Alışveriş & Hediyeler Ev işi yapmayı seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Bugün çok üşendim. 🤦 Güncellemeler1 yıl Bugun pazarrrr. 🤦🧹 Ev işi yapmayı seviyor musunuz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır maalesef hiç sevmem ama yine de mecbur olduğum için yaparım 1 0 Yorumla
Alphaboy18 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Severiz Yüksek sesle müzik dinlemekte cabası Şöööyle bi yorgunluk kahvesi de yaptın mı değme kefime 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha Yorumla Alphaboy18 1 yıl Cem Özkök değiliz belki Belki foşur foşur yapmıyoruz Belkide hiç lavanta yağı kullanmıyoruz ama Biz de yorgunluk kahvemizi içeriz evelallah 😂😀😂😀 Yorumla Soran 1 yıl Pekiiii. ☕☕☕ Yorumla Alphaboy18 1 yıl 🙏🏼. Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Yemek yapmayi seviyorum. Degisim seyler denerim hep te. Ama is bulasim ve temizlige gelince zor geliyor 😅 bulasigi makineye dizince halloliyor ama temizlik kolay olmuyor ya 1 1 Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Evett pazarr kalk temizlik yap usencii senii 😅😅 Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Severim hoşuma gider temizlemek düzenlemek bi yerleri 1 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yanında şarkı ya da daha önceden izlediğim favori dizilerden birisini açmışsam bayıla bayıla yaparım 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl evet seviyorum bazen terapi gibi geliyor ama bazen üşeniyorum. bazen ruh halime göre değişir 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Temizlik ve düzen hatırına severim ben. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Temizlik olmasa zaten, bıktım 😅 Yorumla
cokbiliyosun Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl ay en güzel işgerisinden bıkmışımtemizlik misss 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hiç sevmem ama başlayınca da duramıyorum 1 0 Yorumla
ElzeM_123 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Son ses spotify playlist ile neden olmasın! 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Yorgunum. Yataktan çıkasım yok bugün 1 0 Yorumla
keserkesmez Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bazen terapi gibi geliyor iyi oluyor 1 0 Yorumla
tırreeek282828 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Vok severim evde tekken her yeri siler temizlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır maalesef hiç sevmem ama yine de mecbur olduğum için yaparım
Severiz
Yüksek sesle müzik dinlemekte cabası
Şöööyle bi yorgunluk kahvesi de yaptın mı değme kefime 😂
Hahaha
Cem Özkök değiliz belki
Belki foşur foşur yapmıyoruz
Belkide hiç lavanta yağı kullanmıyoruz ama
Biz de yorgunluk kahvemizi içeriz evelallah 😂😀😂😀
Pekiiii. ☕☕☕
🙏🏼.
Yemek yapmayi seviyorum. Degisim seyler denerim hep te. Ama is bulasim ve temizlige gelince zor geliyor 😅 bulasigi makineye dizince halloliyor ama temizlik kolay olmuyor ya
Evett pazarr kalk temizlik yap usencii senii 😅😅
Severim hoşuma gider temizlemek düzenlemek bi yerleri
Yanında şarkı ya da daha önceden izlediğim favori dizilerden birisini açmışsam bayıla bayıla yaparım
evet seviyorum bazen terapi gibi geliyor ama bazen üşeniyorum. bazen ruh halime göre değişir
Temizlik ve düzen hatırına severim ben.
Temizlik olmasa zaten, bıktım 😅
ay en güzel iş
gerisinden bıkmışım
temizlik misss
Hiç sevmem ama başlayınca da duramıyorum
Bugün dip köşe odamı sildim
Son ses spotify playlist ile neden olmasın!
Bazen yaparım, iş başa düşer
Gitgide daha çok seviyorum 😂
Yorgunum. Yataktan çıkasım yok bugün
Hiç sevmiyorum, ama yapıyorum maalesef.
Bayılıyorum adeta 😅
Ruh halime göre değişiyor
Bazen terapi gibi geliyor iyi oluyor
Evet yaparım da
2-3 saatlik evt sonrası zor gelir
Mecburiyetten 🤷♂️
Üşeniyorum
Pek sevmem