- +1 yıl
Selam gadası 🙃
Genelde eski yapıların gider borularında böyle sorunlar olur. Eğer ki gider borularında su kalmazsa bu sorun açığa çıkar.02 Yorumla- +1 yıl
Çözümü nedir
- +1 yıl
Ara ara su akıtmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Banyodaki giderlerden falan gelmediğine emin misin? Bir de buzdolabının arkasını kontrol ettiniz mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Buzdolabının içi inanılmaz kötü kokuyo. Banyodaki giderleri nasıl kontrol edicem? Söyler misin bilmiyorum. fakat banyoda su çok yavaş gidiyor. Duş aldığımızda falan su birikiyor hep. Ve bizim çeşme sularıda lağım gibi kokuyo. Yani evin heryerine o koku sindi. Ne yapmak gerekiyor
Evin kendisi kokuyor sanırım. Komşulara sordunuz mu?
02 Yorumla- +1 yıl
Komşuların evide kokuyor fakat onlar buranın yaşlıları. Yani kokuyu almadıklarını söylediler. Bu ev yapıldıgı andan itibaren burada oturuyolar kokuya alışmışlardir diye dusunuyorum.
Banyo ve tuvalet gider vorularından geliyodur
05 Yorumla- +1 yıl
Gider borularındansa nasıl düzeltebilirim? Ne yapmak gerekiyor gider borusu kokusunu? Bir de gider boruları plastik. Yani tesisatcı cagırdıgımda bu koku yapmaz demişti. Demir koku yapıyomuş ama plastik yapmaz demişti
- +1 yıl
Breef nedir? İnternete yazdım ama bişey cıkmadı
fakirliğin gözü kör olsun
00 Yorumla- +1 yıl
Belki fare ölüsü vardır biyerde
00 Yorumla Küf ya da rutubet
06 Yorumla- +1 yıl
Küf olduğunu nerden anlayabilirim?
- +1 yıl
Rutubet kokusu değil rutubet kokusunu az cok biliyoruz. Birde bu koku her odada yok. Sadece koridorda salonda mutfak ve banyolarda var. Ama geriye kalan 3 odada bu koku sorunu yok
- +1 yıl
Ahşap mobilyalar tavan vs kesinlikle yeşil lekelenme yok. Ben gene bir kontrol ederim. Üst kattaki komşumla irtibata geçtim koku almadıgını soyledi fakat o bu ev yapıldıgından beri burada oturuyor o yüzden alışmıştır diye düsünüyorum. Fakat sürdüğüm kremin icine bile koku sinmiş durum öyle vahim. Bizim evin suları da kokuyor. Tuhaf böyle lağım kokusu gibi bir koku. Acaba ondan dolayı mı? Sen bilgili birine benziyorsun
- +1 yıl
Adam mı öldürmüşler içerde 😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi