Ev & Yaşam Evinizin içerisinde terlik giyer misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Aslında gayet sıcak tutuyor, terlik de adamdır diyorum artık. Bu rahatlığa alışan terliği çıkarmaz xd Evinizin içerisinde terlik giyer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl terliksiz zemine bir adım bile basmam kışın evde o yüzden kışın çeşit çeşit terlik alırım mesela bu yıl dn sevdiğim terliklerim 😀https://www.trendyol.com/bages/kadin-tavsanli-ev-terligi-p-158666272 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Şekilli sukullu terlik bak xd Yorumla merakettimmişte +1 yıl benim bütün her aldığım şey öyledir 😂hatta şu an ayağımda ki de bundan www.oksit.com.tr/cameo-bunny-kulakli-kalin-taban-kadin-ev-terligi-krem-5522 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne yaz kış terliksiz gezmem evde 1 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet giyerim, çıplak ayak basarsak sonuçta ayağımız kirlenecek ve hijyen hassasiyetim var. Evin temizlendiği gün belki 👐 1 0 Yorumla
u Danielll Takip Et Master Yaş: 104 , eic 95% +1 yıl Tabisi, birde eve gelince terliği nerde çıkardığımı aramasam çok daha iyi olcak🤭... 2 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Yaz kış terliksiz basmam yere , takıntım var.. ayaklarım kirleniyor sanıyorum.. 2 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Kışın giyiyorum ama yazın pek tercih etmek istemiyorum 2 0 Yorumla
asdgh01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çorap , patik üzerine ev ayakkabısı giyiyorum terlik olmuyor sonra 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl soğuklarda giyiyorum. hava biraz ısınınca fıydırıp atıyorum bi kenara 1 0 Yorumla
Ysf40819 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Sıcak tutması için değil sert zemine basmamak için sürekli giyerim 1 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hayır giymem. Gün içinde yeterince kapalı kalıyor zaten ayaklarım 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet, yazın bile bazen ayağıma sokarım. Alışkanlık olmuş. Terliksiz dolaşınca eksik hissediyorum. 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Giyerim ayaklarımda nasırlar o yüzden giyiyorum aslında 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 702 cevap paylaştı. Ayakkabı giyiyorum :) 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl o da çok kaba olmaz mı abi :) Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl https://ibb.co/HXWXcmv Kışın iyi oluyor 😂 Yorumla
SlimShady1010 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Giymek zorundayım, doğalgazı iki yıl oldu actiramadim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaz kış terliksiz asla gezmem 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl baharlarda ne yaparsın? xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Topuklu tercih ederim hahshsh Yorumla
Milena_Meyan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yok giymem pek sevmem ayağım yere değmeli 😅 2 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Patik giyiyorum 1 0 Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Terliksiz gezemiyorum valla alıştım 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Evet giyerim ayaklarım çok üşüyor 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Hiç giymem. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Giymem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
terliksiz zemine bir adım bile basmam kışın evde
o yüzden kışın çeşit çeşit terlik alırım
mesela bu yıl dn sevdiğim terliklerim 😀
https://www.trendyol.com/bages/kadin-tavsanli-ev-terligi-p-158666272
Şekilli sukullu terlik bak xd
benim bütün her aldığım şey öyledir 😂
hatta şu an ayağımda ki de bundan
www.oksit.com.tr/cameo-bunny-kulakli-kalin-taban-kadin-ev-terligi-krem-5522
Kızlar Bir Adım Öne yaz kış terliksiz gezmem evde
Evet giyerim, çıplak ayak basarsak sonuçta ayağımız kirlenecek ve hijyen hassasiyetim var. Evin temizlendiği gün belki 👐
Tabisi, birde eve gelince terliği nerde çıkardığımı aramasam çok daha iyi olcak🤭...
Yaz kış terliksiz basmam yere , takıntım var.. ayaklarım kirleniyor sanıyorum..
Kışın giyiyorum ama yazın pek tercih etmek istemiyorum
Çorap , patik üzerine ev ayakkabısı giyiyorum terlik olmuyor sonra
soğuklarda giyiyorum. hava biraz ısınınca fıydırıp atıyorum bi kenara
Sıcak tutması için değil sert zemine basmamak için sürekli giyerim
Hayır giymem. Gün içinde yeterince kapalı kalıyor zaten ayaklarım
Evet, yazın bile bazen ayağıma sokarım. Alışkanlık olmuş. Terliksiz dolaşınca eksik hissediyorum.
Giyerim ayaklarımda nasırlar o yüzden giyiyorum aslında
Ayakkabı giyiyorum :)
o da çok kaba olmaz mı abi :)
https://ibb.co/HXWXcmv
Kışın iyi oluyor 😂
Giymek zorundayım, doğalgazı iki yıl oldu actiramadim
Yaz kış terliksiz asla gezmem
baharlarda ne yaparsın? xd
Topuklu tercih ederim hahshsh
Yok giymem pek sevmem ayağım yere değmeli 😅
Giyerim, açıklamana aynen katılıyorum.
Yaz kış çıplak ayak gezerim