Bahçeli Ev
Apartman Dairesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercihim bahçeli evden yana. Bizim ikisi de var çok şükür. Ama ikisinin de artıları bir yana sıkıntısı farklı oluyor.
Apartmanın yazın sıcağı, komşu gürültüsü vs...
Kışın bahçeli evi ısıtmak çok zor oluyor. Yazın çok güzel serin oluyor ama apartman dairesine göre sanki daha çabuk batıyor, tozlanıyor.
Ama şu görseldeki gibi bir evi olan kışın doğalgaz faturasını dert etmez sanırım. Bunlar sabah kahvaltısını bir yudum portakal suyuyla geçiştirenlerin evi. Nerde görsem tanırım.😂😂😂
bahçeli evin yerine, türüne, konforuna da bağlı. biz bahçeli bir evde oturuyorduk. çocukluğum hep böyle geçti. sonra apartmana geçmek bizim için lüks oldu ve memnuniyet vericiydi. müstakil evlerin türlü sorunları vardır. ama eklediğin fotoğraf çok güzel diye müstakil dedim. böyle olacaksa elbette müstakil sevilir
bahçeli bir ev büyük dubleks bahçesinde bütün meyve ağaçları olan Ufak bir sera yaptığım bir köşede masam. sandalyem salıncağim mangalim semaverde çayım ohh mis gibi hava içime çektiğim;) Balıkesir. de denize yakın bir mevkide hayalim umarım çok uzun sürmeden alir ve giderim
Ben yüksek bir gökdelende yaşamak isterdim sadece ben ve sevgilim eğer sevgilim yoksa da şirin bir köpek olurdu. ama bahçeli evlerde güzel ve huzurlu olabiliyor. ben yine de yalnızlığı sevdiğim için daha çok site gibi yüksek bir gökdelende yaşamak isterdim. çünkü benim için daha güzel olurdu. bahçeli ev ne kadar güzel olsa da bir süre sonra insanın orada içi bunalıyor yani tanımadığım insanlar olsa da yine de kalabalık bir site de oturmak isterdim
Cevap
34Cevap
Bahçeli evde oturuyorum. Eksisini söyleyeyim. Kış aylarında ısıtması zor oluyor. Temizlik görevlisi evinize gelmiyorsa sürekli temiz tutmak ve temizliği zor oluyor. Bahçede otlar, yabani bitkiler çabuk uzuyor. Sürekli kesmeniz lazım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Apartman dairesi de bahçeli olabilir. Eve göre değişir. Bahçeli diye bir gecekonduda oturmak istemem mesela. Ama lüks yeni nesil bir dairede oturmak isteyebilirim. Yani duruma göre değişir
Gönül isterdiki bahçeli bir evin olsun gece gündüz bahçede takıl ama bazı şeyler buna engel oluyor. Apartman dairesi daha mantıklı. Ha tabi maddi gücüm yetse tabiki bahçeli ev seçerim.
Kesinlikle bahçeli ev. 28 yıl bahçeli yeşilliklerin çiceklerin içinde yaşadım. Sonra İstanbul gibi bir yere geldim ve 15 sene oldu hala buraya alışamadım🤦♀️
Bahçeli bir apartman dairesi tabiki. Yurtdışında var öyle yerler. Apartmanın 10. Katı adama ait. Balkon katın yarısını oluşturuyor ve küçük meyve ağaçları, havuz vb var.
Aslında bahçeli müstakil ev severim. İkametim gelişmekte olan bölge olduğundan dolayı mecburen apartman dairesinde oturmaktayım.
Mecburen apartman dairesi..
Ama fırsatım olsa elbette bahçeli bir ev..
Amerikan filmlerindeki gibi..
tabii ki bahçeli. kedi - köpek - tavşan - sincap koyarım bir de oraya ooh müstakil ev candır. komşu sesi, tıkırtısı, bina derdi olmadan..
Apartman dairesinde yaşıyorum çok sıkıcı, köye gidince bi ferahlık geliyor anlatamam, öyle rahatlıyorum ki 😌
Bahçeli bir evde yaşıyorum zaten o yüzden diğer seçeneği seçiyorum😄
Bahçeli Ev olsun Sebzemi Meyvemi dikelim Çocuklar Oynayabilsin Çocuklar Özgür Kalsın😊
Apartman çünkü bahçeli evde yalnızım çürüyorum
şu an ev bahçeli ev, ama benim tercihim apartman dairesi
İnsanlardan ne kadar uzaklaşılabiliyorsa o kadar uzaklıkta, bahçesi olmasa bile kabul bir ev
Bahçesi de olan bir apartman dairesi tercihimdir 😂
Bahceli müstakil isterim elbette ama işte bahçesi yok 🥹
Dağ başında bir dağ evi. İnsan denen varlıktan uzak
Şöyle bir bahçeli evi hiç bir şeye değişmem.
Bahçeli ev tabi ya. Her zaman öyle bir evde yaşamanın hayalini kurmuşumdur
Bahçeli evi tercih ederdim, apartmanda yaşıyorum çok sıkıcı...
İstediğin zaman bahçeye çık rahat nefes al istediğin zaman gir evine çok iyi ya
Huzurlu ve imkanım dahilinde olan yerde. Bahçeli ve doğaya yakın yeri severim..
Bahçeli bir ev, bir de Husky cins köpeğim... Başka bir şey istemem.
Bahçeli ev istiyorum Belçika'da evim gibi geceler gökyüzünu izleyerek uyumak istiyorum
Bahçe içinde bir ev elbette daha iyidir ama istekler de imkanlarla sınırlıdır.
Fark etmez kimin le o evi paylaşacağına bağlı bir durum
Bahçeli ev seviyorum ama onun temizliğini sevmiyorum o nedenle apartman dairesi bana göre ben uğraşamam bahçe twmizliğiyle merdiven temizliğiyle
Bahçeli bir ev☘️.
Zaten evimin bahçeleri var. Herkes daha fazla alan ister, cevabı bariz saçma bir soru olmuş.
Neyi beğenmediler acaba. Alan mı istemiyorlar yoksa biri onlara bu soruyu sorsun diye bekliyorlardı da ben mi çomak soktum.
mümkün olsa amerıkadakı evler gıbı hem garajı hem bahçesi olan bır evde yaşamayı ısterdım
bahçeli ev var
4+2 dubleks var
artık başka şeyler ilgimi çeker oldu
bungalow karavan ev vs vs tinyhouse vs
Bahçeli ev zevki çok ayrı her gün mangal yapılır
Ne yakıyım kendimi mi
Hayaller bahçeli ev hayatlar apartman dairesi
Bahçeli evv keşke benim olsan
Bahçeli bir ev tercih ederim.
Baheçli ev apartmanı napayım
Apartman dairesi, bahçe bakimi cok zor
ah keşke. bahçeli🤷♂️