İyi ki yakın değiliz diyorum ben :) Senede bir geliyor olsa da evdeki tüm düzeni değiştiriyor, bardakların yerini bile... Zaten bir evin var kendi düzenini kendin kur neden karışıyorsun gerçekten anlamak zor. 

Kaynanaların karışmadığı şey var mı aşk olsun... Her şeye burunlarını soktukları gibi gelinlerinin ev düzenine de karışmayı severler. Sorunca da oğlumun evi burası tabii ki karışacağım onun neyi sevdiğini en iyi ben bilirim der gelinlerini delirtirler :D
Hakimiyeti gelin kapacak korkusundan dolayı ev düzenine karışırlar, bu sayede şunu demek isterler bu ev benım bu evin hanımı da benim.
Ama kaynana ev düzeniyle uğraşırken atı alan üsküdarı geçer, gelin kocasını fetheder evin oğlu da annesinden uzaklaşır..
Cevap
7Cevap
Öncelikle kaynanam bana karışamaz ama ben kaynana olsam fikrimi söylerim değişmezse karışırım tabi 😂
Senin gelinin de karışamayacağını söyler :D :D
Kız ne anlasın o ev dizmekten zevksiz bişi çıkar 🤣🤣
jsdfdsgfdsgf demek böyle düşünüyor kayananalr
Hayır şimdikiler boş konusuyor 😂
Benimki evi yeni gelin evi yapacak diye korkuyorum pembeli simli neyse insanllah kızım olur gözlerim böyle şeyleri görmez 🤣🤣
Ben karışmam herhalde ya herkesin bazı şeylere hevesi var gönlünce yaşasın isterim simse sim :D
😂😂😂 sime altın rengine hayır
Gelinlerinin ev düzeni akıllarından bile geçmiyordur, onlar oğullarının ev düzenini degistiriyorlardir kendilerine göre ☺️
Off tut ensesinden koy kapıya sinir oluyorum bu tiplere.😒😒
Bizim valide sultan karışmıyor. Temizlik konusunda öneride bulunuyor biraz titiz yok yok baya tiz.
çocuklar anneleri gözünde büyümüyor. hala evladının düzenini kontrol etme dürtüsünde oluyor
Çünkü gelinlerinini, kendilerine kuma, gördükleri için...😡😡😡...
Oğulları buna müsade eden bir omurgasız olduğu için
Sadece ev düzenine mi karışıyor? Bir maydanoz herşeye nasıl dahil oluyor tıpkı öyleler oysa kendi kızları güllük gülistanlık yaşıyor
öf :D aynı şeyler kendi kızlarına yapıldığında kıyamet koparırlar ama
Kaynanam evimin yolunu bilmez cagirdigim halde gelmez öyle alakasız bir çocuk anlayışı var aman herkes yerinde sagolsun
Kaynanamla aynı evde kalcam kalmak istemiyorum akıl verin rjdjdjdjd
Kendi istediğini yaptırma kavgasından.
Karışmasına izin vermeyin sizde
Dominantlık gösterisi. Tamamiyle saçmalık
Saçmalık karıştırmayın kızlar 😊
Kendi otoritelerini sağlamak için
sizleri değil oğullarını düşündüğü için ((:
Kaynana olduğu için
İş olsun bence
Çok sinir bozucu
Saçmalık
Canları sıkılmış