Gereksizse ya atarım ya da bir arkadaşıma veririm. Sırf ileride lazım olabilir diye tutmam.

Gereksizse ya atarım ya da bir arkadaşıma veririm. Sırf ileride lazım olabilir diye tutmam.
Görüş
7Görüş
Kotu bir özellik ama saklarim. Atamiyorum kiyamaiyorum ama kenarda çürüyor. orada oldugunu bilmek rahatlik veriyor. Aslinda en basta islam dini sade olun diyor. Bugun minimalist dedikleri şey islamin dedigi sey zaten. Cogu sosyal medya da esyalari azaltin, minimalist olun vs diyorlar. Psikologlarda bunun faydali oldugunu söylüyorlar. Bu sadelesme olaylarini takip ede ede gaza geldim, giriştim yüklüge anca kucul bir torba atacak cikarabildim. Digerleri de gereksiz ama atamıyorum.
Gereksiz eşyalardan midem bulanır hemen atarım tutamam evimde
Uzun bi süre saklıyorum lazım olmadığına ikna olunca kullanılcak bi şeyse birine veriyorum
Önceden saklardım bir iki senedir aydınlandım galiba kullanmadığım herşeyi atıyorum 😄
bazı evler var ki resmen eşyalardan yaşanmıyor boyle bir evde yaşamak zaten ıstemezdım , kullanmadıgım ne varsa kaldırırım
sonradan pişman olmayacağım eşyaları atıyorum, mesela ps1, ps2'de o hatayi yaptim
İhtiyacı olan birilerine veriyorum.
Atarımmm gereksiz kalsbalıgı sevmiyorum.
Bu eşyaya göre değişir
Devanli atiyom ne bulursam
Saklarım
İstifçi değilim.
Atarım
atıyorum
saklayan
Saklarım
Bir anısı varsa saklarım
Atarım direkt
Saklayan
En İyi Görüş