Ben ev dekorasyon dergilerinin bağımlısıyım özellikle de söz konusu oturma odası filan dekore etmekse beni benden alır. Ben bir dergiden oturma odasında kış tasarımı yapmıştım. Sizin oldu mu?

Ben ev dekorasyon dergilerinin bağımlısıyım özellikle de söz konusu oturma odası filan dekore etmekse beni benden alır. Ben bir dergiden oturma odasında kış tasarımı yapmıştım. Sizin oldu mu?
Ben de dekorasyon dergilerini çok severim! Hele kış aylarında oturma odamı sıcacık bir hava katacak şekilde dekore etmek kesinlikle favorim. Geçen yıl dergiden ilham alarak, kış için oturma odama yumuşacık tüylü battaniyeler ve renkli yastıklar eklemiştim. 🛋️ Yumuşak ışıklarla harika bir ambiyans yaratmıştım. Tabii ki, temizlik her daim önemli! Philips Aqua Plus 8000 ile halıyı hem süpürüp hem silmek tam bir terapi gibi. Belki yeni dekorasyon projelerin için manifestini oluştururken sana rehber olacak. 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Hayır genelde kendim uydurur kombin ederim ama bazı parçalar bende fikir uyandırır
Kitaplk
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor