1 ay
Kışın evinizin manzarası nasıl?

Gökyüzünden önce bulutları görürsün sonra ardından Boğaz çıkar karşına. Hiçbir insan evladıyla temasa geçmeden bu kadar tepeden İstanbul’u görmek yemyeşil ağaçları ve sanki yokmuş sandığın o aşağıdaki evleri.. sürekli bir ışıltı olur gece… Hiç durmadan parlar. Özellikle yağmur yağınca her tarafı cam olan evden dışarıyı izlemek insanı o kadar mutlu eder ki müzik eşliğinde. Kahvemi alırım ve hiçbir insan sesi duymak istemem. Aslında benim için mutluluk tam da o zaman başlar, 50. katlarda.. Camdan bir kalede ve yağan yağmurda. Gerçek İstanbul’u gördüğümde. İnsan aşık olduğu şehrin gerçek güzelliğinin ortasındaysa mutludur; kenarındaysa değil.
#su
Sen harikasın
💐
Görüş
5Görüş
Nereden baktığıma göre değişiyor o.. Terastan bakarsan manzara daha net ama balondan ve camdan bakarsan daha mahalle araları görünüyor haliyle.. Aslında manzara senin nasıl baktığına göre de şekilleniyor.. Keyifli günler..
Evimin karşısında tam cami var ve akşamları özellikle ışıkları yanıyor. İnanılmaz hoş manzara oluyor. Kış mevsimini ayrı seviyorum. Çünkü, kar yağdığı zaman, inanılmaz güzel bir görüntü oluşuyor..
Dört gözle bekliyorum 🥰
Bizim ev arka tarafa bakıyor karşı bloklar dışında pek bir manzaramız yok
Of çok güzeldir bahçeli evim bir de efsanedir Fotoğraf çekmekten alamam kendimi
Selam gadası,
Evimin manzarası bayağı hoş egeye bakıyor ama her ne kadar kışı sevsem de bizim buralara pek kar yağmıyor.
evde manzara yok ki yağmur çamur işte :D
Manzaram yok maalesef
Her mevsim ayrı güzel. Bana göre.
Güzel görünüyor genelde
deniz var böyle bi şey pek yok
Gayet güzel
En İyi Görüşler