+1 yılBana göre kesinlikle öyledir :) Çünkü ev işi yapmam, ev işi kadının görevidir diye düşünen birçok hemcinsim var. Bu kafada olanların arasından ev işi yapan birini bulmak büyük mesele :) Bulursanız kaçırmayın derim. Ha tamirat işleri de önemli, erkeğin elinden gelirse baya iyi oluyor. Tamirci masrafından da kurtulmuş oluyorsunuz :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEv işlerinden anlaması yetmiyor. Bir kadında sadece ev işinde kullanmamalı erkeği. Hayat müşterek. İyi huylu, yardımsever, en önemlisi seni sevendir Evlenilecek erkek. Seninde onu sevmen gerek tabikide. Evlenirken karı koca birbirlerinin yüklerini sırtlanacak yeri geldimi. Birbirlerinin yüklerini azaltacaklar. Birbirlerine sabır göstereceklerki evlilikleri yürüsün.😊
00 Yorumla
Ev işlerinden anlaması ortak hayat yürütülecek birisi olduğunu göstermez ki? Belki aşırı takıntılıdır ve aynı ortamda olmanız her ikinize de zor gelecektir. Bazen gözümüze çok iyi gelen kriterlerin olumsuz taraflarını da ölçmek gerekir. Bu sebeple önce karakteristik özelliklerine yoğunlaşmak gerekir ama elbette temiz olması da güzel bir şey ama önce karakter.
00 Yorumla
+1 yılDaha geçen sorunda erkeklere pasaklı dememiş miydin 🤣 ev işlerinden anlayan erkek değil resme bakarsak hizmetçi 🤨 ev işlerinde eğer ikisi de çalışıyorsa beraber yapılır. Bekar erkekten bahsediyorsak bir zahmet bilsin ama evlenecek erkek midir tartışılır kişinin kişiliği de önemli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Ev & Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Öyle derler ama çok da erkeklere yüklenmemek gerek 😄
00 Yorumlakedi bile kendini günde bir kaç kez yalıyor köpeğim bile minderini başka yerde gördüğün de tutup yerine getiriyor affedersiniz de kendi temizliğini yapmanın kadını erkeği mi olur hele ki bunun evlilik ile ne alakası var? gelişmeden nasıl duruyorsunuz anlamıyorum yani aynı beyin herkeste var nasıl oldu da sizin ki homo erectus beyni olarak kaldı anlamıyorum hala yok temizlik yapsın kadın yok erkek yaparsa evlenecek erkek... tıtıtı bak yine sinirlendim
11 Yorumla
+1 yılcinsiyetçiliğe gerek yok her iki cinsiyet de ev işlerinden anlamalı ve yapmalı evlilik ortaklıktır erkek ev işi yapınca cinsiyet değiştirmiyor feminen olmuyor şuna inanan saçma tipler hala var ama onların da beyni çağın gerisinde kalmış
30 Yorumla
+1 yılGönül işlerindennn anlasındaaa ev işleriniii ben hallederimm 💃
Ev işlerinden anlıyorsa kısmen 4/1 evlenilecek erkek formunda olur.. 😅41 Yorumla
+1 yılValla şanslısınız kızlar, ben ev işlerine yardım ederim. Beni alan yaşadı o kadar diyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya evet :)
+1 yılAlakası yok ya.. Evlilik için bundan çok daha önemli şey sorumluluk sahibi olmasıdır.. Geliri evliliğe uygun olmak zorunda yoksa ondan kıs, bundan kıs, öbüründen kıs en sonunda tartışmalara bırakır kendini.
04 Yorumla- +1 yıl
Yazdıklarım net ve açık aslında ama neresinde anlaşılmayan bir şey var?
- +1 yıl
Zaten sevmiş çiftler kendilerini ve bir ömür bir yola başkoymuşlar.. Bununla birlikte sorumluluk sahibi olup, iyi bir geliri olması şart. Maddi sıkıntılar çekmemesi için.
ben anlıyorum :) ama şöyle bir şey var teyzeler uyardı sakın ha evlenince ev işlerine yemek işlerine karışma dediler :D avrat kısmı rahata alışırsa g0t büyütür dediler :D
02 Yorumlagörsel hoş değil ben paylaşımcı olmaktan yanayım. bu iş yüküne bağlı olarak da değişkenlik gösterebilir tabii.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok olgun bir düşünce, tebrik ederim.
+1 yılBilmesi daha iyi olur tabii ki, hem yardım için hemde yarın bir gün hasta olunduğunda vs. destek olabilmesi için daha güzel olur.
11 YorumlaEvet hayalimdeki erkek
01 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılay insallah yemekte yapabiliyodur gelecekte ki kociskoma diyorum aç kaldık balım keşbiş olsuun enişten dileklerimle boşanmamızı kutluyorumsdşlfkgjmh
03 Yorumla- +1 yıl
kanka aşırı randomlayasım geldi ya sen bakma bana klsdnmgdfh
+1 yılYaşadığı alanı temizlemek cınsıyet alakalı degıl kı?
