Bence çok modern duruyorlar. Evin dekorasyonunda boyut atlıyor.

Bence çok modern duruyorlar. Evin dekorasyonunda boyut atlıyor.

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Dergiler ve kitaplar bulundukları her yere can ve heyecan katıyorlar. Tam dergi konulu bir soru soruyordum, sorunuza denk geldim. Kitaplıkta hapis gibi durmaları enerjiyi düşürüyor. Öyle bir aktif yer alsın ki evde, misalen bir arkadaşımız kahve pişirmemizi beklerken farkeder, takılır, kendisine de alır veya hediye ederiz. İstisna olarak şunu hatırlatmak istiyorum; benim için çok özel kitapları dekorasyona katmaktan yana değilim sadece. Bazı bedavacılar yürütüyorlar, bir tek o hoş değil. Bir de, sevmediğim tipler misafirliğe geleceklerse bütün kitaplarımı ve dergilerimi dolaba kaldırıp korumaya alırım.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Bence çok güzel görünüyor. İleride evim olursa 1 odamı sadece kitap okuma odası olarak dizayn edeceğim. Büyük bir duvar rafı olacak. Okuma kitapları ve akademik kitaplardan oluşacak.
Cevap
5Cevap
Onlar okunmak için, dekorasyon için değil.
Bana çok kalabalık geliyor benlik değil bence güzel de durmuyor zaten dekor amaçlı değiller kitaplıkta dekoratif şekilde dursun daha iyi yani orta yerlere koymak çok saçma bence en mantıklısı hoş bir kitaplıkta durması
Okunmayıp sadece dekoratif amaçlı kullanılıyorsa, dergi ve kitaplara haksızlık hatta saygısızlık bence.🌿
Ben dergilerimi be kitaplarımı dekorasyon malzemesi olarak kullanmam. Kullananlar için hoş seçenek güzel duruyor
Kitabı koyacak yer bulamayıp sağa sola istiflemek hatta masa sehpa gibi kullanmak hep vardı.. ama ayakkabılık olarak kullanmak affedilemez😒
ben sadelık sevıyorum... okuyan ınsana saygım var da okumadıkları halde sus nıyetıne kıtap alıp sergıleyenler ıtıcı
Bana saçma geliyor. Kitaplar okumak içindir üstüne vazo koymak için değil.
Hiç gelmiyor. Kütüphane olabilir ama dekor olması çok saçma
Merhabalar
Ben kitaplarımı evde sergiliyor gibiyim, bence çok hoş duruyor.
Asiri tilt oluyorum böyle olaylara. Deko dedigimiz sey bu olmamali fikrimce.
Dekorasyondan ziyade evde bir duvarın komple kitaplıktan oluşması aşırı hoşuma gidiyor. Ama onun dışinda apartman katı gibi abartiya kaçmamak dışında dekorasyon amacıyla kullanılması da güzel duruyor bence
Gösteriş gibi geliyor bana süslüsupurge
Hem modern hem de güzel ve hoş duruyor.
Okumadığımız kitapları evde tutmayalım teşekkür
Severim
Çok tatlış
Ben beğenmiyorum
Güzel olur
Çok güzel duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?