Ben biraz detaycıyımdır bu yüzden hemcinslerime benzemem temizlik konusunda. Özellikle de bilgisayar işi ile uğraştığım için kasamı 3 ayda bir en ince ayrıntısına kadar temizlerim ki uzun ömürlü olsun, toz kalıntı bırakmasın.
Erkekler sadece görünen yerleri temizlemezler. Bazı erkekler görünmeyen yerleri de ayrıntılı olarak inceler ve temizler. Ben mesela ayrıntılı temizlerşm temizlersem. Temizlemezsem de hiç uğraşmam bile görünen yerlerle.
Öyle yarım temizlik mi olur. Yaptığın işi tam yapacaksın, dibine köşesine altına üstüne bakıp toz kir bırakmayacaksın. Görünmeyen yer diye bir şey yok yani.
Bir Erkek evdü temizlik yapıyorise yemek pişiriyorise bebeğe bakıyor ise dışardan çalışıp para getiriyor ise kadın neye dermandır? Kadın hangi baltaya saptır? ben erkeğin kadın işlerni yapmasınıda kadın gibi davarnmasınıda hoş karşılamıyorum kadını kudurtmamak lazım
Evet, kesinlikle sadece görünen yerleri temizlerler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir erkek temizlik yapiyorsa zaten hwkkini verr bence. kendi odami temizlerken komple disari atiyorum ne varsa gunese birakiyorum yerleri falan temizleyip havalandiriyorum aksama dogru topluyorum.
Temizlikten bıktım ama dip köşe süpürür, siler, yıkar temizlerim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Erkekler kadınlardan daha temiz genel olarak. Umumi tuvaletleri erkekler daha temiz tutuyor, bu da konunun sağlaması. Bir çok kız makyajlı, bakımlı görünüyor dışarıdan fakat kişisel temizlik sıfır! Hepsi değil tabii fakat öylesi de çok.
Bizim eve bir bayan çağırdık temizlik için, inanın bana o kadıncazın yaptığı temizliği görünce ben utandım... Kadın başına yer gök ne varsa tertemiz her yer... :)
Kadını erkeği fark etmiyor insanın kendi ayaklarının üzerinde kimseye muhtaç olmadan durması gerekiyor 😄o zaman hayatınızda başarılar dilerim iyi akşamlar 😄