Yalnız yaşıyorum hayvan gıbı yapıyorum ben de.01 YorumlaTemizlik işlerini severek yapıyorum ama evlenilecek erkek değilim ve alakasız şeyler zaten. Evimi bok mu götürsün yani tertemiz yapıyorum işte 😂
01 Yorumla
+1 yılBilmem kadınlara sormak gerek ama sadece bu özellik yetmez bakış açılarının uyması hayattaki hedef hayalleri ortak bir noktada buluşuyor olması gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv işlerin den anlıyorum yemek, temizlik yapıyorum ama kesinlikle evlenilecek erkek değilim evlilik kokusu aldığım an ilişkiyi bitiririm ama kötü biri değilim tanışma başından evlilik aska istemediği söylerim
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGayet güzel mutlu bir hayatım var neden bunu bozayım evlenip ekstra mutlu olan tanıdığım yok ilk 1 yıl hariç tümü ilk yıl mutlu daha sonra nereden evlendim ben diyecek kadar mutsuz
Cevap sahibi+1 yılKendi yemeğimi yapıyorum her şeyi istediğim gibi yaşıyorum kendi paramı kazanıyorum gelir durumum gayet iyi neden hayatıma birini alıp bu mutlu tabloyu yıkayım
Cevap sahibi+1 yılBen istemiyorum benim hayalim farklı şehirler görmek hatta belki imkanım olursa farklı ülkeler görmek futbol maçı izlemek yeni insanlar tanıyıp onlarla zaman geçirmek evlen daha sonra işe git eş ve cocuklar için para kazan ve o paranı hayatını onlar için harca benlik değil ben bu hayatı kendim için yaşamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTürkiye de yaşıyorum ben Suriye, afkan daha kim bilir kimler gelecek hadi ben bir şekilde yaşar ölürüm de benden sonra gelecek cocuğa kıyamam böyle bir ülkeye neden geldim derse cevap veremem
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş 200 yıla bakarak söylüyorum ki önümüzdeki 100 yıl da ülke revah içinde olmayacak ben ancak kendimi kurtarırım çocuğum için rahat bir gelecek inşa edemem
+1 yılEvet bana öğretsin bezi birlikte tutalım çok romantik ağlicam
15 Yorumla- +1 yıl
Evi işi yapmak ve romantiklik nasıl bağdaştırdın ikisini 😂
- +1 yıl
Romantizme bu kadar aç olduğumu belli etmemeliydim ashshshshshshsnshshshs
- +1 yıl
Yaa çok tatlısın 😄
Umarım bulursun birlikte romantik bi temizlik yapacak erkek 😅 - +1 yıl
Umarım, bitanem.🌸
- +1 yıl
❤
+1 yılEv işlerinden anlarım ama yanlızken yaparsım her daim yapmam.
O yüzden ev işlerini yapabilecek erkek daha ideal :))00 Yorumla
+1 yılevet ev işleri yapacak adamla istisnasız evlenirim 😅
010 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Allah iyiliğini versin 😂 deli
+1 yılElimden geldiğince yapıyorum, yemekte çok iyiyim ama temizlikten anladığım çok söylenemez. Amaç hanıma yardımcı olmak ise olurum.
00 Yorumla
+1 yılHayat müşterek her daim. Her işten anlayınca ev işleri ile ugrasincada genelede top anlayanı üzerine kalıyor
00 Yorumla
+1 yılKanyaaa buralardasin halaaa
Anlamıyorlar evlenilecek erkektirde01 YorumlaHerkes her işi yapabilmeli. Hayat müşterek. Yok ben şunu yapcam yok sen bunu yap gibi durumlar olursa değil evlilik arkadaşlık edilmez 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElbette ev işi anlamazsa o be yalnız kalmıştır ne hayatı tanımıştır ne ayrı bir şehirde okumuş ne ayrı bir yere çalışmaya gitmiştir. Elma piş ağzıma düş yaşamıştır. Uzak olsun uzak 😬
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHep öyle :)
Cevap sahibi+1 yılKanyaa vedalaşalım orada mısın
+1 yılEvlenilecek erkek diyemeyiz çünkü diğer özelliklerini bilmiyoruz ama evlenilecek erkekte aranan bir özelliktir diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılBüyük bir nimettir bence bir Kadın için. Birbirlerine daha fazla zaman yaratırlar ve daha çok vefalı olurlar.
