Ev & Yaşam Yazın mı daha çok sıkılıyorsunuz, kışın mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yaz Kış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl En sıkıcı mevsim yaz. Kışın yaz gelsin diyenler artık demesin 🙄 Yazın mı daha çok sıkılıyorsunuz, kışın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
jilet_ütücü_farukk Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Fark etmiyor, ruh halim çok değişken. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yazın daha çok sıkılıyorum 0 0 Yorumla
Odin1985 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl Yazın hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden kış ayı başka sevgili ile yağmurda yürümek ıslanmak. Balkonda yağmuru izlemek veya karlı havada cafe de sıcak bir kahve içmek. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynı fikirdeyim. Sonuna kadar kışçıyız✨ Yorumla
AchelyaMiryamxx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Kışın da evdeyim, yazın da evdeyim evi sevdiğim için hiç sıkılmıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kesinlikle yazın sıkılıyorum gün boyu evdeyim dışarı çıkmak için akşamı bekliyorum çok saçma 0 0 Yorumla
Jsjdkwkdndm Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kışı tercih ederim soğuktan bir şekilde korunursun ama sıcaktan korunmak çok daha zor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fark etmiyor, ruh halim çok değişken.
Yazın daha çok sıkılıyorum
Yazın hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden kış ayı başka sevgili ile yağmurda yürümek ıslanmak. Balkonda yağmuru izlemek veya karlı havada cafe de sıcak bir kahve içmek.
Aynı fikirdeyim. Sonuna kadar kışçıyız✨
Kışın da evdeyim, yazın da evdeyim evi sevdiğim için hiç sıkılmıyorum.
Kesinlikle yazın sıkılıyorum gün boyu evdeyim dışarı çıkmak için akşamı bekliyorum çok saçma
Kışı tercih ederim soğuktan bir şekilde korunursun ama sıcaktan korunmak çok daha zor.
Yazın.
Kışın çok sıkılırım ben.
Yaz...
Kışın
Kışş
kışın