Ev & Yaşam Geceleri evde ışık kapalı oturmak mı açık oturmak mı tercihiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hangisi yiğitler? Şu an açık ışığım, kapatayım diyorum be sdfs Karanlık daha mı iyi olur xd Geceleri evde ışık kapalı oturmak mı açık oturmak mı tercihiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Işık kapalı masa lambası var sadece 1 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Loş ve karanlık ortamlar bana göre değil. Işıl ışıl olacak bulunduğum ortam. Işık kapalı olunca çabuk uykum geliyor. 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Odamda karanlıkta oturmayı seviyorum.. Sokak lambası odamı aydınlatıyor.. Odanın ışığı açık olunca gözümü alıyor..#Vesselam 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Uyurken bile koridorun ışığını açık bırakan ben 😄😄 1 0 Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kapalı tabii ki. Akşam ışığı sadece babalar sever 😂 1 0 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bulunduğum yeri tek aydınlatan şey şu an telefonun ana ekran ışığı 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl tüm odalarda abajur var loş ışıkta oturuyoruz parlak ışık başımı ağrıtıyo 0 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karanlığı seviyorum. Karanlık tercihim. 1 0 Yorumla
Ragnarøkkr Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl TV izliyorsam açık, müzik dinliyorsam kapalı. 1 0 Yorumla
mrdyenr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kapalıı 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl nyeeee Yorumla mrdyenr +1 yıl ışık yoruyor Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Kaplı olmasını tercih ederim karanlığı severim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Açık 1 0 Yorumla
aslicig Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Karanlık çok güzeldir 1 9 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bana karanlığı öğret dnd Yorumla aslicig +1 yıl Ne mesela🤭 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bildiğin karanlık nedir bana onun hakkında şeyler söyle xd Yorumla aslicig +1 yıl Işığın olmama durumudur Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ndjd daha sanatsal olabilir xd Yorumla aslicig +1 yıl Sen söyle ne Yorumla 8matador1180 +1 yıl Sensizliğe uyandığım her gün karanlık, senjn olmadigin yerde güneş bile loş, olene dek sana bakmayacaksın bu gözler, en aydınlık stadyumlar bile karanlikkk Yorumla aslicig +1 yıl Voow güzelmiş Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yani daha üretilir xd Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Kapalı oturmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Işık kapalı masa lambası var sadece
Loş ve karanlık ortamlar bana göre değil. Işıl ışıl olacak bulunduğum ortam. Işık kapalı olunca çabuk uykum geliyor.
Odamda karanlıkta oturmayı seviyorum.. Sokak lambası odamı aydınlatıyor..
Odanın ışığı açık olunca gözümü alıyor..
#Vesselam
Uyurken bile koridorun ışığını açık bırakan ben 😄😄
Kapalı tabii ki. Akşam ışığı sadece babalar sever 😂
Bulunduğum yeri tek aydınlatan şey şu an telefonun ana ekran ışığı
tüm odalarda abajur var loş ışıkta oturuyoruz parlak ışık başımı ağrıtıyo
Karanlığı seviyorum. Karanlık tercihim.
TV izliyorsam açık, müzik dinliyorsam kapalı.
Kapat elektirik zamlandı
fark etmiyor benim için
devir ekonomi devir kapat gitsin
kapalıı
nyeeee
ışık yoruyor
Kapalı oturmak daha iyi
Kapalı oturmak tabiki
Kapalı daha iyi eğer yalnız değilsem
Kaplı olmasını tercih ederim karanlığı severim
Kapalıyken film izlemek.
Kapalı veya loş ışık.
Kapalı olur hepp
kapalı.
Kapali
Açık
Kapalı
Karanlıkta..
Tek olursam açık biri olunca kapali tek korkarim
Kapalı
Karanlık çok güzeldir
Bana karanlığı öğret dnd
Ne mesela🤭
Bildiğin karanlık nedir bana onun hakkında şeyler söyle xd
Işığın olmama durumudur
Ndjd daha sanatsal olabilir xd
Sen söyle ne
Sensizliğe uyandığım her gün karanlık, senjn olmadigin yerde güneş bile loş, olene dek sana bakmayacaksın bu gözler, en aydınlık stadyumlar bile karanlikkk
Voow güzelmiş
Yani daha üretilir xd
Kapalı oturmak
Farketmez
kapalı oturmak daha iyi
açık
kapali
Kapalı
Kapalı herhalde
Kapalı
karanlık tabii ki
niye gııı