00 Yorumla11 yildir tek yasiyan biri olarak temizlik yemek yapmak benim isimdir :)
10 Yorumla
+1 yılEv isi bilen kiz neyse o da aynisi bu devirde bilen kiz sayisi bile azaldi
00 YorumlaGörselde ki gibi olmaması lazım , Nasıl hayat müşterekse ev işleri de müşterek olmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılBu konuda haftada bir kaç kere gelen abla var :) o yardım eder
00 Yorumla
+1 yılBen buyum elbiseleri yıkayıp ütülemek bana ait temizlik bide
00 YorumlaBen yapıyorum ama gördeldeki gibi eşim yatarsa imkanı yok yapmam
01 Yorumla- +1 yıl
djfkdk
Niye annemize yapıyoruz bir şey olmuyor eşimize yapınca ne olaca? 😂
00 Yorumla
+1 yılBence ideal olan erkektir. Şahsen her işimi kendim halledebiliyorum. Anlamayımız çoğunlukta bence jsjsj
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙏🙏
- +1 yıl
Aynen kendi ayakları üzerinde durmak güzel 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılçamaşır yıkıyom kral hemde elde daha napim a q köy karısı gibiyim
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfakirlik a q napıcan makine yok ki sokak
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yaşımdan beri anneme ev işlerinde yarım ediyom. Süpürge,çamaşır, silme vb yaş oldu 30 hala yardım ediyom alın size damat adayı🙄
00 YorumlaErkek çalışıyorsa sadece birde eve gidince böyle işler olmaz
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEe yani yardım etmesi gerek.
00 Yorumla - Ev & Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılOkulunu okumak gerekmiyor basit işler. Herkes yapabilir ama yapmıyorlar
10 Yorumla Ulan ne kadar pis biseysek yasadigimiz yeri temizlersek evlenilecek erkek olarak goruluyoruz vallahi sevinsekmi uzulsekmi bilemedim 😂
00 Yorumla
+1 yılKısmen öyle diyebiliriz
20 YorumlaAnlaşa Bİle yapmazlar anlayanı aramaya pek gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Allah'a şükür birçok kadından iyi yaptığıma eminim 😅
Oyle bir erkek varsa bir tanede bana ayirin
22 Yorumla- +1 yıl
Hadi
+1 yılBilmiyorsa öğretilir ya aramaya gerek yol sanki
25 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir seçeneği yok😄
- +1 yıl
Evet😄
+1 yılBen severim ev işlerini yapan erkekleri fjfjjf
21 YorumlaBu bir evlilik etkeni değildir ev ilinden anlar hatundan anlamazsa be olacak
00 YorumlaBunun cinsiyeti yok ki. Kadın da erkekte yapmalı bunu.
00 Yorumla
+1 yılO işte bi yere kadar. 😁 Ben karıma arrık çalışmak istiyorum diye iisyan ederdim.
00 Yorumla
+1 yılEvet zaten ev işi yapmayan erkek evlenmesin
11 Yorumla
+1 yılSadece ütü yapsın yeterli benim için😂
11 Yorumla
+1 yılk-ıçına tekme vurulacak erkektir
01 Yorumla
+1 yılEvet nikah basmalik😅
01 Yorumla- +1 yıl
Aranıyor 😄
Ev & Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Anlasınlar bi zahmet.
01 Yorumla
+1 yılCok da abartmamak lazim ya. Erkege cok yakismaz
010 Yorumla- +1 yıl
kadınında narin ellerine yakışmıyor o zaman
- +1 yıl
@İnsnlrdnBktmHerYrdlr erkege bn yakistramiorymya. Kadinlar yapsin. Erkkte yardim eder zaten
- +1 yıl
ne alakası var yakışmakla be görevin yapıcaksın karşında hizmetçi yok oturursun pisliğin içinde
- +1 yıl
@İnsnlrdnBktmHerYrdlr ozaman kadinlarda erkek parasi yemicek. Erkek de dsarda yoruluo. Yok oylr bos bos yatmak. Erkek yorulup kadin oturuorsa o yanlis. Ozaman bos bos oturmucak
- +1 yıl
hem hamile hem çalışan kadınlar var kime laf anlatıyon sen
- +1 yıl
asıl erkekler tembel
- +1 yıl
Tabiki yardimlasmak onemli. Ama adam calisior yorgun argin geliorsa kadin evde oturuorsa yapacak. Ya da kadin onlari yapar erkek de ful alisveris şu bu yorucu isleri. Gorev dagilimi.
- +1 yıl
Tabiki calismasin. O ayri. Ama gorev dagilimi olabilir hamile olmadigi zmnlar. mesela kafin evi temizler. Erkek de ful alisveris su. gorev dagilimi yani. Yardimda edeblir erkek ama oyle kadinsal temizlik camasir suyu domestos su bu bn yakistramioum ya
Ev & Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. evet evlenilecek erkektir.
01 Yorumla
+1 yılAnlar ve yardımı olursa güzel olur
10 Yorumla
+1 yılTemiz erkek temizlik yapar
00 Yorumla
+1 yıl😄 Kirlenmek güzeldir
00 YorumlaÖnemli olan iş yapması değil bence !
00 Yorumla
+1 yılHayalim gorseldeki. s. s. s
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler