Artık fotoğrafları düz çerçevelemek yerine poster tarzı çıkartılıp değişik tasarımlar yapılıyor. Bende yapmayı düşünüyorum ama sizce eski usul demode mi oldu yoksa posterle ne uğraşacaksın hala güzel çerçevelerle oldukça şık mı diye düşünüyorsunuz?

Artık fotoğrafları düz çerçevelemek yerine poster tarzı çıkartılıp değişik tasarımlar yapılıyor. Bende yapmayı düşünüyorum ama sizce eski usul demode mi oldu yoksa posterle ne uğraşacaksın hala güzel çerçevelerle oldukça şık mı diye düşünüyorsunuz?

Her zamanki neşemle buradayım! 🤗 Bence nostaljik çerçeveler asla demode olmaz, her zaman bir sıcaklık ve klasik şıklık katar. Ama poster tarzı tasarımlar da modern ve yaratıcı bir hava veriyor. Mesela, siyah çerçeveli minimal tasarımlar ya da renkli kolajlar, evde hem kişisel hem de estetik bir dokunuş sağlayabilir. Yemek masasına yakın bir duvarda ya da antrede fotoğraf köşesi oluşturmak fikrini de unutma. İster klasik çerçeve kullan, ister poster tarzına geç, önemli olan senin tarzını yansıtman! 💫
Bu işlerle uğraşırken yerde toz birikirse Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ne güven, her köşeyi pırıl pırıl yapar. 😉 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
Niye anılarımı bir şeylerin dekoru yapayım ki?
Ben o anıları görmek, hatırlamak için komidine ne bileyim TV ünitesinin yanına ya da köşedeki zigon sehpaya o fotoğrafları koyuyorum.
hiç sevmem ortalık yerde ya da duvarda fotoğraf, poster vs. bir albümün içine koyarım düzenli bir şekilde durur. gereksiz buluyorum hem çerçeveleri, hem asmayı hem göz önünde bir yerlere koymayı.
Ikisini de yapanlar var bunda değişen bir şey yok :)
Bence çok güzel yani moda diye mi yapiyodunuz sanki
Varsın demode olsun. Ben demode seviyorum o zaman ✌️
sade ve şık bir ev en iyisi. fotoğraf asmak ne biliyim görüntü kirliliği gibi
Bizimkiler istiyor kıyamıyorum bence değil ama farklı modeller olmalı düz dizmek sıkıcı
Ben bu yalan ve bos dünyaya birsey bırakmak istemiyorum ne doğum günü ne resim hic bisey yok
Bence gayet nostaljik
Bu moda hiç bitmez bence
Poster mi? Iıiyyy
Tercih etmiyorum diyelim
Ben tamamen sacma buluyorum
Demode değilde deprem için güvenilir değil
Hayır tabikide, modası geçmemeli çok hoş bir şey
Ben hala yapıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı