Erkeklerin elbiselerini, takımını kendisinin ütülemesi bu konuda ailesinden herhangi birisinden ya da evli olan kişilerin hanımına bu gibi konularda yüklenmemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Erkeklerin ütü yapması konusunda düşünceleriniz nelerdir?
Geleneksel değerlere bağlı kalarak, kadınların ütü yapması gerektiğini savunuyorum.
Ütü yapmak, kadınların doğal bir yeteneği ve sorumluluğudur. Tarih boyunca, kadınlar ev işleriyle ilgilenmekle görevlendirilmişlerdir. Bu, sadece toplumun değil, aynı zamanda biyolojik yapılarının bir sonucudur. Kadınlar, evdeki düzeni ve temizliği sağlamak için doğal bir eğilime sahiptirler ve ütü yapmak da bu görevlerden biridir.
Ayrıca, ütü yapmak bir aile için düzen ve temizlik anlamına gelir. Ütülenmiş kıyafetler, kişinin toplum içinde saygın bir şekilde temsil edilmesini sağlar. Bu da ailenin itibarını korur ve toplum içindeki konumunu güçlendirir. Dolayısıyla, kadınlar ütü işini yapmalı ve bu görevi yerine getirirken şikayet etmemelidir.
Sonuç olarak, ütü yapmak, kadınların görevlerinden biridir ve bu görevi yerine getirirken geleneksel değerlere saygı duymalıyız. Kadınlar, ev işlerini yaparken mutlu olmalı ve bu görevlerini yerine getirirken gurur duymalıdırlar.
Ev işi sadece yüklenmemeli erkeklerin de elini taşın alına koyup yardım etmesi güzel tabi ki özellikle kadında erkek de çalışıyorsa ev işlerinin beraber yapılması daha mantıklı olur
Evlerimiz hepimizin yaşam alanı elbette gerektiği yerlerde bireyler birbirine yardım etmeli. Lakin yardımcı olmayan bireyler dahi olsa elbette yapılan işlerde sadece ütü ya da temizlik konusunda değil tüm konularda işleri yapan tarafa saygı duyulmalı olduğu gibi temiz bırakılmalıdır.
10 üzerinden 9 luk hareket, karşımda erkek yurdu var ve çocuk kendi ütülüyordu giysilerini cami penceresi de açık onu izledim valla hayran hayran imkanım olsa nikahı basarım
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim elbette yine gerektiği yerlerde insanların birbirine yardımcı olması gerekmekte bu en güzeli olduğunu düşünüyorum. Çoğunluk emirci üsluba sahip olduklarından geçimsizlik, sorunsal hayat, konular üzerinde anlaşılamamazlık olduğunu düşünüyorum. Empati ve yardımlaşma gibisi yok diyorum efendim. 😊
Bende kimsenin hiçbir konuda sadece bir kişiye yüklenmemesi kanısındayım lakin emirci ya da yargılar bir üslup kullanarak değilde güzel bir üslup ve lügatla herkesin daha aktif, olumlu, ve güzel anlaşacağını düşünüyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. 🙏😊