Alışveriş & Hediyeler Ev işi yapmayı seviyor musunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yoksa mecburiyetten mi yapanlardansnz Güncellemeler+1 yıl Super soru 🥰 Ev işi yapmayı seviyor musunuz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Bulaşık makinesi yerleştirmeyi çok seviyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevmiyorum ama mecbur yaparım 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Sevsen de sevmesen de yapmak zorundasın. Pislik içinde oturacak halin yok. 1 2 Yorumla Calderios +1 yıl @MaviDolunay kızların çoğu tipsiz ve pasaklı Yorumla seyda028 +1 yıl @Calderios aynaya baktgnda sn kıvanç Tatlıtuğ goruyon galiba Yorumla
Yrn__35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl donemsel degisiyo icimden gelirse saatlerce sevreek yapıyorum ama bazende hic cnaım istemiyo o bulasik makinesini bosaltmak olüm gibi 2 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Ev işleri arasında yemek yapmayı seviyorum. Diğerlerini seviyor veya sevmiyor değilim. 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yalnız yaşadığım için elbette seviyorum yani yoksa evi kim temizleyecek başka ☺ 0 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ben yaparım sonuçta o evde ben yaşıyorum ve yaşadığım yerin temiz düzenli olmasına önem veririm. 0 0 Yorumla
Feratbiser Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Düzenli olmayı severim bu nedende temizlik yaparım 0 0 Yorumla
Özverilidr34 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Seviyorum kısıtlı zamanda olsa yapmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Deepinloves Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Tüm dert sıkıntılarımi öyle atıyorum 1 0 Yorumla
Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Geceleri temizlik yapan manyaklardanim🤣 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır ama arada yardım ederim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Mecburiyet 0 0 Yorumla
marinacorpss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Nefret ederim. Günlük çalışan geliyor 0 8 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Ne kadar aliyo? Yorumla marinacorpss +1 yıl 1200 tl dip bucak temizliyor ama. Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl 1000 aşağı temizlik kalmadı artık. 2+1 mi? Ütü dahilmi peki Yorumla marinacorpss +1 yıl 2+1 evet. Ütü dahil değil ama uzun süredir tanıdığı için ben söylemesem bile yapıyor bende arada 1500 veriyorum Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Şehir neresi peki? Yorumla marinacorpss +1 yıl İzmir Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Teşekkürler Yorumla marinacorpss +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bulaşık makinesi yerleştirmeyi çok seviyorum.
Sevmiyorum ama mecbur yaparım
Sevsen de sevmesen de yapmak zorundasın. Pislik içinde oturacak halin yok.
@MaviDolunay kızların çoğu tipsiz ve pasaklı
@Calderios aynaya baktgnda sn kıvanç Tatlıtuğ goruyon galiba
donemsel degisiyo icimden gelirse saatlerce sevreek yapıyorum ama bazende hic cnaım istemiyo o bulasik makinesini bosaltmak olüm gibi
Ev işleri arasında yemek yapmayı seviyorum. Diğerlerini seviyor veya sevmiyor değilim.
Yalnız yaşadığım için elbette seviyorum yani yoksa evi kim temizleyecek başka ☺
Ben yaparım sonuçta o evde ben yaşıyorum ve yaşadığım yerin temiz düzenli olmasına önem veririm.
Düzenli olmayı severim bu nedende temizlik yaparım
Seviyorum kısıtlı zamanda olsa yapmaya çalışıyorum
Tüm dert sıkıntılarımi öyle atıyorum
Gerekirse yardımcı oluyorum
Ev iş yapamıyorum ne yazık ki 🙁♿
pek sevmiyorum
Geceleri temizlik yapan manyaklardanim🤣
Yapıyorum seviyorum yapmakta gerek
Hayır ama arada yardım ederim
hiç sevmiyorum ama bazen mecbur kalıyorum
biraz seviyorum
Evet seviyorum
Seviyorum
yok sevmem
Mecburiyet
Kim sever
Bayilirim
Nefret ederim. Günlük çalışan geliyor
Ne kadar aliyo?
1200 tl dip bucak temizliyor ama.
1000 aşağı temizlik kalmadı artık. 2+1 mi? Ütü dahilmi peki
2+1 evet. Ütü dahil değil ama uzun süredir tanıdığı için ben söylemesem bile yapıyor bende arada 1500 veriyorum
Şehir neresi peki?
İzmir
Teşekkürler
Rica ederim
Zorundayım sadece
Evet çok seviyorum
Mecburi
Ppndeki sen misinnn