Gırgırdan farkı sadece kendi kendine gidiyor olması. Önermem komşumuzun evinde kedi yere tuvalete yapmış tabi robot süpürgede otomatik süpürme işlevi yaptığı için kedi tuvaleti filan dinlemiyor sonuç evin her yeri kedi dışkısı :) Robot süpürge sorgulamaz yapar. İnsan ise sorgular. Pislik varsa ona göre müdahale eder. Normal süpürgeler hem daha iyi çekim gücüne sahip hemde bu tür manzaralar yaşanmaz. Elle yaparsanız çok daha hızlı temizlik olur.
Ben eşime aldım, eli ayağı oldu resmen. Paspas bile yapıyor. Evde yokken, bir anda misafir geleceğini öğrendiğin zaman uzaktan çalıştırabilme imkanı harika bir detay. Filtre temizlikleri sık sık yapılmalı, o zaman iyi randuman veriyor.
İyi bir robot süpürge, klasik süpürgeyi aratmaz. Lâkin gidip en ucuz robot süpürge alırsanız tabiki klasik süpürge ondan iyi olur.
Tabiki klasik supurge özendim aldım ama sadece gırgır gibi kullanıyorum sabahlar isimi gucumu yapıyorum akşam üzeride onu çalıştiriyorum ama yine de değer isimi görüyor en azından akşam eşimin yapma lütfen dediğini duymuyorum😉