Kazanı derin olmalı yorgan, yastık, perde kolayca girmeli sessiz sıkma olmalı güzel yıkamalı ortalama 8-10 bin tl arası güzel memnun kaldığınız çamaşır makinası var mı?

Kazanı derin olmalı yorgan, yastık, perde kolayca girmeli sessiz sıkma olmalı güzel yıkamalı ortalama 8-10 bin tl arası güzel memnun kaldığınız çamaşır makinası var mı?
Geçenlerde aldım Simens markası.
Sessiz, çamaşıra göre su deterjan kullanıyor.
A plas elektrik tasarruflu.
Transformers' ım diyorum kendisine.😀
Fiyatı senin limitinden fazla ama kesinlikle tavsiye ederim.
A + + plas yazdım artılar çıkmamış
+ plas artık bütün makinalarda var simens baktık 10 -12 bin arası
Evet bütün makinalarda var ama kademe, kademe.
Çift artılı olması daha ekonomik.
Evet biraz pahalı.
Fakat on yıl motor garantisi var ve malzeme çelik.
Arçeliğin bakır kullandığını biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer.
Cevap
6Cevap
Bosh olabilir ya da samsung
Arçelik, kazanı 9kg olanı var. Elyaf yorganlar ve battaniyeler rahatlıkla yıkanıyor.
Arçelik hariç
Samsung kullaniorum telefon üzerinden de takip ediorum gayet iyi yorgan falan da sığıyor
telefondan niye takp ediyorsun:) abla bu çamaşırları piripak mı yaptım diyor:)) ya da Allah belanı vermesin yatakta kaç kere yemek yeme demedmi mi falan mı dyor:))))
Ah şu zenginliğin gözü kör olsun:)))))))) yok ki sesini duyamayacağımız uzaklıkta bi evimiz:)))))))))))) havan batsın coffein
fakirler moraliniz bozulsun istemiyorsanız burada yazanları okumayın:))))
ahahahahahhaha bu mesafeden değmez nazar en az 2500km var aramızda
çarpılırsın demin viski içmiyormuydun koyunlu:)))) bundan sonra bize giniydin fakirler de rica ediyrum bak:)))
niye şimdi bana çamur atıyorsun, ben kırk yılın başı rakı içiyorum sadece, normalde soğuk su işimi görüyor.
alkol bende etki yaratmıyor
Vestel 9 kiloluk çamaşır makinesi kullanıyorum tavsiye ederim
Electrolux Samsung Bosch Siemens bunlar işin pik noktasındalar
lg bu işin piridir ama servisinden herkes şikayetçi, ben kullanmasamda yıllarca inceledim işimle ilgili olarak, adamlar bu işte iyiler
ses istemiyorsan direct drive yani kasnaksız makina al mutlaka
Benim makina Arçelik ama pek de iyi değil. Önermem hayatım. Bu marka dışındakilere bakın
Beyaz eşyada Arçelik ya da Bosch..
Bosch derim kesinlikle.
Electrolux bence 9 kg lik dijital ekran
fiyat performans olarak en iyi çamaşır makinesi
Siemens kullanıyorum bütün beyaz eşya m o markadan
bosch
LG Samsung
Arçelik
Arçelik 9kg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?