Dayadım oraya koydum çünkü kuşlarımın biri albino ve fazla iyi uçamıyor ona köprü gibi yaptım
Odama kaç puan verirsiniz?
Dayadım oraya koydum çünkü kuşlarımın biri albino ve fazla iyi uçamıyor ona köprü gibi yaptım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Shakhdksjd hayvanat bahçesi gibi çoğu yeri hayvanlarım kaplıyor ama ne yapayım seviyorum ve elimden geldiği kadarı ile rahat etmelerini istiyorum
çalışma masasının üzerindeki kafes hamster kafesi
şu an bir gelirim yok ama çalıştığımda hayvanlarıma en güzellerini alacağım

Çok beğendim ama tüm hayvanlarının yatağına bu kadar yakın olması gece solurken seni rahatsız etmiyor mu? İster istemez koku oluyor çünkü. Özellikle kuş kafeslerinde 😍
Oda güzel ama hayvanlar yattığın yere çok yakın geceleri tıkanırsın ayrıca oda düzensiz bence hayvanları daha uzağa koyup odaya biraz daha düzeltirsen daha güzel bir görünüm elde edersin 🐾
Cevap
53Cevap
Ya çok tatlı bir oda 😍🥹❤️100 üzerinden 99 veriyorum bir puanı içerideki tahmin ettiğim kokudan kırdım 😂 favorim bu arkadaş oldu sjsjsjaksk
Yaa ahdkahfkahıf çok teşekkür ederim düzenli olarak temizlediğim ve bir canı hep yarım açık bıraktığım için bana göre koku olmuyor ama hassas kişilere koku olabilir 💕❤️ çok çok teşekkür ederim
Ne demek benimde kedim var maalesef hassas olsam da kokuyor işte :/ napıcaz onlarla beraber yaşamak bize iyi geliyor umarım onlara da iyi geliyordur 🥹
Eminim geliyordur onlarada hem severek yaptığın bir şey mesela kum temizlemek yorucu olsa da nefret barındırmıyor çünkü sevdiğin bir şeye değer verip bakıyorsun bu çok özel💕
Ağlıcam bak deme öyle 🥹
Bende ağlarım 😿
Ağlamayalım. Kedimle aramız bozuk bu aralar duygulandım bi ☹️
Neden bozuk 😿
Çünkü çok tırmalıyo beni ve geceleri üstüme zıplıyor uyutmuyor beni biraz tribe girdim o da şu an bana kendini ısındırmaya çalışıyor ama ben tripliyim bilmiyorum ne kadar sürer 🥹
Ahajshaj bence bugün son bulsun
Galiba öyle olacak artık 😂
Onlar da bir can sonuç itibariyle herkes sevebilir ama odanın içi çok karışık gözüküyor.
Görünüm açısından pek sevemedim ben.
Param yok 😭😭 olsa güzel yapmaz mıyım annemde hayvanlara para harcamak istemiyor ben biriktirdiklerimle bu kadar yaptım ama teşekkür ederim ☺️
Ya oturma odasına da koymak istiyorum ama diğer aile üyeleri kuşları yanlış tutuyor ya da arkadaşça yanaşmıyor bende odamda güvenli olsunlar diye hepsini odama getirdim ahdkjsjd
Göz yorucu geldi kitaplar görünmese daha toplu olur. Kuş beslemeye de karşıyım umarım aydınlanıp salarsınız.
Ben bunları sallamam kş biri dışarıdan korkuyor birisi ise uçamıyor bunlar ana kuzusu 😭🙀❤️
Kuş neden dışarıdan korksun bu hayvanlar evde mi evrimleşti de dışarı çıkınca korkucak hayvanı kapatmışsın kutuya dışarıdan korkuyo diyosun. sırf iki cik cik fetişiniz var diye hayvanları kapatıyosunuz sonra hayvan severiz diyosunuz mide bulandırıcısınız
Çok karışık hayvanat bahçesine cevirmissin odayı 😂 fotoğrafın kokusu var resmen asdfgsv köpek çok tatlı ama 🥰
Güzel bi oda, köpek ve kuşlar var sanırım. Bakımı zor oluyordur :)
Pek zor olmuyor sabah kalkıp yemliklerini kontrol ediyorum hepsinin sonra köpeğimle uzun bir yürüşe çıkıp bazen ise koşuyorum yani hayatımda yerleri çok büyük onlar olmasa sanırım sıkıntıdan patlarım akshskdh teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :)
Çok güzel odan var bakınca içim açıldı asla dağınık değil güzel bir enerji hissettim şu an bakınca bile. Çok hoş benden 100 puan olsun.
