Dün evlilik yıldönümümüzdü, eşim normalde pek hediye alacağı zaman sorup etmez, genelde de çiçek alır geçer ama bu sene gitmiş bana şu mop setleri var ya 2 bölümlü ondan almış, sırf geçen gün markette görüp almadığım için içimde kaldığını düşündüğündenmiş ama hediye edilecek şey mi bu? Normal zamanda da alabilirdi hani :( Bana alttan alta pasaklı mı demeye çalışıyor ya da artık ev işini iyi mi yapamıyorum onu mu demek istiyor? Size böyle bir hediye gelse napardınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşim evlilik yıl dönümü hediyesi olarak temizlik seti almış, ev eşyasından hediye olur mu?
Ne desem bilemedim. Bence biraz kötü olmuş, ev eşyası da hediye olarak alınabilir tabii ki ancak yıl dönümü çok çok özel bir gün bana göre. Bu gibi özel günlerde mutlaka kişisel hediyeler alınmalı diye düşünüyorum. Normal günde ev eşyası da alınır bunu özellikle vurgulamak istedim :D
Hediyesini beğenmediğini söyle daha özel bir hediye beklerdim diyebilirsin. Yıllarını bu adam için mi feda ediyorsun. Sen doğum günü hediyesi olarak annesini getir de annecisi baksın biricik oğluna meğer senin temizliğini beğenmiyorsa. Ayrıca kendi temizliğini kendi yapsın. Neden böyle düşünüyorsun ki al hediyesini başına çal. Sonra kapında pırlantalarla dolaşsın.
Ayh sinir ediyor bu saçma sapan davranan erkekler. Neyi sevip sevmediğini bile bilmiyor seni tanımak bile istemiyor. Al sana hediye düdüklü tencere. 😂Sen de doğum gününe düdüklü tencere al. Ciddi sinirimden gülüyorum. Neyse geçmiş olsun.
Evlilik yıl dönümüne uygun bir hediye olduğunu açıkcası bende düşünmüyorum ama sana kötü bir şey ima etmeye çalıştığını da zannetmiyorum. Seni mutlu etmek istemiştir, beğendiğini gidip almış. Bence alınma o kadar, güzel düşün güzel olsun her şey ❤️🤲🏻.
Vallahi ne yalan söyleyeyim alınacak bir hediye değil gerçekten. Hani bir hediye çeki falan olabilirmiş diye düşünüyorum. Ama gidip de bir temizlik seti almak gerçekten çok enteresan ya. 😂
Ev eşyası kullanışlı olsun veya olmasın hediye olarak verilebilir ama değerli bir hediye gibi hissettirmez, daha ziyade "işine mutlaka yarar" tarzında bir hediye olur.
neden olmasın eşiniz evde işiniz kolaylaşsın dıye hediye almış düşünsenize eski den çamaşr makınesımı vardı hanımlar çamaşırları elde yıkardı bide taşa çırpa çırpa bi düşünelim bir ev kadını o şekilde çamaşır yıkıyorsa eşinin ona en güzel hediyesi ne olurdu elbettek çamaşır makinesi olurdu ev kadını için en güzel hediyelerden birisidir ev eşyası hediyesi tabı ev hedıyelerınden sonra her özel günler için başka hedıyeler de alınmalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya eşin sana neden pasaklısın mesajı vermek istesin saçmalama skdskdsa bi kere gördüysen ve alamadıysan içinde kaldıysa bu senin temizliğe önem verdiğini gösterir zaten. Erkekler olaylara bizim gibi bakmıyor şekerim. Adam muhtemelen tamamen iyi niyetle seni mutlu etmek istedi. İnce düşünmeye çalıştı ama dediğin gibi bunu normal zamanda da yapabilirdi. Sadece bu hediyenin daha işlevsel olduğunu düşünmüştür. Diyorum ya erkekler bizim gibi değil ya düz bakıyorlar.
Adam senin onu görüp beğendiğini düşünerek almıştır. Erkekler bizim gibi ince detay düşünmez. Senin o halini görünce aklına o gelmiştir. Sonuçta onu sen kullanıyorsun o değil. O mantıkla bakmıştır.
