Onunda üzerini bir gazete kağıdı ya da peçete ile kaplamak
Evde pedinizi çöpe atarken bir şeye sarıyor ya da gizliyor musunuz?
Onunda üzerini bir gazete kağıdı ya da peçete ile kaplamak
Canim ne isterse onu yaparim. Bazen üstünr gazete kagidiyla da ayriyeten sararim. Sanki bilinmez gibi cok sacma aslinda😂 bazen de öyle yeni paketine sarar öyle atarim. Babam dan saklasam nolcak adam biliyo herseyi zaten
Yeni açtığın pedin kılıfına sar. herkes öyle yapıyor benim bildiğim. eğer son kez kan geldiyse ve yeni pede gerek yoksa, uzunca bir peçete koparıp ona sarabilirsin
Sarmayı zaten yapıyorsun onu demiyorum
Ped olduğu anlaşılmayacak şekilde sarmaktan bahsediyorum
Saçmalama bu utanılacak bir şey değil. yeni mi olmaya başladın?
Hayır
Ancak utananlar var da bu durumdan merak ettim
Hayır etmem başka işim gücüm yok çöpe mi bakayım iğrenç ya at gitsin kim bakacak çöp fetişi insanlar yoktur umarım
çöpe niye bakayım yahu pislik yuvası işte adı üstünde çöp o olsa nolur olmasa nolur
Temiz pedin kağıdına sarıyorum, öyle çöpe atıyorum.
Direk atmak görgüsüzlük, pislik yahu.
Altta bir arkadaş doğal bir şey gizlemem yazmış. Sıçmakta doğal o nu ulu orta bırakak ozaman.
Temizlik ve hijyen açısından tabiki de peceteye sarıp atılır.
Yeni değiştirdiğim pedin ambalajına sarıp iyice diplere koyuyom kovanın.😂 Neyse ki evde iki tuvalet var, babam küçüğünü kullanıyo.😌
Yeni pedi takarken çıkartılan kaba eski ped konur bu böyledir ama insanlar niye yapmaz bilmiyorum
Ya onlar ayrı iğrenç zaten de
Onlardan bahsetmiyorum pedi zaten o pembe paketine sarıyoruz üstüne bir daha bişey sarmaktan bahsediyorum
Düzgünce sardiysan benim bildiğim tamam işte başka bir şeye gerek yok.
Yalnız onlar ünide bile var lisede bitmiyor yani...
Ped kağıdına sarıp öyle atıyorum zaten banyo da küçük çöp kutusu var
Ben önce pedi cikarip sariyorum sonra pembe paketini alip ustune sariyorum beyaz minik bantiyla da saglamlastiriyorum bu kadar usenmesin yapmayanlar zor birsey degil...
Hiçbir şeye sarıp gizlemem. Sonucta bu doğal bir şey, gizlemek saçma.
Disslike atanlar niye attı? Büyük ihtimalle yanlış anladınız. Yani soruyu soranın dediği gibi posetine sariyorum ama gazete, siyah kağıt vb. Seylerle saklama durumum yok. Pedin dışındaki naylona sarıp atıyorum demek istedim.
Siyah torbalar var küçük olara koyup atıyorum.
Tuvalette yak gitsin
Hee..
Ben direk atıyorum pedimi
Hiç aklıma bile gelmez
pad mi bize ne? hem copu neden karistiralim?
Burası KizlarSoruyor abi. sizlerin de katılmanız yetmezmiş gibi birde küstah küstah bize ne diyorsunuz. çok ironik. gidin erkeklersoruyora
Sokaktayım bjr gün kızinnın biri yolda çıkardı çöpe attı gözümün önünde sonra bana ne bakion mk. cocugu dedi bu liseye giden bir kızdı
Hahahah 😂
Hayal dünyan geniş belliki
Yine bizimki hasta demiyoruz yani
gizlemiyorum. s. s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar