Ev & Yaşam 3 ay Ev süslerine ilginiz var mı? Hayat-GüneşiFenomen Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ev süslemeleri ile aranız nasıl?Evin dekorasyonu için evinizde kullanıyor musunuz? Ev süslerine ilginiz var mı? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AyzTmrFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 3 ay Ev & Yaşam konusunda 450 görüş paylaştı. Sadelik bir tık önde benim için. Duvarlarda çok süs görmeyi sevmem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
8Lilith8 Takip Et Bilge Yaş: 18 , eig 100% 3 ay Dekarasyon evin ruhunun olduğunu gösterir bence zevkler ortaya dökülür. Ben bayılırım dekoratif eşyalara. Biblolara , tablolara , vazolara , makrome süslere , düş kapanlarına🎀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 39 , eig 51% 3 ay sadelik iyidirgereksiz süsler gözleri yoruyor.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 35 , eig 54% 3 ay Evet kararında olursa eğer severim. Rüya kapanları ya da ay motifli süsler favorim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 43 , eig 49% 3 ay Ev & Yaşam konusunda 542 görüş paylaştı. Benim yok, herşeyin en sade halini seviyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eig 50% 3 ay Ev & Yaşam konusunda 633 görüş paylaştı. Sadelik seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 41% 3 ay Benim direkt evin kendisine ilgim var. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Yoda Yaş: 39 , eig 99% 3 ay Artık minimalizme ilgim var, az ve öz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 64% 3 ay Sadelik daha makul benim icin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
merru Takip Et Yoda Yaş: 30 3 ay Severim ama pek almam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 51 , eig 85% 3 ay Ev & Yaşam konusunda 300 görüş paylaştı. Evet var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 37 3 ay Ev & Yaşam konusunda 387 görüş paylaştı. Çok fazla ilgili değilimdir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 53 3 ay Evet güzel olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Sadelik bir tık önde benim için. Duvarlarda çok süs görmeyi sevmem.
Dekarasyon evin ruhunun olduğunu gösterir bence zevkler ortaya dökülür. Ben bayılırım dekoratif eşyalara. Biblolara , tablolara , vazolara , makrome süslere , düş kapanlarına🎀
sadelik iyidir
gereksiz süsler gözleri yoruyor..
Evet kararında olursa eğer severim. Rüya kapanları ya da ay motifli süsler favorim
Benim yok, herşeyin en sade halini seviyorum.
Sadelik seviyorum
Benim direkt evin kendisine ilgim var.
Artık minimalizme ilgim var, az ve öz.
Sadelik daha makul benim icin
Severim ama pek almam.
Evet var
Çok fazla ilgili değilimdir.
Evet güzel olur