Erkeklerin temizlik anlayışı aslında fazla genelleme, çünkü herkesin karakteri farklıdır ve örnek verecek olursam benim temizlik anlayışımla tanıdığım 10 erkek arkadaşımın temizlik anlayışı asla birbiri ile aynı olmayacaktır, haliyle genellemenin tam yerinde olduğunu söyleyemeyiz. Ayrıca sadece görünen yerleri temizleyenlerin temizliği sevmediği veya üşendiğini görebiliriz, bu davranış bir üşengeçliğin göstergesi, yoksa dolabın içindekilerin çıkarılıp öyle silinmesi ve sonra yerleştirilmesi gerektiğini eline bez alan herkes biliyordur.
Çevremde gördüğüm erkeklerin ev temizliğini bizim kadar detaylı yapmadığını görsem de sadece çevremle sınırlı kalmak istemiyorum, çünkü temizliğin bir sorumluluk olduğunu ve bunu yerine getirmekten keyif aldığını bildiğim erkekler de var, onlar için temizlik görünen yerleri silmek olmuyor.
Eğer evlenirsem bir işin ucundan tutmalı yaptığı işide tam yapmalı o evde tek yaşamıyorum ben her şey karşılıklı eğer yarım yaparsa bende gece tarım yaparım çıldırtırım bu bebek bakımındada aynı sorunun cevabına gelirsek öyle olmamalı ya hiç yapma ya da hakkıyla yap yarım iş sevmem
Görünen yerleri temizlesinler de ona şükür. Yoksa odasında boş parfüm şişeleri, deodorantlar, içi boş kremler, ıslak mendil paketleri olan kişileri biliyorum eline bir poşet alıp hepsini doldurup çöpe atmayan 😂😂😂😂😂
Aslında böyle bir görüş var erkekler anlamaz diye. Bn katılmıyorum şöyleki ailenin küçükken ogretmesiyle alakalı. Benim birçok kız arkadaşımda temizlikten bir haber. kişinin öz saygisiyla alakalı temizlik konusu. Ama türk erkekleri temizlikte nasıl dersen ben kizlar daha iyi derim , erkeklerde eh işde😉
Bence erkekler ev temizliğinde eğer içinden gelerek yapıyorsa komple tüm detayıyla yapıyorlar, yemek yapma konusunda da bunun böyle olduğunu düşünüyorum.
Erkekten erkeğe göre değişir.. Babam mesela 😊 evi 15 dakikada süpürür ve siler, hatta kızkardeşim ''babam gibi evi temizleyeceksem her gün temizlerim"der 😂 Yani erkekten erkeğe göre değişiyor, kimi erkek çok titiz
Alakası yok bu kişiden kişiye değişen bir şey "erkekler" diye genellemek yanlış. Şahsen temizlik hastasıyım ve çoğu kızdan temiz olduğumu iddia ediyorum ve kanıtlıyorum.
Hayır desem bir şey değişmeyecek, evet desem aa gördünmü evet işte diyecekler. :) Bu sebeple kim neye inanmak istiyorsa, ona inanmaya devam etsin kavga çıkmasın. :)
😂 😂 Ilk olarak 5 10 gün evi akışına bırakıyoruz. Tam olarak kapılar açılmayacak derecede yerler cer çöp dolduysa işte o zaman temizlik vakti gelmiştir. Hemen Arıcı kostümünü giyip evi ufak ufak adam etmeye çalışıyoruz... Eig için teşekkürler
Alakası yok. Yanlış bir algı var. Yeri geliyor yalnız yaşayan kadınların evleri yalnız yaşayan erkeklerden daha dağınık ve pis olduğunu oluyor. Ben temizlik görevlisi çağırdığım halde memnun olmuyorum bazen.