Çoğu zaman kullanmiyorum onun yerine temizlik yapınca oluşan kokuyu daha çok seviyorum sık sık evi havalandırıyorum bazen çubuklu kokulardan alırsam onları kullanıyorum
O zaman yerleş. Bana tokyo terliklerden postala. Parkelerde ses yapmasın. Aşağıda ki kadın rahatsız olmasın. Ankara güzeldir. Caddeleri geniş geniş. Ankarayı küçümseyen batılılara bakma sen. Batı sanki venedik Allahım. Herye çarpık çurpuk. Hiç değilse Ankarada karadenizliler yok daha medeni :((
Bu sabah Manisa- demirci 'den annemin teyze kızları, cevizli lokumlar, demirci ekşi maya ekmekler, simav çöreği, tarhana, ev turşuları, nadek ( yani salça ), peksimek, erişte, ayva ve nar göndermişler. O köylü suratlı, akp bıyıklı damat bıraktı.
Çok sevindim ben. Bu damat orada savcının yanında ayakçı idi. Geçmişte siyaset yapardık. Mhp'li ve akp karşıtıydı. Sonra bu köylü suratlı, simav asıllı, ümmetçi bıyığı bırakmıştı. Kadrolu olmuş, bizim eve gelmişlerdi yazın. Birden koyu bir ampülcü çıkıverdi karşıma. Hiç sormadım. Altına son model toyotayla geldi sabah. Takımları çekmişti. Ama yüzünde ki, bıyık tarafında ki kalan pislik gibi silinik bıyık menşeini belli ediyordu. Türkiye kalkınamaz hiçbir zaman. Tokya'ya gitmelisin :(( Gençsin daha
Kızma zambaklı pamuk. Devletin yarısı kpss hırsızları sayesinde, fetoşcu memurlarla doldu. Kadrolaştılar artık. Ve kimse çıkaramaz da ortaya onları malesef.. Geri kalanı da böyle ilkokul mezunu, vasıfsız badem bıyıklılı kadrolular dolduruyor. Bunlarda ampüle tapan güruh ::(( Sağlık bakanlığını da menzilciler ele geçirdi. Hayat tarikatlılara ve biat edenlere güzel
En İyi Cevaplar