Oda değiştirenler bile oluyor, genelde kışın küçük odaya geçilir daha sıcak oluyor diye. Ancak bizim öyle bir sorunumuz yok. Yaz kış düzen değişmiyor. Isı yalıtımı falan baya iyi, ev iyi ısınıyor. Peteğin önüne koltuk geliyor ama şuana kadar bir sorun yaşamadık, zaten değiştirsek de yer yok :D
Kömür sobasını ysktık mı kışlık düzen o :) fakat bu yol son seneye kurmayacağız kömürün torbası 25’ten 55 TL’ye yükseldi artık klima elektrik sobası falan...
Evet var aynen dedıgın gıbı etek onlerı acılıyor. kıslık daha genıs daha kalın halı serıyorum. petek arkası straforlar konuluyor. peteklerın su haznelerı dolduruluyor. salona korıdosralar heryere halı serıyorum yazın cogunu kalkıyor bu halıların
Daracik ev biz zor sigiyoruz. Koltuklarin yerini degistirince odalara sığmıyorlar. Ben de hayvan gibi esyalar almisim hep. Cok pisman oldum. Hic esyalar kendini gostermiyor bu evde. Hepsi cok şıklar ama tikis tikislar ne kış duzeni😞
aynı benden bahsedıyorsun. evlenırken buyuk genıs ev hayalı ıle buyuk esyalar aldım 180x210 yatak buyuk gardolap sımdı yatagın önunde gecerken dızım surtecek dıye korkuyorum salonda da sıkısıklı hakım oturma odası bıraz ferah. ama olsun yınede guzel aıle huzuru var
Ben de buyuk ev aliriz diye herseyin en buyugunu almışım. Hele bir olay var ki buzdolabini kapidan geciremediler. Kapinin kasasini soktuler😀 ve kosem takimini... kapilar sokulup takildi dusunun artik.