Çalıştığım halde kayınvalidem sürekli temizliğe çağırıyor, kazandığım paraya karışıyor. Sinirlenmekte haklı mıyım?

Bir senelik evliyim kayınvalidem ve kayınpederime hediyeler alırım saygıda kusur etmem ama kayınvalidem benim çalışmamı istiyor ama eşim istemiyor neyse ben çalışayım dedim çalışıyorum sadece pazar günü tatilim var ve kayınvalidem beni pazar günü halı yıkama ya çağırıyor yeni yim dedim gideyim ama hafta içi iş cikislari her akşam ordayım bulaşıklar bana kalıyor bende artık bı haftada bir gitmeye başladım ve görümcem var 15 yaşında o evdeyken tüm işler bana bakıyor sizce napmaliyim zaten yorulup geliyorum bide orada onlara çay doldur şunu yap bunu yap yapmasan ayıp olucak ama kayınvalidemle şükür aramız iyi ama bı yapmasam sanki kötü olucakmişiz gibi tokiye para yatirilicak eşim pek umursamıyor eşimle babası ortak çalışıyor kayınvalidem beni arayıp kızım parayı sen git kendi babana ver baban yatiriversin ben kendi çalıştığım parayla neden yatirayim eşim dururken sizce yanlış mı düşünüyorum
Çalıştığım halde kayınvalidem sürekli temizliğe çağırıyor, kazandığım paraya karışıyor. Sinirlenmekte haklı mıyım?