Kişilik & Karakter Bugun de yikikligima kaç puan verirsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yapacak bir şey bulamadim gittim tek başına İskender yedim bir yer de 🙁Tek başına sarmiyor birisi karşımda olmaliydi 😞 Güncellemeler+1 yıl Ve yazım 28 olacak bu da ayrı yikiklik Bugun de yikikligima kaç puan verirsiniz? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet iyi niye yıkıklık olsun ki ben de tek başımayım ve ben senin bu yaptığını yapamıyorum benden daha iyisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorun benim 28 yaşında yalniz olmam
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İskender yemek her türlü sarar :D dobarlan çabuk 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gençken sariyordu şu an yaşım 28 artik sarmiyor Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Cagirsaydin beni ismarlardin bana da yerdim ben de mis oh 0 0 Yorumla
Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Tek başıma yaptığım yemeğin bulaşığını yıkıyorum. Aynı yalnızlık 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. Benzer durumlar ama en azından alabilecek imkanın var diye düşün. Ben öyle yapıyorum 0 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Akşam akşam İskender çekti canım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tuğba sen misin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O kim sen kimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence o sun. Niye gizli sordun Yorumla Soran +1 yıl 😃 kardeş sen niye gizlisin o değilim de bana diyorsun gizlisin diye ama sen de gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam o sun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gizli takipcinim ben 😄 Yorumla Soran +1 yıl Cik da tanışalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet iyi niye yıkıklık olsun ki ben de tek başımayım ve ben senin bu yaptığını yapamıyorum benden daha iyisin
Sorun benim 28 yaşında yalniz olmam
İskender yemek her türlü sarar :D dobarlan çabuk 😅
Gençken sariyordu şu an yaşım 28 artik sarmiyor
Cagirsaydin beni ismarlardin bana da yerdim ben de mis oh
Tek başıma yaptığım yemeğin bulaşığını yıkıyorum. Aynı yalnızlık
Benzer durumlar ama en azından alabilecek imkanın var diye düşün. Ben öyle yapıyorum
Ne güzel işte 10 veririm buna
Aynı ben. Tek başıma kahve içiyorum
Akşam akşam İskender çekti canım
Tuğba sen misin
O kim sen kimsin
Bence o sun. Niye gizli sordun
😃 kardeş sen niye gizlisin o değilim de bana diyorsun gizlisin diye ama sen de gizlisin
Tamam o sun
Senin gizli takipcinim ben 😄
Cik da tanışalım