kız kardeşim tutturdu ikisini de istiyorum diye ama anlam veremiyorum. ne gerek var abi? sırf sürekli zırt pırt sosyal medyada gördüğü için istediğine eminim.

kız kardeşim tutturdu ikisini de istiyorum diye ama anlam veremiyorum. ne gerek var abi? sırf sürekli zırt pırt sosyal medyada gördüğü için istediğine eminim.

Yemek pişirmek için şu makine evet bayağı yardımcı oluyor ama robot süpürge o kadar gereksiz ki biz de var açıkçası hani kullanılıyor ama kesinlikle büyük süpürge gibi performans vermiyor her şey bir yana içindeki fırça sürekli kıl doluyor etrafında dönen fırçalar sürekli böyle kızlarla doluyor yani okullari çıkartıp temizlemek o kadar zor o kadar iğrenç bir şey ki onu yapana kadar şöyle diyorsun ki büyük süpürgeyi çıkartıp her yeri dip köşe temizledikten sonra kutusunu çıkartır iki saniyede dökerim robot süpürge büyük süpürgeden daha zahmetli evet belki süpürmek için uğraşmıyorsunuz ama daha sonra onu temizlemek o kadar zor ki bir de her süpürmeden sonra ufacık bir şey zaten hemen doluyor hatta bazen odada bir boşaltmak gerekiyor
Ne alaka? Yaşamı kolaylaştıran elektorik cihazlara önem vermedikten sonra ne yapayım o teknolojinin gelişimini? Benim günlük yaşamım önemli. Günümü kolaylaştıracaksa tabikide alırım, kullanırım. Airfryer'in fırından daha sağlıklı olup olmaması hâlâ tartışılır. Ben pek inanmıyorum fırından ciddi farkı olduğuna, o yüzden tercih etmem ama robot süpürge muazzam kolaylık.
Robot süpürge kesınlıkle özentilik ama airfry çok kullanıslı özenti olduğunu düşünmüyorum. Robot süpürgenin evi süpürmesini sadece işteyken veya evde yokken kabullenebilirm ama normal şartlarda hiç bana göre değil on saat onu mu beklicem? Ben tez canlı bi insanım. Ayrıca dip köşelere de girmiyor
Robot süpürge dediğin akıllı gırgır sadece süpüren bisey değil
Airfryer dediğin de fırının varsa gereksiz bi icat fırının yoksa isini görür
Yani olmazsa olmaz icatlar değiller evde fazladan yer kaplayacak şeyler bana kalırsa
Cevap
5Cevap
Bence özentilik değildir.
Robot supurge gereksiz ama airfryer her evde olmasi gerekiyor bencee
İkisi de çok gereksiz ve ayriyeten airfryer kansere kadar yol açabiliyormuş
Tabiki özentilik ama kendisi için iyisini istiyor olmak bence suç değil. Gerekli bir birikimi varsa alınabilir kullanışlı.
Ya ben ihtiyaç olduğunu düşünüyorum çünkü her gün ev süpürüyorum çocuklu evde bu tarz cihazlar çok işe yarıyor
Robot süpürge yüzyılın icadı özentilik diyemem. Airfryer kullanmadığım için bilemiyorum
Airfryeri saçma buluyorum ama bence robot süpürge gerçekten güzel
Airfryer iyi oluyor, robot süpürge gereksiz
Robot süpürgem var ve kesinlikle aşığım
Özentilik değil kullanışlı pratik
Artık hemen herkeste var normal oldu
Yo ihtiyaç ikisi de
airfry iyi de süperge boktan bi şey
Değil
Evet özentilik,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?