Ev & Yaşam Evinizde terlik giyer misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Giyenleri giymeyenleri görelim, her şey meydana çıksın! dfsf Evinizde terlik giyer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır ben gitmiyorum 1 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kış terligindenmi bahsediyon yoksa yaz terligindenmi 1 13 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Sana ikisi de serbest Yorumla Girlymami +1 yıl Niye Yorumla 8matador1180 +1 yıl içimden geldi Yorumla Girlymami +1 yıl Teşekkür ederim o zmn 🙂 Yorumla Girlymami +1 yıl Kışın giyerim var terligim renkli fosforlu 🙂Yazın sevmem evde giymek terlikDışarda severim terlik yazın Yorumla 8matador1180 +1 yıl dışarda ayakların kirlenirr amaa Yorumla Girlymami +1 yıl Ona bakarsan denizden çıktıktan sonrada ayak kirlenir kuma degiyor Yorumla 8matador1180 +1 yıl ama kumla dışarısı aynı olur mu dsf Yorumla Girlymami +1 yıl Olmazda ayak yıkanır temiz olur Yorumla 8matador1180 +1 yıl yıkıyorsan problem yok diyelim o zamannn Yorumla Girlymami +1 yıl Niye yıkamayım öylemi durayım pis pis ne munasebet Yorumla 8matador1180 +1 yıl aferinnnn Yorumla Girlymami +1 yıl 😒 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben giymeye çalışıyorum sadece çünkü giydiğim terlik sadece 30 dakika içinde ortadan kayboluyor. Hep bir yerlerde unutuyorum. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sende unutkanlık var o zamannn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yazık ki Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ev için peluş botlarım var kışın onları giyiyorum ama yazın terlik vs kullanmıyorum 1 0 Yorumla
nikimibulamadım Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Evet yünlü terliklerim var ama hava sıcak daha giyilmez 1 21 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yünsüzü al da giy o zaman sdf Yorumla nikimibulamadım +1 yıl Al giyeyim o zaman kfkdk Yorumla 8matador1180 +1 yıl tamam yolla adresini sdfs Yorumla nikimibulamadım +1 yıl Sen getirirsen yollarım adresi krkf Yorumla 8matador1180 +1 yıl yakınsan getirirm yolla sen bi bakalım önce sdfds Yorumla nikimibulamadım +1 yıl Sen ne tarafa yakınsın lfllf Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen adresini yolla ben yakın olup olmadığımı söylerim dsfds Yorumla nikimibulamadım +1 yıl Pufff Yorumla 8matador1180 +1 yıl böyle bi adres bilmiyorumm Yorumla nikimibulamadım +1 yıl Kalbinin sesini dinle o söyleyecek Yorumla 8matador1180 +1 yıl aramızda 1 cm olan kaç kızla tanıştığımı düşünüyorum bi sn. sdfs Yorumla nikimibulamadım +1 yıl Hayallerim yıkıldı ulan Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen uzunsun :( Yorumla nikimibulamadım +1 yıl Sana valiz muamelesi yapamam knk fkdk Yorumla 8matador1180 +1 yıl o ne demek gı dfs Yorumla nikimibulamadım +1 yıl Çanta gibi taşınırsın küçüksün boydan Yorumla 8matador1180 +1 yıl yok ya 1.73 o kadar da küçük sayılmaz bana göre. fiziikle alaklaı yani xd Yorumla nikimibulamadım +1 yıl 150 kızlara göre iyi bana değil Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen erkek misin xd Yorumla nikimibulamadım +1 yıl Senden uzun herkes erkekmi kfkf Yorumla 8matador1180 +1 yıl yok mesele karıştı orada neyse sdfsd Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yazın giymiyorum. Kışın panduflarımp giyerim. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl giy de alem bi panduf görsün beee Yorumla Dazzle_ +1 yıl Tabiki aşkoo 😂💅💅 Yorumla
