Görevleri cinsiyet olarak ayırmak kadar saçma bir şey yok yemek yapmak ütü yapmak vs. kadının görevi değil aynı şekil evi geçindirmek mangal yapmak boya badana yapmak vs. erkeğin görevi değil bekar insanların zaten bireysel yaptıkları şeyler değil mi tek başına yapıyor ya da yapabiliyorken evlilikte ya da ortak bir yaşam paylastiginda neden yapamıyor ya da yapmıyor?
Bir kaç konuda görev ayrımı yapılır o da güç kuvvet gerektiren zeka seviyesinde bireysel yeteneklerde vizyon kısmında vs. bu konularda kim daha iyise onun yapması daha doğru olur
Hayır hiçte öyle absürd olacak bir durum değildir. Aksine hemen her erkek ütü yapmasını bilmelidir. Çünkü her zaman ütüyü kadın yapacak diye bir şey söz konusu değildir. En azından bi işin ucundan tutmuş oluruz.
Ütü yapıyorum ama böyle tam jilet gibi olmuyor beceremiyorum annem daha güzel yapıyor hatasız yemeklerde öyle ben yapınca lezzet olmuyor anne yapınca daha güzel oluyor
Kuru temizleme işinde çalışan son ütücüler hariç, ben sevdiğim erkeğin ütü yapmasını kesinlikle istemem benim tarzıma uymuyor. Ev işlerini bekarken yapıyor olması da beni bağlamaz açıkçası 😅😅 #TubaSueda 🍀🍀
Yalnız yaşıyorum yıllardır kendim ütülerim kıyafetlerimi Takıntılı olduğum için çoraplarımı bile ütülerim Artı ilerde de kendim ütü yapmaya devam ederim muhtemelen.))
şu an bekarım ve kendi evimde yaşıyorum hastane formalarımı kendim ütülüyorum evlensemde kendim ütülerim eşiminde ütüsü olursa yaparım yani bu gayet normal