Dayadım oraya koydum çünkü kuşlarımın biri albino ve fazla iyi uçamıyor ona köprü gibi yaptım
Odama kaç puan verirsiniz?

Dayadım oraya koydum çünkü kuşlarımın biri albino ve fazla iyi uçamıyor ona köprü gibi yaptım
Shakhdksjd hayvanat bahçesi gibi çoğu yeri hayvanlarım kaplıyor ama ne yapayım seviyorum ve elimden geldiği kadarı ile rahat etmelerini istiyorum
çalışma masasının üzerindeki kafes hamster kafesi
şu an bir gelirim yok ama çalıştığımda hayvanlarıma en güzellerini alacağım
Görüş
53Görüş
Çok güzel odan var bakınca içim açıldı asla dağınık değil güzel bir enerji hissettim şu an bakınca bile. Çok hoş benden 100 puan olsun.
Kediler dışında her hayvandan korkan ben orada bayılırdım ama güzelmiş ama biraz sıkışık gibi.
Böyle şeker ve ponçik bir odaya 10 üzerinden 10 puan ayrıca bu şekerlerin olduğu soru süper soru seçilir tabi
Yerleşim ve dekor olarak yarım puan veriyorum ama düzen ne olursa olsun o güzel canlar 10/10 yapar.
Onlar da bir can sonuç itibariyle herkes sevebilir ama odanın içi çok karışık gözüküyor.
Görünüm açısından pek sevemedim ben.
Göz yorucu geldi kitaplar görünmese daha toplu olur. Kuş beslemeye de karşıyım umarım aydınlanıp salarsınız.
Kuş neden dışarıdan korksun bu hayvanlar evde mi evrimleşti de dışarı çıkınca korkucak hayvanı kapatmışsın kutuya dışarıdan korkuyo diyosun. sırf iki cik cik fetişiniz var diye hayvanları kapatıyosunuz sonra hayvan severiz diyosunuz mide bulandırıcısınız
Ya çok tatlı bir oda 😍🥹❤️100 üzerinden 99 veriyorum bir puanı içerideki tahmin ettiğim kokudan kırdım 😂 favorim bu arkadaş oldu sjsjsjaksk
Ne demek benimde kedim var maalesef hassas olsam da kokuyor işte :/ napıcaz onlarla beraber yaşamak bize iyi geliyor umarım onlara da iyi geliyordur 🥹
Ağlıcam bak deme öyle 🥹
Ağlamayalım. Kedimle aramız bozuk bu aralar duygulandım bi ☹️
Çünkü çok tırmalıyo beni ve geceleri üstüme zıplıyor uyutmuyor beni biraz tribe girdim o da şu an bana kendini ısındırmaya çalışıyor ama ben tripliyim bilmiyorum ne kadar sürer 🥹
Galiba öyle olacak artık 😂
Azıcık toplasaydın ya 😂 ama minnoşlar çok tatlıııı onlara sonsuz puan 😂😍
Abi buranın temizliği ömürden ömür götürür.
Minimalizme hastayım
Ayy çok güzel ya hep hayalim Di böyle bir odamın olması 😔
Düzensizlik çok üst seviyede tabi canlılar çok iyiiii
Aww 😍 çok sevdimmm kendi odam için birkaç küçük ilham bile (ç) aldım~😝
Efsane bende odamı kedi evleri ile doldurmak istiyorum😁😍
Fotoğrafa bakınca olmayan klostrofobim tetiklendi havasızlıktan boğulucam şimdi.
Oda ve içerisindeki canlılar iyi ama çok dağınık o yüzden 7 puan diyorum.
Rica ederim.
Küçücük odana dünyaları sığdırmışsın.
Insanın gönlü büyük olunca her şey sığıyor işte.🙂
Odan çok dolu bu biraz rahatsız etti nedense :D
Toplaman lazım o zaman biraz bide ailenle yaşıyosan bir şey demiyorlarmı bu kadar şeye ya :D
Çok karışık hayvanat bahçesine cevirmissin odayı 😂 fotoğrafın kokusu var resmen asdfgsv köpek çok tatlı ama 🥰
Çok tatlı tül perde dışında güzel bence bir de kafesler olunca biraz dağınık gibi durmuş😄ama olsun çok tatlı
Huzur verici gibi ayrıca köpüşün çok tatlı bakıyor 😍
En İyi Görüş