Uyanık. İki işi bir arada çıkartıyor hem ihtiyaç hem yıldönümü. Özel günler için özel hediyeler alınmalı. Bide şöyle düşünmek lazım, normalde de hediye alan biri. En azından almış o da bsy. Hiç hatırlamıyor, umursamıyor da olabilir di
konudan bağımsız, kendi gorusum kişiden kişiye degisir.
- hediye kişiye alinir ortak amaçlar için olmaz. - hediye alınarak bir şey ima edilmez. - hediye kişinin düşündüğü üzere karşıdakine sedece mutlu etme amaçlı alınır.
Bence erkekler çok düz. pasaklı diye ima etmeye çalıştığını düşünmüyorum beğeneceğinizi veya kullanabileceğinizi düşündüğünden aldığını düşünüyorum elbette özel günler için alınabilecek bir hediye değil fakat erkekler bu kadar düz çok da bir şey beklememek lazım.
Hayır dedim Evlilik yıl dönümüne yemeğe gidilir Basbaşa Unutup hiç bişey yapmayan erkekte dolu hiç bir özel güne hediye almayan unutursan erkek çok var onlara göre seninki iyi yine
Bence ev temizliğinle alakalı bir durum değil öyle düşünüp morelini bozma, öyle olsa doğum gününde alıp morelini bozmak istemez başka zaman da verirdi hediyeni. Hediye olarak evet misal bir arkadaştan vs. Gelse daha mutlu olabilirdin. Oda kendince içinde kaldığını düşünüp seni mutlu etmek istemiş :)
Ne kadar saçma yerlere evrilmiş küçücük bir olay kimse kimsenin anlık psikolojisini ve niyetini anlayamaz kimi insanlar belli nesneleri çok severler kimi kumaş sever kimi porselen sever kimi ise pratik aparatları sever ve sahibi oluncada mutlu olur niyet bu olabilir. ama niyet ne olursa olsun gereksiz bir tartışma alır kullanırsın olur biter
Bence ev eşyası almanın iki sebebi olabilir. İlki maddi açıdan kaynaklı olabilir. Mesela sana mop seti almayıp başka bir şey alsaydı, başka bir zaman o mop setini istediğin için onu da almak zorunda kalacaktı bu da ekstra masraf demek. İkincisi de hep temizlik yapan ev eşyaları almayı seven birisiysen eğer, eşinin gözünde kendinden çok evine değer veren birisi olarak yer edinmiş olabilirsin. Bu yüzden evine değer verdiğin için ev eşyası almış olabilir.
Bence öyle düşünmemiştir.. geçen sefer aklında kalmış.. bu da senin ihtiyacın olan bişey ya hani, heralde ihtiyacı olan bi şeyi alayım da bi anlamı olsun demiş (Ben öyle yapardım yani)
Düşüncesiz davranmış biraz da paraya kıymamış gibi. Romantik olmayanların büyük sorunu : )
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence düşüncesizce bir hediye. Ama bir yandan da maddi durumunuz yerinde değilse çiçeğe para vereceğime buna vereyim parayı gibisinden düşünmüşte olabilir. Yani erkekler genel olarak düzdür.
Masumlar apartmanını az izle bence. Ne istedin onu aldı işte. Kendin söyleseydin ne istediğini nerden bilsin adam. altın bilezik deseydin kolye küpe 🆚 sonrada kendi kendini dolduruyorsun saçma sapan fikirlerle.
Erkekler kadın gibi düşünmez, sana birşeyler ima etmeye çalışmaz. Senin onu isteyip alamadığını düşünmüş ve almış. Erkek basit düşünür, düz düşünür. Hatırlaması bile yeter bence...
Hemen ön yargı bence çiçek alsa dahamı iyi 2 gün sonra soluyo atıyon en azından mantıklı hediye ben kabul etmezdim 😏 belki kendisi kullanmak için aldıysa😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Temizligi sen yaptigin icin isini kolaylastirmak icin almis olabilid