Kendimi tanıtıyorum 100/100 dürüst şekilde ✅
📌 İnsanları ve hayvanları sevmem, kedim var ama oğlum falan değil kedim..
📌 Evde gördüğüm örümcek türevi böcekleri öldürmem (40 ayak hariç )
📌 Çapkın değilim ama Genelde 3-5 sevgilim vardır ve yabancıdır ( Türkler çok konuşuyor tahammül edemiyorum)
📌Anne baba akraba hepsiyle aram kötü, annennem hariç onla da bu sebeple görüşmüyoruz.
📌 Moda bilmem, Tipim boy posum falan iyidir bakım ıvır zıvır yapmam hep siyah giyerim, old money giyenler elbise giymiş maymuna benziyor. Bakışlarım etkilemeye yeter ( test edildi onaylandı )
📌 Az konuşurum çok gülmem. Yardımseverlik duruma göre Karşımda kız düştüyse güzelse yardım ederim çirkinse devam ederim ( Yaşandı ).
📌 Manitama her gün yazmam doğum günü kutlamam ( ben doğurmadım )
📌 Rap dinlemem sakin müzikler dinlerim arabesk insan sevmem.
📌 Balık tutmak, UFC izlemek, futbol, avlanma gibi hobilerim var sürekli yapmam.
📌 Bencilimdir vatanseverlik milliyetçilik Osmanlıcılık ( diğer hepsi ) gibi ideolojilerim yok, benim hayatım iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Rusya Madagaskar çöl veya orman her yerde yaşarım.
📌 Mutsuzsam mutlu insan görmek istemem, sebepsiz gülen insanlara karşı alerjim var.
Aklıma gelen bazı şeyler. Kendinizi tanıtırsanız puanlayabiliri.
📌 İnsanları ve hayvanları sevmem, kedim var ama oğlum falan değil kedim..
📌 Evde gördüğüm örümcek türevi böcekleri öldürmem (40 ayak hariç )
📌 Çapkın değilim ama Genelde 3-5 sevgilim vardır ve yabancıdır ( Türkler çok konuşuyor tahammül edemiyorum)
📌Anne baba akraba hepsiyle aram kötü, annennem hariç onla da bu sebeple görüşmüyoruz.
📌 Moda bilmem, Tipim boy posum falan iyidir bakım ıvır zıvır yapmam hep siyah giyerim, old money giyenler elbise giymiş maymuna benziyor. Bakışlarım etkilemeye yeter ( test edildi onaylandı )
📌 Az konuşurum çok gülmem. Yardımseverlik duruma göre Karşımda kız düştüyse güzelse yardım ederim çirkinse devam ederim ( Yaşandı ).
📌 Manitama her gün yazmam doğum günü kutlamam ( ben doğurmadım )
📌 Rap dinlemem sakin müzikler dinlerim arabesk insan sevmem.
📌 Balık tutmak, UFC izlemek, futbol, avlanma gibi hobilerim var sürekli yapmam.
📌 Bencilimdir vatanseverlik milliyetçilik Osmanlıcılık ( diğer hepsi ) gibi ideolojilerim yok, benim hayatım iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Rusya Madagaskar çöl veya orman her yerde yaşarım.
📌 Mutsuzsam mutlu insan görmek istemem, sebepsiz gülen insanlara karşı alerjim var.
Aklıma gelen bazı şeyler. Kendinizi tanıtırsanız puanlayabiliri.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer