Tezgah temizliği maalesef. Çünkü düz bir alan olmasına rağmen çok detaylı yapmak gerekiyor. Dipleri özellikle, leke kalmayacak şekilde ovalamak gerekiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnatçı yağlar Fırın Ocak Dolap içlerii Kısacası her yer
mutfağı bir o kadar sever ve bir o kadarda nefret ederim. mutfağa girip bir seyler yapmayi cidden cok severim ama is temizlemeye gelince keske yok olsam diyorum. ozellikle ocak beni mahvediyorrr
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kurumuş lekeler zorluyor bazen ama hallediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beni en çok zorlayan şey temizlik yapmaktan nefret etmem
Ocağın üstü birikmiş yağ birikintileri oldukça beni zor duruma sokmuştur her işin bir püf noktası vardır ancak daha kendimi ön plana çıkaramadım maalesef
Yemek pişirme esnasında sıçrayan ve gözden kaçan yağ lekelerine denk gelip bunları çıkartmak en yorucu tarafı. Kurumuş yağlar ve ulaşılamaz yerlerdeki lekeler temizliği daha da zorlaştırmakta.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya bunlar kolay her şeyi yaparım da camları silmek çok sıkıcı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ocak kirlenince ve lavobonun içindeki artiklar beni mahvediyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yağlı lekelerrrrrrr çok zorluyor ve bulaşık yıkamak
En zor olan kısım dağınıklığa tahammül edemiyorum iş yaptıktan sonra mutfağı dip bucak temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum fazla ıvır zivirlari çıkarıldığında işin hallolacagini dusunuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mutfakta zorlayan bir şey yok. 😃 Mutfakta her işimi zevkle yaparım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
fırın, ocak ve mikrodalga fırın içindeki yağ lekeleri..🤷♂️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ocağı temizlemek cok yorucu geliyor nedense ya eriniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
331Cevap
Tezgah temizliği maalesef. Çünkü düz bir alan olmasına rağmen çok detaylı yapmak gerekiyor. Dipleri özellikle, leke kalmayacak şekilde ovalamak gerekiyor.
İnatçı yağlar
Fırın
Ocak
Dolap içlerii
Kısacası her yer
mutfağı bir o kadar sever ve bir o kadarda nefret ederim. mutfağa girip bir seyler yapmayi cidden cok severim ama is temizlemeye gelince keske yok olsam diyorum. ozellikle ocak beni mahvediyorrr
Kurumuş lekeler zorluyor bazen ama hallediyorum.
Beni en çok zorlayan şey temizlik yapmaktan nefret etmem
Ocağın üstü birikmiş yağ birikintileri oldukça beni zor duruma sokmuştur her işin bir püf noktası vardır ancak daha kendimi ön plana çıkaramadım maalesef
Beni en çok yoran ocağın içine girmiş lekeler.
Mutfak temizliğini çok seviyorum ama ocağın üzerinde kenarlarda olan ufak yağ lekeleri beni çok zorluyor diş fırçası çok işime yarıyor bu durumlarda 😅
deterjanlaeın daha sonra elimde bıraktığı kayganlık hissi
Yemek pişirme esnasında sıçrayan ve gözden kaçan yağ lekelerine denk gelip bunları çıkartmak en yorucu tarafı. Kurumuş yağlar ve ulaşılamaz yerlerdeki lekeler temizliği daha da zorlaştırmakta.
Ya bunlar kolay her şeyi yaparım da camları silmek çok sıkıcı
Ocak kirlenince ve lavobonun içindeki artiklar beni mahvediyor
Yağlı lekelerrrrrrr çok zorluyor ve bulaşık yıkamak
En zor olan kısım dağınıklığa tahammül edemiyorum iş yaptıktan sonra mutfağı dip bucak temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum fazla ıvır zivirlari çıkarıldığında işin hallolacagini dusunuyorum
Mutfakta zorlayan bir şey yok. 😃 Mutfakta her işimi zevkle yaparım.
