Alışveriş & Hediyeler Mutfak temizliğinde seni en çok zorlayan şey ne? (Sayfa 5) Arçelik Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1421 Mutfak temizliğinde seni en çok zorlayan şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 35 kişi beğendi
Solmez3406 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Fırın ve davlumbaz temizliği zorluyor 0 0 Yorumla
DanseAvecLaVie Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aspiratör temizliği ve kireçli alanlar 🥺 0 0 Yorumla
littlebutbig Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bulaşık yıkamak bir de soğuk suyla.. 0 0 Yorumla
burakeremisik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 84% +1 yıl Paslanma geçmemesi.. nefret ederim 0 0 Yorumla
XMissyouX Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Kurmuş lekeler zorlar beni sinir olurum. 0 0 Yorumla
boğaz_pastili Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl çok bulaşık çıkması... bulaşık yıkamak zor yaa 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Zorlandığım bir şey yok ama buzdolabı diyebilirim. 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Mutfak temizliği neden yorsun en basit işlerden 0 0 Yorumla
silaamanegerekvar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 71% +1 yıl beyaz tezgahta sarı çay lekeleri asla çıkmıyo 0 0 Yorumla
Marginata_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Ocak temizlemek, hiç ama hiç sevmiyorum 😤 0 0 Yorumla
KeşfedilmemişbirRuh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Aspiratördeki yağlar ocaktaki yağ leke kalıntıları 0 0 Yorumla
Fatty_cutie Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Ayyy yağlar tabi kii çıkmıyor bir türlü 0 0 Yorumla
u8jwc0u8evjr Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Zemin lekeleri temizleme işi çok zortt 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bulaşıklar tabiki zor geliyor bana :)) 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Sıcak su ve deterjan varsa hiç bir şey. :-D 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Temizlik yapan düşünsün temizlik yapanlar zormu 0 0 Yorumla
Cennetegidenyolcu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ocak ve fırın temizliği gerçekten Zorr 0 0 Yorumla
Pocophone Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gerekli malzemelerin olmaması ve koku 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Derinlemesine temizlik sart 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Çıkmayan kurumuş kirler çok uğraştırıyor 0 0 Yorumla
Getirbimutluluk352 Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 93% +1 yıl Lavaboyu temizlemek ya iğreniyorum on temizlerken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nalet yağ lekeleri 4737 derece suyun bile fayda etmedikleri var bi de onlara hiç girmiyom 0 0 Yorumla
walkerrr34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Yağ lekesi özellikle kızartma yaparkenki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
331Cevap
Yemek yedikten sonra onları temizlemek
Fırın ve davlumbaz temizliği zorluyor
Aspiratör temizliği ve kireçli alanlar 🥺
Yemek artiklari yaglar kirintilar
Beyaz eşya temizliği tabiki
kesinlikle ocak. özellikle de girintili çıkıntılı yerleri
Aspıratörde biriken yağlar fecii
yağlar ve girintiler çıkıntılar
bulaşık yıkamak bir de soğuk suyla..
jhvljhvljh çkjbkçjb. kçj kç
Bayıldım harika ve doğa dostu
İnatçı yağlar can sıkıcı olmalı
Tezgahın istundeki siyah cizgiler
En çokta ocak temizliği uğraştırıyor🫤
Paslanma geçmemesi.. nefret ederim
Temizlemek zorunda olmak?
Izgara temizliği sadece o zor
Kurmuş lekeler zorlar beni sinir olurum.
çok bulaşık çıkması... bulaşık yıkamak zor yaa
Zorlandığım bir şey yok ama buzdolabı diyebilirim.
Mutfak temizliği neden yorsun en basit işlerden
Ocak temizligi bir sut doktugumdr bile cok zor cikiyor.
İnanmazsin Heryeri zorluyor beni
beyaz tezgahta sarı çay lekeleri asla çıkmıyo
Ocak temizlemek, hiç ama hiç sevmiyorum 😤
arçelik bir dünya markası
Ocağın yerini kimse tutamaz
Aspiratördeki yağlar ocaktaki yağ leke kalıntıları
Ocak temizliği tam bir işkence.
Ayyy yağlar tabi kii çıkmıyor bir türlü
Zemin lekeleri temizleme işi çok zortt
Offf Mutfak dolapları silme :(
Bulaşıklar tabiki zor geliyor bana :))
Sıcak su ve deterjan varsa hiç bir şey. :-D
Temizlik yapan düşünsün temizlik yapanlar zormu
Ocak ve fırın temizliği gerçekten Zorr
bulaşıkk fena zorluyor bizleri
Gerekli malzemelerin olmaması ve koku
Yağ lekeleri ocaktaki onlar
Aspiratör temizligi. Abii deliriyorum temizlerken yaa
tabi ki bulaşık yıkamak ya
yemek yaparken döktüğüm göz yaşlarım
Derinlemesine temizlik sart
Fırın - ankastre 🤷🏻♀️🙀🙀🙀
Tâbi kide Ocak temizliği 🙈🥴
Pas hiç sevmem hiç çıkmıyor
Mutfak temizliği başlı başına zor
Çıkmayan kurumuş kirler çok uğraştırıyor
Lavaboyu temizlemek ya iğreniyorum on temizlerken
Ocağı temiz tutmaktor. Nefret ediyorum
Mutfak temizliğinde beni bişe yormaz çünkü yapmıyorum 😅
Temizlik başlı başına zor
Kireç kurumuş lekeler oluyor hep
En zoru Tabi ki Bulaşıklar 😂
Nalet yağ lekeleri 4737 derece suyun bile fayda etmedikleri var bi de onlara hiç girmiyom
Yanlışlıkla yanmış tencere tava temizliği
Yağ lekesi özellikle kızartma yaparkenki
Ocağı silmek tabi ki, yağ lekeleri beni çok zorluyor
Duvardaki yağla uğraşmak çok kötü.
Soğuk suyla bulaşık yıkamak asdasdasd