Ev & Yaşam Ütü yerine kırışık giderici ürünleri tercih eden var mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Memnun musunuz, sizce ütünün yerini tutuyor mu?Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. Ütü yerine kırışık giderici ürünleri tercih eden var mı? Cevapla En İyi Soruları Memnuniyet Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ben tercih ediyorum 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Memnun musun Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl şu an memnunum Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Teşekkür ederim dönüş için :) Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bende istiyorum bunlardan bitane. Utuye çoğu zaman vakit bulamıyorum. Kullanipta memnun olan varsa bi aydınlatsın bizi de. 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bundan memnuniyet oranı oldukça yüksek iyi açıyormuş kırışıklıkları Yorumla Tazmanyacnvr +1 yıl Teşekkürler. Bende sipariş verip deneyeyim o zaman Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Rica ederim. Uygun fiyatlı üstelik alsak da pişman olmayız gibi Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bunlar acil durumlar için. Utünun yerini asla tutmazlar. Örneğin pantolondaki kat izini bunla yapamazsın 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet kırışık açmada iyiler Yorumla hakansalihoglu-06 +1 yıl Buhar kazanlı ütü buna 1000 çeker Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Değişik yorumlar mevcut ama katılıyorum genel olarak Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Ütü gibi olmuyor, o arada ütü yaparken psikolojim düzeliyor 😂 1 0 Yorumla
Eğitimkanalınız Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl bende almak istiyorum. kullananlar varsa yoruma bekliyorum. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kullanıcıların yorumları önemli. Gördüğüm kadarıyla başarılı ürünler. Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ucuzmuş da zaten alın kullanın pratik. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Pek işe yaradığını söyleyemem 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Pratik bir yanı var Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Ütü kullanıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben tercih ediyorum
Memnun musun
şu an memnunum
Teşekkür ederim dönüş için :)
Rica ederim :)
Bende istiyorum bunlardan bitane. Utuye çoğu zaman vakit bulamıyorum. Kullanipta memnun olan varsa bi aydınlatsın bizi de.
Bundan memnuniyet oranı oldukça yüksek iyi açıyormuş kırışıklıkları
Teşekkürler. Bende sipariş verip deneyeyim o zaman
Rica ederim. Uygun fiyatlı üstelik alsak da pişman olmayız gibi
Bunlar acil durumlar için. Utünun yerini asla tutmazlar. Örneğin pantolondaki kat izini bunla yapamazsın
Evet kırışık açmada iyiler
Buhar kazanlı ütü buna 1000 çeker
Değişik yorumlar mevcut ama katılıyorum genel olarak
Ütü gibi olmuyor, o arada ütü yaparken psikolojim düzeliyor 😂
bende almak istiyorum. kullananlar varsa yoruma bekliyorum.
Kullanıcıların yorumları önemli. Gördüğüm kadarıyla başarılı ürünler.
Ucuzmuş da zaten alın kullanın pratik.
Evet
Pek işe yaradığını söyleyemem
Pratik bir yanı var
Kaptan muavininiz konuşuyor
Bu nasıl bi şey 🤷🏻♀️
Ben açıkçası kullanmam.
Ütü kullanıyorum
..
.