Kediler dışında her hayvandan korkan ben orada bayılırdım ama güzelmiş ama biraz sıkışık gibi.
Böyle şeker ve ponçik bir odaya 10 üzerinden 10 puan ayrıca bu şekerlerin olduğu soru süper soru seçilir tabi
Yerleşim ve dekor olarak yarım puan veriyorum ama düzen ne olursa olsun o güzel canlar 10/10 yapar.
Buranın senin odan olduğuna emin misin? Sanki hayvalarında sende orada misafir gibisin 😅
Biliyorum biliyorum 🤪
Ahskahs sadece yatmak için kullanıyorum zaten çoğunluka oturma odasında oturuyorum
Efsane bende odamı kedi evleri ile doldurmak istiyorum😁😍
Yaaa çok güzel bence yapmalısın! Ve çok teşekkür ederim ☺️
Fotoğrafa bakınca olmayan klostrofobim tetiklendi havasızlıktan boğulucam şimdi.
Bence çok hava var yani 😂😎 ☕️
Oda ve içerisindeki canlılar iyi ama çok dağınık o yüzden 7 puan diyorum.
Teşekkürler ☺️
Rica ederim.
Küçücük odana dünyaları sığdırmışsın.
Insanın gönlü büyük olunca her şey sığıyor işte.🙂
Yaa 😭 çok teşekkür ederim ☺️ çocukluktan beri hayvanlara daha yakınım
Ayy çok güzel ya bende hayvanları çok severim hele o köpeğin çok tatlı poz vermişş
Yaa çok teşekkür ederim ☺️😭💕
Huzur verici gibi ayrıca köpüşün çok tatlı bakıyor 😍
Azıcık toplasaydın ya 😂 ama minnoşlar çok tatlıııı onlara sonsuz puan 😂😍
Abi buranın temizliği ömürden ömür götürür.
Minimalizme hastayım
Ayy çok güzel ya hep hayalim Di böyle bir odamın olması 😔
Düzensizlik çok üst seviyede tabi canlılar çok iyiiii
Aww 😍 çok sevdimmm kendi odam için birkaç küçük ilham bile (ç) aldım~😝
Odan çok dolu bu biraz rahatsız etti nedense :D
Benide rahatsız ediyor ahskdjsk
Toplaman lazım o zaman biraz bide ailenle yaşıyosan bir şey demiyorlarmı bu kadar şeye ya :D
Hayvanat bahçesi mi yapican odanı hatta üç beş hayvan daha koy sonra ziyarete aç al snaa gelir
Ama ahakdjlsc daha kedi alacağım 😭😂 ama kediyi kendi evime geçtiğimde alacağım ki evin tğm yerine hayvanlarım gidebilsin böyle annem falan istemiyor oturma odasında 🙀
Kendi evinde yaparız bu planı ozman nezaman gecicen
Hayalim tebrik edrm
10/9 verdim ben o eksik 1 puan adetten 🙋
Yaa ahajdhja adetten dediğinde komiğime gitti ve çok teşekkür ederim umarım bir gün sende bu basit ama değerli hayaline kavuşursun💕
Çok tatlı tül perde dışında güzel bence bir de kafesler olunca biraz dağınık gibi durmuş😄ama olsun çok tatlı
Allkhımmm kuşlara gell harikasın buna bakılırsa hayvanseversin ama harika birisin bu demektir.
😭😭 çok tatlısın teşekkür ederim
Rica ederim benimde kuşcuklarım var ondan insanları tanırım
☺️ senin kuşlarında mı sultan papağanları
Evettttt hem sultan hemde muhabbet kuşu
Yaa kuşlar çok sevecen ve tatlı hayvanlar şöyle karakterliler ama onların beden dilini anladığında aranda bağ oluşuyor ve günden güne büyüyor çok güzel
Onların insanlarla kuş dili muhabbeti harika ben onların aşığıyımmmm
Yine olsa yine alırım
Ben kendi evime geçtiğimde işe başladığımda bir sürü kuş alacağımm
Valla bende seviyorum
Cok guzel hayvan seven insan iyi insandir odanda cok guzel
10 üzerinden 10 :D yaa tiplere gel ahsh
Ahdjahjd çok teşekkür ederim ☺️
Ne demek rica ederim :D
Kuş gribi falan olma dikkat et
Olmamm teşekkür ederim 🤩
7 puanı hak eder bence
Teşekkürler ☺️