya? Çok saçma dedikten sonra benim yeni çatal bıçak takımımın ortaya giriş şekli😅
Anneme daha çok erken değil mi falan dedim.
Dedi ki şimdiden biriktirmek lazımmış. İlerde aşırı pahalı olabilirmiş.
Eh bir tık mantıklı geldi.
Ve bu arada çeyiz düzme işi aşırı eğlenceli olaymış.
Bizim eve almak isteyip de alamadığım. aşırı hoş Pinterest tarzı ürünleri ailemin vizyonuna yetmez diye alamadığım ne varsa ilerisi için kendi evime alıyorum.
Çok eğlenceli olay 😝
Anneme daha çok erken değil mi falan dedim.
Dedi ki şimdiden biriktirmek lazımmış. İlerde aşırı pahalı olabilirmiş.
Eh bir tık mantıklı geldi.
Ve bu arada çeyiz düzme işi aşırı eğlenceli olaymış.
Bizim eve almak isteyip de alamadığım. aşırı hoş Pinterest tarzı ürünleri ailemin vizyonuna yetmez diye alamadığım ne varsa ilerisi için kendi evime alıyorum.
Çok eğlenceli olay 😝
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Altın almak daha mantıklı. Şu an aldığın çatal bıçağı 5 sene sonraki zevklerinle sevmeyebilirsin de. Ha çatal bıçak hepsi aynı diyebilirsin de valla değişiyor :D O yüzden altın biriktirip gerekli olduğunda birkaç ay içinde her şeyi almak çok daha iyi bence.
Turk geleneklerine gore hala devam ediyor ama bence cok sacma, evlilik hayaliyle yillarca bi ceyiz dizme meraki🤦🏻♀️ belki evlenmeyeceksin, belki evlenemeyeceksin, belki evlenmekten vazgececeksin.. cok sacma
zaten her sene yeni modeller ne tarz urunler cikiyo. Bence insan ne zaman evlilik yoluna girerse o zaman bu tarz alisverisler yapilmali.
Son dediğin konusunda bende aynı düşünüyorum. Sadece annemin de düşüncesine göre bazı temel şeyler hiçbir zaman modası geçmez. Mesela Ben genç kızken de insanlar bir günlük kullanım için birde misafir için ayrı şeyler alırdı. Misafir için ya da özel sunum vs. Tarzı şeyler zamanla değişir evrilir. Ama günlük kullanılabilecek klasik şeyler değişmez diyor. Bence de haklı. Yani benim fikrimce benim evlenmeme minimum bir beş yıl var. O beş yıla neler neler değişir. Zaten o tip şeylere gitmiyor gözüm
Yani evet hic degismeyecek, hep kullanilabilecek ya da bekledikce eskiyip yipranmayacak seyler alinabilir tabii ki 💕
çeyizi olmana evde kalsın :D