Ev & Yaşam Çamaşır makinası tavsiye edebilceğiniz bir marka var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kizlar lutfen yardimci olur musunuz?Beko ve Arcelik urunleri tercihimdir?9 kilo dusunuyorum ya siz? Çamaşır makinası tavsiye edebilceğiniz bir marka var mı? Cevapla Marka Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zarganaaa Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 52% +1 yıl Arçelik model olarak ismini hatırlamıyorum ama sessiz modeli çıktı ya çok güzel kullanışlı Özellikle apartman sakinleri için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilgileriniz varsa paylasirmisiniz cok memnun olurum Yorumla zarganaaa +1 yıl Dediğim gibi model bilmiyorum Google a bile yazsanız bulursunuz muhtemelen Arçelik sessiz çamaşır makinesi diye Yorumla
Sevmeyiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bosh güzel bence eğer battaniye falan yıkıyosan ya da kalabalık bir ailen varsa 9 kilo güzel ama bunları yapmıyosan 7 kilo almalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Battaniyede yikanacak oyuzden 9 kilo seciyorum Yorumla
Larvia Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Bosch kullanıyoruz memnunuz da kalabalıksanız eğer iyi bir seçim olur 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Beyaz Eşyada Arçelik 1 Numara. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bildiginiz varsa paylasirmisiniz Yorumla
Komutanlogarr41 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Bosch'dan kralı yok aga 0 9 Yorumla Alduino +1 yıl Bosch yapma Yorumla Komutanlogarr41 +1 yıl @Alduino Neden böyle bir espiri yaptın Yorumla Alduino +1 yıl Yapmasam uyuyamazdım Yorumla Komutanlogarr41 +1 yıl @Alduino bir daha yapma ama olur mu? Yorumla Alduino +1 yıl Komutan Logar bir cisim yaklaşıyor Yorumla Komutanlogarr41 +1 yıl @Alduino Bak hala saçma sapan espiriler yapıyorsun. Lütfen bir daha yapma tamam mı? Yorumla Alduino +1 yıl Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem Yorumla Komutanlogarr41 +1 yıl @Alduino Acılarım heveste, güneş açar aheste, bir kapalı kafesteyim Yorumla Alduino +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Beko iyidir, kaç kiloluk olması lazım? 0 5 Yorumla technocrates +1 yıl 9muş pardon :) Yorumla Soran +1 yıl Bildiginiz varsa bilgilerini paylasabilirsiniz Yorumla technocrates +1 yıl Şunu kullanıyorum, çok memnunum:www.beko.com.tr/.../bk-10141-ey-camasir-makinesi Yorumla Soran +1 yıl Buhar ozelligi bunda var mı Yorumla technocrates +1 yıl Hayır Yorumla
Göktürk0034 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Arçelik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bildiginiz varsa bilgileri paylasirmisiniz? Yorumla
sksjsjakskshha Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Burdayim digeri dondu buda 1 xper yazilmiyor 0 0 Yorumla
Alduino Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Beko iyidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bildiginiz varsa bilgilerini paylasabilirsiniz Yorumla
deepf3ar7 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Arçelik’te çalıştım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tavsiye edebilcegin bir urun var mı iyi diyebilecegin camasir makinesi kodu soyleyebilecegin cesit cokta kararsizlik Yorumla deepf3ar7 +1 yıl Çamaşır makinesinde enerji sınıfı ve hacim kilosu önemli Yorumla Soran +1 yıl Kilosu 9 kilo dusunuyorum Yorumla deepf3ar7 +1 yıl İstersen özelden yaz beyaz eşya konusunda yardımcı olurum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arçelik model olarak ismini hatırlamıyorum ama sessiz modeli çıktı ya çok güzel kullanışlı
Özellikle apartman sakinleri için
Bilgileriniz varsa paylasirmisiniz cok memnun olurum
Dediğim gibi model bilmiyorum Google a bile yazsanız bulursunuz muhtemelen
Arçelik sessiz çamaşır makinesi diye
Bosh güzel bence eğer battaniye falan yıkıyosan ya da kalabalık bir ailen varsa 9 kilo güzel ama bunları yapmıyosan 7 kilo almalısın
Battaniyede yikanacak oyuzden 9 kilo seciyorum
Bosch kullanıyoruz memnunuz da kalabalıksanız eğer iyi bir seçim olur
Beyaz Eşyada Arçelik 1 Numara.
Bildiginiz varsa paylasirmisiniz
Bosch'dan kralı yok aga
Bosch yapma
@Alduino Neden böyle bir espiri yaptın
Yapmasam uyuyamazdım
@Alduino bir daha yapma ama olur mu?
Komutan Logar bir cisim yaklaşıyor
@Alduino Bak hala saçma sapan espiriler yapıyorsun. Lütfen bir daha yapma tamam mı?
Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem
@Alduino Acılarım heveste, güneş açar aheste, bir kapalı kafesteyim
😂😂😂😂😂
Sharp mıydı neydi ondan al, 7 sene arkana bakma
Beko iyidir, kaç kiloluk olması lazım?
9muş pardon :)
Bildiginiz varsa bilgilerini paylasabilirsiniz
Şunu kullanıyorum, çok memnunum:
www.beko.com.tr/.../bk-10141-ey-camasir-makinesi
Buhar ozelligi bunda var mı
Hayır
Arçelik
Bildiginiz varsa bilgileri paylasirmisiniz?
Burdayim digeri dondu buda 1 xper yazilmiyor
Bosch al siemens te fena degil
Beko iyidir
Bildiginiz varsa bilgilerini paylasabilirsiniz
Kesinlikle Bosch
Arçelik’te çalıştım
Tavsiye edebilcegin bir urun var mı iyi diyebilecegin camasir makinesi kodu soyleyebilecegin cesit cokta kararsizlik
Çamaşır makinesinde enerji sınıfı ve hacim kilosu önemli
Kilosu 9 kilo dusunuyorum
İstersen özelden yaz beyaz eşya konusunda yardımcı olurum