fırın, ocak ve mikrodalga fırın içindeki yağ lekeleri..🤷♂️
Ocağı temizlemek cok yorucu geliyor nedense ya eriniyorum
Kuruyup yapışmış, cansıkıcı lekeler var ya of
Genel olarak mutfak toparlamak beni zorluyor zaten fjdjdleöx
Ovuyorum. cikmiyor diyenler var ya birde orada katran oluşmuş görmüyor
Adı üstünde temizlik işten sonra eve döndüğünde mesaiye kalmıs gibi hissediyorum kendimi cünkü etmişim bitmiyor.. 🦂
Yağ lekeleri kurumuş yemek lekelerin göre daha zor çıkıyor yüzeyden. O yağlı dokuyu yok etmel çok zor gerçekten.
mutfak temizliginde en cok zorlandigim soru kesinlikle lekeler, tavada arta kalan yaglar, genel olarakta camasirlarda cok zorlular
Mutfak temizliğinde o hani köşeye sıkışmış lekeler varya bulaşık teli ile anca kaldirabildigimiz iğrenç ya bu ne
Kesinlikle inatçı yağ lekeleri çıkarmak o kadar zor ki bir de bulaşık makinesine atmadan önce iyice temizlemem gerekiyor
Mutfakta sadece yerim. geri kalanını da akşama anca. En zorlandığım şey ise kesinlikle bulaşıklar ve yağlanmış ocak.
Beni yoran yaptığım yemeklerin tencerelerini yıkamak öğrenci evine bulaşık makinesi alacak sponsor aranıyor D:
Ocağı ovalamak ufak bir yemek kırıntısı, yumurta döküldüğünde iğrenç gaz ve yağ kokusu tansiyonumu düşürüyor
Pek zorlugu yok ki ben temizlemedigim için
fayanslara sicrayan yag lekelerini temizlemek ve ocaktaki kalintilari temizlemek hic sevmiyorum
Ocağın üstünden asla geçmeyen yağ lekeleri, mutfak dolabına yapışmış sürekli silmekten bıkmış olduğu yağ lekeleri nefretimsiniz
Ocak temizliği ama benim yağ çözüm çok etkili olduğu için kalan sert yağ lekeleri bile olsa çıkarıyor
Beni en cok zorlayan mutfağin kendisi. Ama artik o kadar zorlamiyor. çünkü maaşım var ve dışardan yiyorum :))
Ocağı silmek eğlenceli bence daha çok dolapları silmek zor geliyo bana
Sanırım yanmış tencere ve ocak temizliği beni en zorlayanlardan..
Ya sanırım bulaşık makinesi dizmek. O kadar diziyorsun sonra onları geri topluyorsun off off
Kesinlikle ve kesinlikle fırın temizlemek allahım ölücem
her şey... nefret ederim temizlik güzel ama yapması işkence
Davlumbaz Ocak fırın. Genel olarak mutfak temizliği
doğal gazsız evde yaşadığım için soğuk su ile bulaşık yıkamak
mutfak lavobosunu temizlemek o artıkları falan iğrenç
lavaboda kalan artıkları elimle almak zorunda kalmam
Hamilelik süremde bu zorluğu kocam yanıtlayacak :)
😂😂😂👍🏻
Her şey zorluyor. Kapısından girmem yeterli.
Bir ben zorlanmıyorum sanırım mutfak temizlerken. Var mı başka zorlanmayan?
Yağ lekeleri zor çıkıyor. Yüzey temizliği ayrı dert.
Mutfakta en can sıkıcı olay ocağı temizlemek bence.
Mutfak temizliğinden pek hoşlanmam çünkü çok ayrıntılı dolaplar ocak vs
bence ocak temizliği cif dök telle sil gözlerini yika falan uzun iş
Ocağın etrafındaki sıcrayan yağlar zorluyor genelde
Tüm beyaz eşyaların Arçelik.
Bi şeyin zorladığını düşünmüyorum.
Yağli yüzeyler de mutfak temizliği yerine bütün evi tercih ederdim
Mutfak temizliği mi, boya badana yapmayı tercih ederdim
Bulaşık. Zerre uğraşmak istemiyordum öğrenciyken
Tabikide lavobanın içindeki yemek artıları onları almak kadar zor bişer yok bence
Üşengençliğim sanırım arçelikten onun içinde bir robot gelmez mi anneme yardımcı olur 😌
Ağzına kadar dolu olan bulaşık makinesini boşaltmak
Kesinlikle mutfak temizlediğini zaman 2 dakika sonra yine aynı
Annemin bana yardım et dediği her şey zorluyor🤦🏻♀️😂
Ocaktaki inatçı yağlar beni encok yoran şey