Aranızda ev işi yapmayı seven var mı? Yemek yapmak, bulaşık yıkamak, ütü yapmak , temizlik yapmak … Özellikle mutfağın insana çok iyi geldiğini düşünüyorum. Mutfağa girdiğimde zamanın nasıl geçtiğini anlamam. 😊Yaprak Sarma, Börek, yufka açmak en sevdiğim şeylerden biri. Temizlik konusuna gelince o konuda da aşırı titizim. İnsan ev işi yaparken zamanında nasıl geçtiğini anlamıyor değil mi?😌
Ben hepsini kendim yapıyorum hatta kendimi artık aştım, ekmeği, poğaçacı vs de yapmaya başladım ☺️ Büyüklerimin deyimiyle cinsiyetim haricinde tam ev hanımı olmuşum 😂😂😂
Çekilin, ben geldim. Evim temiz ve düzenli olsun, mutfak toplu ve yemekler hazır çok severim. Şöyle ki yapması başladıktan sonra güzel, ama düşünmek ve ne zaman başlayacağını hesaplamak işkence. hep en doğru zamanı kolluyorsun. İki çocuğun olunca da o zamanı bulmak çok zor. yoksa bir başlayınca duramam, hele de sonuçlarını gördükçe 😍
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah çocuklarınızı size bağışlasın 🙏Rabbim ailece size uzun ömürler versin 🙏
yemekte yapıyorum ütüde temizlikte tülde takıyorum evim tertemiz düzenliyimdir beni alan yaşadı kesin şansıma yumurtayı tavaya değil yere kıran kızlar denk gelir...