Ev & Yaşam Air friyer mi alırdınız robot süpürge mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir tercihiniz olsa air friyer mi alırsınız robot süpürge mi alırdınız? Neden? Güncellemeler+1 yıl Güncel Air friyer mi alırdınız robot süpürge mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. robot süpürge 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Airfryer, hatta neredeyse alıyordum. Çevremde kullanan çok ve tavsiye ediyorlar, her an da alabilirim aslında. 0 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Robot süpürgesi super bence, süpüren ve silenden al. Iyisi olsun ama cogu ise yaramaz cünkü 0 0 Yorumla
wasistlos Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl süpürge al air fryer göründüğü kadar güzel durmadan kullanılan bi şey değil uğraştırıyo 2 0 Yorumla
sarimsaklisoda Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Robot süpürge alırdım evi süpürsün mis gibi işte normal tavada da kızartılır tavuklar patatesler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
robot süpürge
Airfryer, hatta neredeyse alıyordum. Çevremde kullanan çok ve tavsiye ediyorlar, her an da alabilirim aslında.
Robot süpürgesi super bence, süpüren ve silenden al. Iyisi olsun ama cogu ise yaramaz cünkü
süpürge al air fryer göründüğü kadar güzel durmadan kullanılan bi şey değil uğraştırıyo
İkisini de almazdım.
Robot süpürge alırdım evi süpürsün mis gibi işte normal tavada da kızartılır tavuklar patatesler
İkisinde gereksiz ne gerek var
İkisini de almazdım ikisi de gereksiz bence
Çok uzun pişiriyor ya süpürge daha mantıklı
Air fryer alırım
Robot süpürge çöp
Hiç biri.