Alışveriş & Hediyeler Mutfak temizliğinde seni en çok zorlayan şey ne? (Sayfa 4) Arçelik Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1421 Mutfak temizliğinde seni en çok zorlayan şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 35 kişi beğendi
sohbet112023 Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Ocaktaki yagli yemek artiklari temizlemesi en ugrastirandir 0 0 Yorumla
Kobranecatii Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl bulaşık yıkamayı hiç sevmiyorum belimi ağrıtıyor :D 0 0 Yorumla
Ceremmiy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl tabikide fırın temizleme, çok uğraştırıcı ve yağ arindirmak çok zor. kadın olmak Zaten zor. 0 0 Yorumla
blueben Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Ev temizliğinde beni en çok yoran şey kesinlikle ütü ve bulaşıklarda lekeler. 0 0 Yorumla
sirlariniverbanaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl beni degil de sanirm kadinlari zorlayan yaglarrrrr 0 0 Yorumla
şwmdlsğai Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ocak kısmı öldürüyor beni ne kadar temizlesemde siyah oldugu icin leke kalıyor 0 0 Yorumla
diablero Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl kesinlikle davlunvazı parlatmak. Bu kadar zor olmamalı ya 0 0 Yorumla
Adsız11111111 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Musluğun içinde birikmiş ıslak yemek parçacıklarını temizlemek, iğrenç😖 0 0 Yorumla
Huzurluyasam000 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl OcakFırınAspiratör Bulaşık makinesinin tıkanması 0 0 Yorumla
Physics3 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Tavaların altında kalan ve hiç çıkmayan yanık izleri 0 0 Yorumla
bar0xa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yağ lekeleri kesinlikle. Ya da bir günü çıkarmış bir mutfğın toplanması. 0 0 Yorumla
Peterparker7 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Mutfak temizliğinde yağ ve dağınıklık yorar insanı 0 0 Yorumla
seriousnessplease Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Fırın temizlemek birikmiş yağ kalıntısı temizlemek gerçekten zor ve kimyasallar yüzünden sağlıksız 0 0 Yorumla
arsızkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl ocak temizlemek fırın temizlemek bunlar çok yoruyor 0 0 Yorumla
İlyas2002 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bulaşıklar çok yoruyor boyum uzun olduğu için eğilince belim ağrıyor 0 0 Yorumla
napcanismimiKS Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yapışmış yağ lekelerini çıkartmak harcanan suyun ve deterjanın haddi hesabı yok. #arçelik 0 0 Yorumla
furkanksknn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çıkmayan yağ lekeleri baya zorluyor insanı yaa uğraştırıcı olabiliyor 0 0 Yorumla
Sheldontbbt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yağ. Kalıplaşmış yağ lekeleri Allah kahretmesin o yaşiğ lekelerini 0 0 Yorumla
xmeralmeral Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ocak Temizliği Herhalde Her Şey Yapışıyor Geçmiyor Zor Oluyor Temizliği 0 0 Yorumla
Öylesinebiri06255 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yemek yaparken çok bulaşık çıkarmam ve onları yıkamak 0 0 Yorumla
Emin34avcr Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Beni hiçbir şey zorlamıyor cunku ben yapmıyorum 0 0 Yorumla
Magnificent_manifest Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ocakta kalan yemek kirleri, aspiratörün yağlı görüntüsü, dolap kulplarının sık kirlenmesi 0 0 Yorumla
Asdfghjklşdgfhdjfb Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Restoranlarda çalıştığım için yağ lekelerine alışkınım beni fazla zorlamıyor temizlik 0 0 Yorumla
Savageryy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl En canımı sıkan gerçekten Ocak oluyor ama ocağım da Arçelik 0 0 Yorumla
poyrazRiP Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ocağı silmek tabi ki. :/ Defalarca silmek gerekiyor temiz olması için. 🙂 0 0 Yorumla
Ceren112112 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Mutfak dolapları o kadar sinir oluyorhm ki anlatamam 0 0 Yorumla
strapon123r Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İnatçı yağlar kaypak yemek artıkları ve duygusuz tavalar. 0 0 Yorumla
ProofStriker6134 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Özellikle donan yağlar bu arada eline sağlık 0 0 Yorumla
tameryl Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ocağı ve tezgahı iyice deterjanla temizledikten sonra durulamak çok uğraştırıyor. 0 0 Yorumla
beyazbmwlikız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kurumuş yemek artıkları ve yağ lekeleriyle baş etmek çok zor 0 0 Yorumla
