Herkesin bakım rutini ayırdığı zamana göre, bütçesine göre ya da cilt tipine göre farklılık gösterebiliyor. Sizin rutininizde hangi ürünler var?

Herkesin bakım rutini ayırdığı zamana göre, bütçesine göre ya da cilt tipine göre farklılık gösterebiliyor. Sizin rutininizde hangi ürünler var?

Ben çok fazla bakım ürünü kullanan biri değilim bir ara az da olsa Garnier siyah nokta maskesini kullanmıştım güzeldi ama pek kullanmadım çünkü yüzüme çok fazla bakım ürünü sürmek istemiyorum şu an da sadece yüz sabu ile arada yüzümü yıkıyorum birkaç dakika bekletiyorum kuruyunca yıkıyorum onun dışında sakal tıraşı olunca tıraş kolonyası sürüyorum ama @Duru markasının hydre pure şeffaf sabununu kullanmayı çok istiyorum ama maalesef bulunduğum yerde henüz bulamadım.
Cevap
3Cevap
Nemlendirici kullanıyorum
Temizleyici
Tonik
Serum
Nemlendirici
Özel bie karışım lekeler için
Şu anda sivilce için bir tane krem kullanıyorum ve yüz temizleme jeli başka bir şey kullanmam yasak
Bana da söylesene
Yves rocher temizleme jeli the purest tonik vichy nemlendirici krem. Arada Bi claderm kıl maskesi. Garnier kayısı peeling. Frudia kağıt maske. Hepsi para tuzağı bacım Bi ise yaramıyor anlık hersey güzel oluyo yüzünü yıkayana kadar boş ver
Birsürü şey kullanıyorum hangisini yazsam bilemedim 🙃
Nemlendiricili temizleme sıvısı, Göz altı kremi (henüz kullanmadım ama elimde var.) Kil maske (kullanmadım elimde var)
Ziaja Manuka Tonik ve Çay Ağacı Yağı
Su ve nemlendirici bide güneş kremi nadiren
Peeling ve kıymetli hametan kremim:')
güneş kremi ve nemlendirici
Tonik filan
Garnier falan
güneş kremi ve keçi sütlü sabun
Hacı Şakir
Hiçbiri işe yaramıyor desem
Eşşek sütlü sabun garnier bide kil maskesi
Kalıp sabun
Güneş kremi