Bence çok tatlı duruyor da acaba eşimin hoşuna gider mi emin olamadım.

Bence çok tatlı duruyor da acaba eşimin hoşuna gider mi emin olamadım.

Selam gadası 🙃
Bence bu duruma sevinmesi gerekiyor. Çünkü böyle renkli kişiliğe sahip bir eşi olduğu için oldukça sevinmelidir. İnsan hep aynı banyo dekoru görmekten bıkıyor. Ama senin banyonu gören birisi hayran olacaktır.
Özür dileyerek söylüyorum ama gerçekten böyle şeyler bana çok komik geliyor… Genel de erkeklerin de böyle şeyler çok hoşuna gitmez diye düşünüyorum. Bence ilgisi var ise ortak karar verin evin her şeyine.
Cevap
16Cevap
Bence şirin olur.
Yatak odasını mutfağını salonunu koltuğunu perdesini duvarını kepçesini tenceresini... Pembe ya da pudra yapan yeni gelin konsepti işte.. Sonra adam eve niye gelmiyo. Kendine alan kalmamışki.
Çok keyifli ve eğlenceli durur fakat eşinizin zevklerini hangi rengi sevdiğini siz biliyorsunuz, banyoyu değiştirmeden önce eşinizin ağzını arayın, Hello Kittiy e sempati duyuyor mu
Hello Kitty'yi seviyorum gayet sevimli durmuş fakat eşinin de Batman konseptli bir banyo tasarladığını düşün acaba Hello kitty'yi kabul eder mi veya sen kabul eder miydin
ahahah çok tatlı ama yaaa biraz küçük çocuk şeyi gibi görünüyo ben olsam yapmazdım ama eşin için sıkıntı deilse nası mutlu hissediyorsan öyle yap bence eşinde bişi demez çok tatlı duruyor
Yani eşler birlikte yaaşdıgı için ortak karar vermekte fayda var diye düşünüyorum. Ancak o evde bir kız evlat olsa bu banyodan çıkmak istemez. Onu net biliyorum.
Kadınların evde sadece kendileri yaşıyor gibi dizayn etmesine karşıyım, özellikle de pembe renklerine boğmasına. Hello Kitty çok çocuksu görüntü sağlar ve eşinizin beğeneceğini hiç sanmıyorum.
Duvarlar beyaz ya da pembe olacaksa çok yakışır aksi durumda çok kötü durur. Eşin garipserse garipsesin bu seni hiç alakadar etmez 💅🏻
Hahaha bence adam banyoyu daha kullanmaz başkasının evinde gider 😂 tatlı olabilir ama erkekler varken şans yok bence banyoyu öyle yapmak.
Yaaaa çok tatlı olmuşşş Allahımmmm 😃 Sen yap yapmasına da eşini bilemiyorum tabii nasil tepki verir en çok onun huyunu bilen sensin
Yani biraz çook pembe ve peluşlu değil mi bi iki parça koysan daha iyi sanki ama tabi içinde kalıcaksa bi süre takılabilirsin böyle
Ben sadece bir kişinin isteğine dayanarak dekorun tamamen değiştirilmesini saçma buluyorum. Onun da isteği önemli
Yani tatlı şeyleri seven birine garip gelmeyebilir ama sade seviyorsa illa ki garipser.. Keyifli günler..
yani çok tatlı bence de ama neden tuvalet vdkkla bu aralar hep hello kitty şeyleri görüyorum bende mi yapsam ne.
Eşine de bi hello kittyli bi bandana tak uyum sağlar
Hello kitty seven biri olarak yap diyorum. Bence bir şey demez
Çocukların çok hoşuna gider. Eşin beğenir mi bilemem.
Ben böyle şeyler yapınca eşim evi iyice luna parka çevirdin diyor 😅
buraya girip zıçılmaz ki , insanın isteği kaçar.
@johnnyepp :) illa son raddeye gelmişse zıçılır yapacak bişi yokta...
bu nedir yahu yeni gelin evinden beter.
@johnnyepp :)
Bilemem kardeş, eşini tanımadan beğenir mi beğenmez mi bilemem.
İnşallah trol sorudur.
Yok gerçek ise akıllara seza 😮
Önce evlen de, sonra kocanın yadırgayıp yadırgamayacağını sorarsın yavrum
Esini bilmem ama ben garipserim, sana belli etmeden gülebilirim de..
Ahahshhahdhshd hello kitty'li bilgisayar mouse'su gördükten sonra bilemedim 😂
işsiz güçsüz ev hanımı olunca bunları yapıyorlar işte.
Şirin olması falan değil de olay bu hiç temiz gözükmüyor
Cok kötü duruyorr gercekten hosuna gidiyor mu boyle seyler
garipseyebilir ama cok şirin.😻
yoo hemen yapıyorsun💅🏽💅🏽💅🏽💅🏽
Klozet kapağına takılan şu şey olmayacaksa neden olmasın 🤦♀️
Bence yapma, kreş banyosu mu orası?
garipser hoşuna gideceğini zannetmem
Eşin için hiç bir önemi yok
bence güzel gayett
Yap bence çok tatlı gözüküyor
Evladım ben bile garipsedim.
Yani gerek yok bence.
Erkeklik damarları arşa çıkmışsa garipser :d
Ay çok tatlı size olan sevgisinin katsayısı artar.
çocuk için yaparsan olur
Farkına bile varmaz yap gitsin
tam dedikoduluk ortam
Onden göster nasıl diye fikrini al dusuncesjni sor
Çok tatlı duruyor bence tam benlik 😀
bu ne böyle liseli gibi :D
Yok yok yap gitsin
Tatlı olmuş 🧚
Yap gitsin
Garipser
gözüm kanadı :/
Şaka dimi