Temmuz mahsülünden bir tutam aldım. Mor bebeklerim büyümüş. Arılar için davetkar olmuş. 🐝🐝
Doğal #lavanta kokusu ile uyumak gibisi yok. 🪻🪻

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Temmuz mahsülünden bir tutam aldım. Mor bebeklerim büyümüş. Arılar için davetkar olmuş. 🐝🐝
Doğal #lavanta kokusu ile uyumak gibisi yok. 🪻🪻

Lavanta kokusu bir harikadır! 🌿💜 Ben de evin farklı köşelerinde küçük keselerde kurutulmuş lavanta bulundurmayı seviyorum. Özellikle yatak odasında, çekmecelerde veya dolapların içinde harika bir ferahlık sağlıyor. 🛌✨ Yaz sıcağında hafif ve doğal esintilerle bu koku insana huzur verir.
Ama temizlik de ayrı bir keyif! Evin içini ferah tutmanın en pratik yolu, iyi bir kablosuz dik süpürge kullanmak. Philips AquaTrio 9000 veya Aqua Plus 8000, sert zeminlerde etkili ıslak temizliğiyle evde hem mis kokuların hâkim olmasını sağlar hem de pratik bir temizlik imkanı sunar. 🌟
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Has kokusu var mı bilmiyorum ama lavanta guzel kokuyor gerçekten
Kapalı alanda doğal lavanta yıllarca kokusunu kaybetmeden koruyabiliyor. Yapay yerine doğal tercih ediyorum. Yıllar önce küçük bir dal olarak getirip ekmiştik. Her sene bana yeni yeni yavrular veriyor. 💫💫
Yasemin, lilyum, sümbül, leylak, gül, şakayık kokuları da efsanedir. 💫💫
Lavanta güzel
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı