Evlenen herkesin evi neden bu kadar abartılı? :D
Hele şu TV'deki programları görünce şok oluyorum, o evler ne öyle ya. Gerek var mı bu kadar gösterişe?

Evlenen herkesin evi neden bu kadar abartılı? :D
Hele şu TV'deki programları görünce şok oluyorum, o evler ne öyle ya. Gerek var mı bu kadar gösterişe?

Çünkü bizim toplumumuzda maalesef iki insan evlenmiyor. Gelin tarafının da damat tarafının da ailesi evleniyor. Ben alamadım çocuğuma alayım diyerek kendi zevklerine göre evlenen çocuğun evine her haltı alıyorlar. Eskiden çeyize ne konmuşsa onlar olurmuş. En azından annemin öyleymiş. Gerekli diğer şeyleri gelinle damat alışverişe çıkıp alırmış. Şimdikiler kaynını da annesini de alıp alışverişe çıkıyor. Büyükler de zamanında görmemişler gerek fakirlikten gerek teknolojiden dolayı. Ne görürlerse çocuk gibi istiyorlar. Vay efendim bu ütünün ultra buhar üzelliği varmış. Teyze sen kendi zamanında demir kalıbın içine kömür koru koyup onla ütü yapıyordun. Ultra buhar senin neyine... İsraf yeminle çoğu şey.
Selam gadası 🙃
Genelde yeni gelin evlerinin böyle süslü püslü olmasının gelinlerin ondan bundan görmesidir. Benim evimde böyle olsun diye olmadık şeyleri evine alıyor.
Bu görsel yine sade bile kalmış. Neleri var tamamen vizyonsuzluk, gelişememiş çoçukluğunu yaşayamamış bir baltaya sap olamamış model olduklarını düşünüyorum. Çünkü evcilik oynar gibi ev dizayn ediyorlar ve bunun zevk ile alakası yok tamamen psikolojik. İçinde eksik kalan şeyleri evlenince ne oldum delisi olup böyle dışa vuruyorlar.
Cevap
13Cevap
İlk kez evlendikleri için
▪︎Evlenen herkes demeyelim.▪︎
Evet bazıları çok abartıyor, sadece gösteriş için.
Yaptıkları görmemişlik. Yarış halindeler. Şımarıklık.
100 💯 haklısın
cogu gormemislikten. hani "gormemisin seyi olmus tutmus koparmis", bunlar da o hesap... ne yapacaklarini sasiriyorlar. kusasim geliyor oyle beyinsizlikleri gorunce
Herkesin bu hayatta mutlu olma şekli başka. Onlar da öyle mutlu oluyor demek ki. Takilmayin her şeye.
Yapı olarak süsü seven kızların küçükken hevesini yeteri kadar alamaması durumunda meydana çıkan sonuç.
Özeniyoruz istiyoruz ki her şey en güzeli en cicisi olsun. Değer verdiğimiz görülsün. Yakında ben de yeni gelin olacağım 👰♀️
Hadi 30 yaş üstünü anlarım ama evlenen yaşıtlarım süsleyince, avangart mobilye kullanınca şoke oluyorum arkadaş
Barbie bebeklerle buyutulen o dunyadan cikamayan ve kultursuz kalmis bireylerde abartiyi sevmek cok fazla görülen bir tutumdur
Yeni evli olduğu için güzel olmasına özeniyorum
Özenir
Abartıyı ve gösterişi sevmekten dolayı böyle oluyor
Yeni hevesler yeni şeyler işte ne yaparsın boşversene
kendi evi sonuçta. çok güzeller bencee. hepsini özenle seçiyolar :)
Güzel soru.. hem sormusumdur buladar yaris ve abarti niye diye🤭
sadece okumayi geldim 🫣
İlk olarak zevksizlik ikinci olarak gösteriş meraklılığı :D
Ben burada süs göremiyorum gayet normal bir mutfak abartma
Zevk mi desem gorgu eksikligi mi desem bilemiyorum ki.
Kendileri ödemiyorlar, ve kendileri ödememelerinin sonucu olarak çok fazla boş zamanları var.
Galerideki gösterişli değil. Bence normal neden olmasın evinin güzel görünmesini istemesi gayet normal
Kendi evi olduğu için biraz fazla gösterişli olmak istiyorlar heralde işte bak ben böyle yaparım böyle süslerim böyle güzle sunum yaparım diye gelen misafirlerine gösteriş ( gereksiz )
Bence bu tamamen kişiyle alakalı. Bir de mutlu heyecanlı suslu biriyle (bkz. Ben) ne güzel bir şey suslesinler işte
ben evlenseydim evimi asla boyle dizmezdim mk bu ne
iyide bu resimde bir süs yokki
Bence anneleri zorluyor. dd
Adı üstünde yeni gelin evi
Zeka geriliği
Görmemişlik
Cahillik
Instagramda sergilemek için işte.
Heves işte. Yeni hayata başlangıç vıdı vıdı
Evlilik teklifi ile beyin gidiyor konfeti geliyor
Süs sevmem ağır ve şık olacak
Aptallık başka bişey olamaz