MoRningStar91 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Cam ocak beni benden alıyor ne kadar silersem sileyim hep leke kalıyor 0 0 Yorumla
selmaemirhan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Temizlik olduğu zaman hemen başla ve yap zorlukk 2. planda 0 0 Yorumla
bestiiikub Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ocak en sıkıntılı yer gerçekten bende düşünürüm bunu almayı harika ötesi 0 0 Yorumla
ReyPalpatine Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Aspiratör temizliği… hiçbir şey değil ama bu çok fena gözüme geliyo ya 0 0 Yorumla
ecrin_02 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Temizlik beni zaten yoruyor. 2 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Benide Yorumla
Duyguluderin Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 64% +1 yıl Fırın ve ocak temizligini sevmiyorum. 1 0 Yorumla
PınarGülayy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl tabikide ocak temizligi en nefret ettigim yer 1 0 Yorumla
lsldlskdlskd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ocağı silmek ve makineye atılamayan seyler 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mutfak dolapları ve aspiratör temizliği 🤦♀️ 1 1 Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Aynen öyle en zoru aspiratör ya beyaz bizim Allah tan kafa yerdim gri olsa Yorumla
omeerr35 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Pek aram yoktur ama ocağın yağlarını biliyorum 0 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Genel olarak mutfakta iş bitmiyor. 0 0 Yorumla
Mehmetkarsliogluu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ocaktaki yağ lekeleri çok sinir bozucu 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Her tarafı yağ olmuş ocağı temizlemek zor 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Heralde ocaktaki yağ ve lekeleri temizlemektir 0 0 Yorumla
ZAFERMTK Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 83% +1 yıl Ben yapmıyorum ki o yuzden bişey diyemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
331Cevap
Ocaktaki yagli yemek artiklari temizlemesi en ugrastirandir
bulaşık yıkamayı hiç sevmiyorum belimi ağrıtıyor :D
tabikide fırın temizleme, çok uğraştırıcı ve yağ arindirmak çok zor. kadın olmak Zaten zor.
Ev temizliğinde beni en çok yoran şey kesinlikle ütü ve bulaşıklarda lekeler.
beni degil de sanirm kadinlari zorlayan yaglarrrrr
Ocak kısmı öldürüyor beni ne kadar temizlesemde siyah oldugu icin leke kalıyor
kesinlikle davlunvazı parlatmak. Bu kadar zor olmamalı ya
Musluğun içinde birikmiş ıslak yemek parçacıklarını temizlemek, iğrenç😖
Ocak
Fırın
Aspiratör
Bulaşık makinesinin tıkanması
Tavaların altında kalan ve hiç çıkmayan yanık izleri
Yağ lekeleri kesinlikle. Ya da bir günü çıkarmış bir mutfğın toplanması.
Mutfak temizliğinde yağ ve dağınıklık yorar insanı
Fırın temizlemek birikmiş yağ kalıntısı temizlemek gerçekten zor ve kimyasallar yüzünden sağlıksız
ocak temizlemek fırın temizlemek bunlar çok yoruyor
Ocak ta en büyük sıkıntı galiba süt taşması
kesinlikle yağ lekeleri çok zorluyor
Bulaşıklar çok yoruyor boyum uzun olduğu için eğilince belim ağrıyor
Yapışmış yağ lekelerini çıkartmak harcanan suyun ve deterjanın haddi hesabı yok. #arçelik
Çıkmayan yağ lekeleri baya zorluyor insanı yaa uğraştırıcı olabiliyor
Yağ. Kalıplaşmış yağ lekeleri Allah kahretmesin o yaşiğ lekelerini
Ocak Temizliği Herhalde Her Şey Yapışıyor Geçmiyor Zor Oluyor Temizliği
Yemek yaparken çok bulaşık çıkarmam ve onları yıkamak
Beni hiçbir şey zorlamıyor cunku ben yapmıyorum
Ocakta kalan yemek kirleri, aspiratörün yağlı görüntüsü, dolap kulplarının sık kirlenmesi
Restoranlarda çalıştığım için yağ lekelerine alışkınım beni fazla zorlamıyor temizlik
En canımı sıkan gerçekten Ocak oluyor ama ocağım da Arçelik
Ocağı silmek tabi ki. :/
Defalarca silmek gerekiyor temiz olması için. 🙂
Mutfak dolapları o kadar sinir oluyorhm ki anlatamam
İnatçı yağlar kaypak yemek artıkları ve duygusuz tavalar.
Özellikle donan yağlar bu arada eline sağlık
Ocağı ve tezgahı iyice deterjanla temizledikten sonra durulamak çok uğraştırıyor.
Kurumuş yemek artıkları ve yağ lekeleriyle baş etmek çok zor
Cam ocak beni benden alıyor ne kadar silersem sileyim hep leke kalıyor
Temizlik olduğu zaman hemen başla ve yap zorlukk 2. planda
Mutfak temizliği baştan sona zahmet bana göre
Ocak en sıkıntılı yer gerçekten bende düşünürüm bunu almayı harika ötesi
Aspiratör temizliği… hiçbir şey değil ama bu çok fena gözüme geliyo ya
Temizlik beni zaten yoruyor.
Benide
Yağ tabikiii başka ne olabilir ki
Fırın ve ocak temizligini sevmiyorum.
tabikide ocak temizligi en nefret ettigim yer
Ocağı silmek ve makineye atılamayan seyler