Ekonomik güçlüklerden ve daha iyi bir yaşam isteğinden dolayı herkes yurt dışına çıkmak istiyor siz de ister miydiniz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ekonomik güçlüklerden ve daha iyi bir yaşam isteğinden dolayı herkes yurt dışına çıkmak istiyor siz de ister miydiniz
Selam gadası 🙃
Hayır ülkemi çok seven bir insanım. Yurtdışına sadece gezme amaçlı gitmek isterim. Onun dışında ikinci sınıf insan gibi yaşamak istemem. Çünkü herkesin kendi doğup büyüdüğü yer daha iyi olur. Allah insana rızkını her türlü verir.
İsterim tabi neden istemeyim. Gönül ister ki sadece gezmek için gidilebilsin. Herkes gibi inanın çok bunalmış durumdayım. Şurada hepi topu 30 40 sene daha yaşar mıyız yaşamaz mıyız onun orasını Allah bilir ama sırf şu dönemlerde hayatımızı yaşamıyoruz. Neden birilerinin kötü politikası ve geçmişte ki olumsuzluklara şükür edelim kodamanlar parayı götürsün diye insana başka çare bırakmıyorlar. :(
Cevap
6Cevap
İsterdim tabi ki
Yurt dışına neden çıkıp gezemiyelim elin arabo 15 16 yaşında ailesinden bağımsız bizim buraya gelip cirit atıyor biz daha askere gidip gelicez işimiizn başına geçip nasıl bi hayat bizi bekliyor onu Kuruncaz ben yurt dışına çıkmaktansa direk istediğim yere gitmeyi isterim
neden olmasınki gördük burayı. bırazda başka memlekete bakmaklazım ama imkan yok
Ben direk hayatı yaşamak istemiyorum.
senin dinsel sıkıntıların var ha haberin olsun
insanların ne dediğini umursama, buralarda da soru sorarak bir şey elde edemezsin. Kendin araştır kendin bul. İslam gerici olduğunu düşünenlerin sayısı fazla diye de bu doğru değildir. Sen objektif yaklaşarak araştırırsan hiç sorun kalmaz.
cahil olmak istiyorum bazen, hiç bu sorgulamalara girişmemiş olmak falan ne güzel olurdu
istedim ve çıktım yurt dışına
zaten yurt dışında yaşıyorum hkdjvhxjskjdhnxm
tabi isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?