11Sessizlik11 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Çorap hiç giymem hep terlikle dolanırım 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç giymem terliklere alışamadım nedense. 1 0 Yorumla
rimurutemp Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Terliksiz üşüyorum çorap giyincede yanıyor 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çok sık giyerim 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl khaixx giyerse en iyisini giyer Yorumla khaixx +1 yıl Elbette 😄😬 Yorumla
Monallisaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evet üşütmek istemiyorum doğrusu 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl üşütmezsin ama sıcak olması için ideal tabii Yorumla Monallisaa +1 yıl Evet Yorumla
Cılgıngirlm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Halı var niye giyeyim 1 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl olsun ikisinin yeri ayrıdır öyle demeee Yorumla Cılgıngirlm +1 yıl Bence degil bosuna mı halı alıyoz o zmn Yorumla 8matador1180 +1 yıl halı alsan da terlik de giyilmez halı da diye kural yok ki Yorumla Cılgıngirlm +1 yıl Bence sacma ama giyen giysin yani ona saygım sonsuz Yorumla 8matador1180 +1 yıl senin yerine de giyeceğim endişelenmee Yorumla Cılgıngirlm +1 yıl LWHDIEDKCNKDNQLWNLNFWKNEFNF Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır asla. Yaz kış terliksiz çorapsız 0 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yalaaann Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır ben gitmiyorum
Kış terligindenmi bahsediyon yoksa yaz terligindenmi
Sana ikisi de serbest
Niye
içimden geldi
Teşekkür ederim o zmn 🙂
Kışın giyerim var terligim renkli fosforlu 🙂
Yazın sevmem evde giymek terlik
Dışarda severim terlik yazın
dışarda ayakların kirlenirr amaa
Ona bakarsan denizden çıktıktan sonrada ayak kirlenir kuma degiyor
ama kumla dışarısı aynı olur mu dsf
Olmazda ayak yıkanır temiz olur
yıkıyorsan problem yok diyelim o zamannn
Niye yıkamayım öylemi durayım pis pis ne munasebet
aferinnnn
😒
Ben giymeye çalışıyorum sadece çünkü giydiğim terlik sadece 30 dakika içinde ortadan kayboluyor. Hep bir yerlerde unutuyorum.
sende unutkanlık var o zamannn
Ne yazık ki
evet 🤣🤣
Ev için peluş botlarım var kışın onları giyiyorum ama yazın terlik vs kullanmıyorum
Evet yünlü terliklerim var ama hava sıcak daha giyilmez
yünsüzü al da giy o zaman sdf
Al giyeyim o zaman kfkdk
tamam yolla adresini sdfs
Sen getirirsen yollarım adresi krkf
yakınsan getirirm yolla sen bi bakalım önce sdfds
Sen ne tarafa yakınsın lfllf
sen adresini yolla ben yakın olup olmadığımı söylerim dsfds
Pufff
böyle bi adres bilmiyorumm
Kalbinin sesini dinle o söyleyecek
aramızda 1 cm olan kaç kızla tanıştığımı düşünüyorum bi sn. sdfs
Hayallerim yıkıldı ulan
sen uzunsun :(
Sana valiz muamelesi yapamam knk fkdk
o ne demek gı dfs
Çanta gibi taşınırsın küçüksün boydan
yok ya 1.73 o kadar da küçük sayılmaz bana göre. fiziikle alaklaı yani xd
150 kızlara göre iyi bana değil
sen erkek misin xd
Senden uzun herkes erkekmi kfkf
yok mesele karıştı orada neyse sdfsd
Yazın giymiyorum. Kışın panduflarımp giyerim.
giy de alem bi panduf görsün beee
Tabiki aşkoo 😂💅💅
Kışın evet yazın hayır
Çorap hiç giymem hep terlikle dolanırım
Evet ve her zaman.
Hiç giymem terliklere alışamadım nedense.
Evet terliksiz gezemiyorum
Hiç sevmem. :D
Terliksiz üşüyorum çorap giyincede yanıyor
Çok sık giyerim
khaixx giyerse en iyisini giyer
Elbette 😄😬
Evet üşütmek istemiyorum doğrusu
üşütmezsin ama sıcak olması için ideal tabii
Evet
Halı var niye giyeyim
olsun ikisinin yeri ayrıdır öyle demeee
Bence degil bosuna mı halı alıyoz o zmn