Alışveriş & Hediyeler Mutfak temizliğinde seni en çok zorlayan şey ne? (Sayfa 6) Arçelik Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1421 Mutfak temizliğinde seni en çok zorlayan şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 35 kişi beğendi
Dilhun2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Gitmeyen yağ lekeleri ile mücadele vermek 0 0 Yorumla
07Sacerdos Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Kızarmış etin yağının temizliği beni çok zorlar. 0 0 Yorumla
Pınar3232 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Ocak silmek ve aspiratör temizliği😇🤷♀️ 0 0 Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Kirin çıkmaması ve yorucu ama eğlenceleri yaayayay 0 0 Yorumla
Kadirogz61 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Ocağın üstü , fırının içi , davlumbaz 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Mutfağın kendisi komple zorluyor bitiriyor 0 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yapmayı sevmemek. Bundan dolayı yapmamak... 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Fırın temizliği gerçekten sinir bozucu 0 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ocak yağlı olan ne varsa onunla uğraşmak zahmet 0 0 Yorumla
asyaburcu Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 69% +1 yıl Ocağın temizlenmesi bayağı yorucu geliyor 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Tencereler beni benden aliyor resmen agir dram 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Mutfak temizliği işine ben bakmıyorum 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ocağı temizlemek. 🤦 çıkmıyordu o kalıntı.. 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Inatçı yağlar tabiki başı çeker her zaman 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Pek bir şey zorlamıyor ilgilenmediğim için 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Mutfak dolapları yaaa bide sinir oluyorum 😂😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 974 cevap paylaştı. Ocak kirleri oldukça zorlu olabiliyor 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Mutfak dolapları ne kadar silsende iz oluyor hemen 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 410 cevap paylaştı. Cam ocak temizliğinin üstüne tanımam 0 3 Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Basit yolu var deterjanı n iyise basit Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Siziin markanız nediir Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl BİM den turuncu bir köpük temizleyici var onu alırım hep sık 5 dakika bekle beze geliyor tüm pislik yag Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
331Cevap
Mutfak temizliği basit iş.
Ocak ve fırın en zorlandığım iki yer..
Masanın altını süpürmek dhdh
Gitmeyen yağ lekeleri ile mücadele vermek
Yağlı bardak, tabak, tencere..
Kızarmış etin yağının temizliği beni çok zorlar.
Fırın temizliği çok hoş değil
Ocak silmek ve aspiratör temizliği😇🤷♀️
Ocak silmek gerçekten çok gıcık 🤦♀️
Dağınık mutfağı hiç sevmem.
Ah ahhhh kelimeler yetmez
Kirin çıkmaması ve yorucu ama eğlenceleri yaayayay
Ocağın üstü , fırının içi , davlumbaz
Inatçı yağ lekeleri beni deli ediyor..
Bilmiyorum. Yapmadim hic😅
Çıkmayan yağ lekeleri ve kir
Mutfağın kendisi komple zorluyor bitiriyor
Kokusmus pis tabaklar yav
Yapmayı sevmemek. Bundan dolayı yapmamak...
Fırın temizliği gerçekten sinir bozucu
Aspiratör ve ocak beni zorluyor.
Ocak, fırın temizliği zorluyor fazlasıyla
Temizlik işi bana göre değil
Ocak temizlemeyi hiç sevmiyorum
Ocak yağlı olan ne varsa onunla uğraşmak zahmet
ocak temizliği en meşakkatlisi
isteksizlik olabilir belki
Halının üstüne yemek dökülmesi 🙂
Bazı lekeler çıkmıyor cif iz bırakıyor
Dibi tutmuş tava Lekeleri
Gizlenmiş ve kurumuş yağ lekeleri
Mutfak dolabı resmen işkence gibi
Ben ilgilenmiyorum mutfakla
Ocağın temizlenmesi bayağı yorucu geliyor
Tencereler beni benden aliyor resmen agir dram
Mutfak değil de tuvalet iğrenç
Mutfağın kendisi oluyor :D
Zor çıkan lekeler zorlar bence
Yağlı tavalar baya zorluyor
Mutfak temizliği işine ben bakmıyorum
Sadece çok dağınık mutfak zorlar
Ocak temizliği zorluyor sadece 😂
Ocağı temizlemek. 🤦 çıkmıyordu o kalıntı..
Bulaşık ya yemekten soğuyorum o bulaşıkları o halde görünce
Inatçı yağlar tabiki başı çeker her zaman
Fırın ve aspiratör temizliği
Pek bir şey zorlamıyor ilgilenmediğim için
her şey zorluyor beni yoruyor
Başlı başına temizlik
😂😂
Mutfak dolapları yaaa bide sinir oluyorum 😂😂
Ocak kirleri oldukça zorlu olabiliyor
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler
Mutfak dolapları ne kadar silsende iz oluyor hemen
Ocaktaki çıkmayan lekeler.
Cam ocak temizliğinin üstüne tanımam
Basit yolu var deterjanı n iyise basit
Siziin markanız nediir
BİM den turuncu bir köpük temizleyici var onu alırım hep sık 5 dakika bekle beze geliyor tüm pislik yag
Buzdolabi temizliği.. illet bir şey
Bence en iyi yerli marka.
Tabiki firin temizligi zorluyor
Yağ lekeleri en çok zorlayan şey
Bulaşıkları yıkamak. bekar olunca çok zor